72

Анонимен

преди 5 години

Работиш на час каквото има. Живееш под наем, като дома ти започва с цифра от 1000 долара нагоре.

71

Анонимен

преди 5 години

Няма да паднат визите. Не може всеки да си се разхожда. Не случайно и дистанцията им е скъпа. Или си твърдо решен, че живота ти ще придобие смисъл в USA. За това се иска кураж! Лишения! Загърбва всичко в БГ. Майка баща сестра брат. Работа. Къщи, дом коли. И там си господин никой. Започваш от дома, ви лицата лъжичката и и ножа. Езика законите. Там законите си предна лежат за своя щат. Някъде е тежко наказанието за прелюбодейци. Няма майчинство и отпуска. Или си там или си в БГ.

70

Х

преди 5 години

Като научат ,че в България можеш да си купиш гражданство, без значение какъв си, не виждам как ще паднат визите.

69

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПроблем с визите за САЩ никога не е имало за бизнеспътувния, учене, туризъм.Проблем има само ако си таен или явен путинофил. ...САЩ защо мразят Русия? Как разбират, че някой българин е таен или явен русофил, следят ли?

68

Анонимен

преди 5 години

Ако управляващите имаха поне капка достойнство щяха да наложат реципрочни визи за граждани на САЩ. Аз не знам един американец като дойде тук на какво основание го пускат свободно и на кой критерий отговаря- български ли знае, знае ли нещо за държавата...

67

Анонимен

преди 5 години

Кокошката Катя знае ли какво иска? От една страна "работели" да върнат 400К българи от САЩ, а от друга - да отраднат визите, че да заминат още толкова! Може и да са по-малко перковците за заминаване, но уседналите там едва ли ще се върнат! Те вече прибират и родителите си, та и парите им няма да пътуват насам!

66

Анонимен

преди 5 години

Има ли будали още които искат ходят в Краварника .. Положението там е много зле Краварите не са това което бяха.. В момента са банда негодници и работа няма .. Имат 10 елитни университета , ама да не си помислите , че можете да учите там ако ще да си второ поколение американец.. MIT е само 2000 студенти заедно с докторантите ...

65

Анонимен

преди 5 години

То пък щото като подпишат нещо и после си държат на думата

64

Анонимен

преди 5 години

Да им наложим санкции

63

Край

преди 5 години

Очилатата връзкарка ни убеждава че САЩ са съвсем обективни - за да паднат визите отказите трябва да са под 3%, а отказите ги дават пак те. Демек ела ме ритни, гаспожо?ЕС ако си спазва договорите трябваше да въведе визи за САЩ при това положение. ОБАЧЕ им не е изгодно.Договорите са за абдали като нас.

62

Анонимен

преди 5 години

Искаме без визи, за да ходим там на екскурзии.Много са евтини, 10-12хил, даже и за по-малко има, за 10-на дни. Много ще е удобно, особено за пенсионерите.

61

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК

преди 5 години

Русофилите да отиват на руското посолство.

60

Бригадир

преди 5 години

Най лесния начин да ти дадат 10 годишна виза е да покажеш движение в Банката си преводи и транзакции и покупки за 100К е минимума...Казваш, че отиваш да играеш покер в Лас Вегас и си готов.... Само такива балами, които отиват да работят ги режат...

59

Питащ

преди 5 години

До Анонимен 71" Проблем има само ако си таен или явен путинофил. "Що не дойдеш да го цуняш?

58

Анонимен

преди 5 години

Проблем с визите за САЩ никога не е имало за бизнеспътувния, учене, туризъм.Проблем има само ако си таен или явен путинофил.

57

Анонимен

преди 5 години

Европа прие хиляди не само без визи, ами и без всякакви документи. Визите са за обикновените граждани. Иначе ако им трябва някой, вземат си го тихомълком и без проблем. Исвен това си имат селективни квоти за отделните националности, етноси и т.н.

56

Анонимен

преди 5 години

Аз искам да остана в бг.Но при условие,че сащ си дръпнат при тях пионките,които правят живота тук отровен.

55

карай да върви

преди 5 години

До Анонимен визовАми да въведем и ние визи за американците,та да укрепим приятелството.Танто за танто.Не за кукуригу.Лошото е ,че и еврепейците не ни искат в шенген.А влезем ли в шенген,няма нужда от визи.

54

Анонимен

преди 5 години

1-2 милиона ще напуснат България ако паднат визите.

53

Анонимен

преди 5 години

никога в Краварника , изпратих сина да учи , в ТУ-Дрезден защото в Дрезден мразят краварите , и черните мигранти са малко.. Прихванеш ли от краварската болест лечение няма..