111

Анонимен

преди 5 години

Надявам се да попадне на стабилни съдии и да получи доживотна при строг режим. Това същество не заслужава дори да се нарича човек, трябва да се приспи като куче. Но тъй като е забранено, поне да седи в зандана докато не изгние. Няма прошка за такъв.

110

Кадафи до Кашоги.

преди 5 години

Не , но има сезал малки ножчета и здраво заварени винкели .Някои от тях се откачват нощно време и се разнасят из затвора.

109

Кашоги

преди 5 години

В затвора има ли канализация ?

108

granik

преди 5 години

Психопатия в много тежка форма.В комбинация с много страхлив и малодушен характер, в тяло на едър мъж. Странна комбинация. Той самия не е виновен ,че е такъв, така го е създала и изкривила природата. Всеки от нас е психопат в различна степен.

107

Хак

преди 5 години

Той сигурно вече е забравил, че е имал Жена и Дете.

106

Анонимен

преди 5 години

Завършен социопат!За съжаление не е единствен...

105

Анонимен

преди 5 години

До 118А дъщеря си защо е затрил? Защото след 18 години и тя е щяла да прави секс и крехката му психика на женомразец се е сринала ли?

104

ДО 90

преди 5 години

А, не! Браво на служебния му адвокат, че не го е отккрехнала да си признае вината, да има съкратено производство и по този начин да се възползва от поправката на И.Фидосова - 15-20 г. затвор. Браво! Явно и нейната цел е да лежи до живот. А колкото до смъртната присъда и аз съм ЗА, но да забравим. Член сме на ЕС, където смъртното наказание е забранено. Освен ако не излезем от Европейския и влезем в Евразийския съюз.Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2018/11/06/viktorio-pred-syda-ne-sym

103

Анонимен

преди 5 години

До До*БПЦ*.Не ни дразниш,!!!Просто се чудим на какъв се правиш ! На поп май! --------------------Още по-зле - тея попчета не ги търпя - ченгесари червени. Те са най-големите престъпници и хрантутняци на гърба на бедните вярващи хорица. ИЗЧАДИЯ са те.

102

такааа

преди 5 години

Браво на служебния му адвокат, че не го е отккрехнала да си признае вината, да има съкратено производство и по този начин да се възползва от поправката на И.Фидосова - 15-20 г. затвор. Браво! Явно и нейната цел е да лежи до живот. А колкото до смъртната присъда и аз съм ЗА, но да забравим. Член сме на ЕС, където смъртното наказание е забранено. Освен ако не излезем от Европейския и влезем в Евразийския съюз.

101

Бай Шиле

преди 5 години

С кой акъл си го помисли че при две убийства ще излезе под домашен арест.Тоя верно е луд!!!

100

Анонимен

преди 5 години

БХК къде сте? Тормозят човека, не му дават да се прибере вкъщи, държат го като в затвор! Извинявайте, забравих че той не е етнически българин нито австралиец.

99

Discovery

преди 5 години

Инак тука си представям каква касапница ще стане, ако разрешат всеки да има право да носи патлак. Просто ще стане буквално патттаклама... талибаните ще ги е страх да стъпат тука...

98

Анонимен

преди 5 години

Честито, вече си.

97

Discovery

преди 5 години

Егати боккклука... гръмнал и жена си и бебето си без да му мигне окото, ама себе си не му стискало да гръмне. То по-добре да се беше гръмнал, че нз изобщо как може да живее с тая мисъл кво е извършил. Не бил помнил, баш много добре си помниш, ама се праеш на ударен с мокър ***. Мани, мани... избягаха от тая държава всичкото можещи и знаещи и остана само плявата. Има разбира се все още можещи и кадърни хора, но те не стигат да поведат стадото към по-светло бъдеще....

96

АнонимеН

преди 5 години

ДО ОТЧЕТОГРЕХОВЕТЕ НА ТОЗИ НЕ МОГА ДА БЪДАТ ИЗКУПЕНИ С ИНДУЛГЕНЦИИ!АКО ЩЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДА ПРИЕМЕ ХРИСТА, ИСЛЯМА И ЮДАИЗМА В СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ!!!А ТОЗИ Е И МНОГО ОПАСЕН! ТОЙ ОТКРИТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЕ СЪЖАЛЯВА ЗА НИЩО!

95

До*БПЦ*.

преди 5 години

Не ни дразниш,!!!Просто се чудим на какъв се правиш ! На поп май!

94

До*БПЦ*.

преди 5 години

А кой е хвърлял камъни по Господ.същите тези хора,които сега го превъзнасят.Не ти преча да си вярваш в господ.но не оправдавай с господ убииствата на жена и дете.Те също са били създания ба господ.А този викторио е дяволско създание.!

93

Анонимен

преди 5 години

Ако целта ти е да дразниш - не успяваш особено - по-скоро отиваш към тотална простотия, ясно !!!!.Не чадо мое, не Му е целта да те дразни чрез совата ми. Може би иска да те накара да се замислиш, макар, че това според мен са Сизифови усилия, но кой знае...неведоми са пътищата Господни

92

шматка

преди 5 години

СЪДИИТЕ ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ТОЗИ КАЗВА ЧЕ Е НЕВИНЕН И НЕ Е УБИВАЛ.Да не стане след 1г да направи самопризнания и да му дадете 15г.ТОЙ НЕ СИ ПРИЗНАВА