66

Анонимен

преди 5 години

Авторката на статията е гледала филма без превод и не е разбрала за какво точно става дума.

65

????

преди 5 години

НЕЛКА ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ МАЛКО ЧЕ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ СИ УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛА.

64

ром=сиганин

преди 5 години

Даа,тези ядрени подводници видимо са телепортирани от 21 век в далечната 1943,това е имала предвид *** Димитрова ).

63

аС

преди 5 години

Лятото на 1943г! Океаните са пълни с бойни кораби и ядрени подводници! ????!!!! :D

62

Чарли Чаплин

преди 5 години

Защо не вярвам на цялата история?Много просто!Ще обрамчат целия кораб с бобини и генератори, а няма да има една кинокамера на кея да заснема всичко!?!????Как става това?

61

Анонимен

преди 5 години

Тотален тюрлю гювеч създаден от лицето *** Христова.... Експериментът бил през лятото на 1943, но Тесла умира на 7 януари 1943, месеци след разследването на правителството по експеримента.....значи правителството е разследвало през 1942 нещо , което се е случило 1943. За ядрените подвоници да не говорим.Тая статия или е някаква нагла провокация за тест на читателите или лицето Христова е толкова тъпо, че чак вдлъбнато

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65И дървото, което виждаш през прозореца на психиатрията, най-вероятно го няма. Бъди сигурен, опитват се да те излъжат. Никога не вярвай на очите си - пробутват ти някакви илюзии.

59

Анонимен

преди 5 години

Просто обичайна военна дезинформация.Ако беше действително, щяха да направят опит с по-малък модел и нямаше да има хора на борда. Същото като полета на кучето Лайка което беше "мъртвено от правителството на СССР" и после "полета на Юрий Гагарин" който не беше летял и затова трябваше да лети на стар самолет който се разби. Ще остане загадка защо не го убиха на нов самолет. Дали не е имало или просто са били прекалено стиснати?

58

ясно виждам

преди 5 години

Тесла е бил един мошеник който се е опитвал да оцелее в живота.Неговото дело е дело на много неуспешни учени. Просто борба за живот.

57

Пешо селянина

преди 5 години

Това е толкова вярно ,колкото че американци са били на ЛУНАТА.

56

DDD

преди 5 години

***, това за ядрените подводници просто ме уби! А бе знам си аз, че има нещо гнило! Совите не са това, което са! Боже, колко ли *** и необразован маймуняк трябва да си, че да съчиниш подобна щуротия?!?... Думи немам!...

55

Анонимен

преди 5 години

Щом за журналистката през 1943 г. океаните са пълни с ядрени подводници, предполагам че днес тя вижда непрекъснато триметрови нинджи, размахващи огромни изкуствени фалоси

54

Анонимен

преди 5 години

Телепортацията е възможна! 100 % доказано чрез тази статия - журналистката си е телепортирала всички мозъчни клетки някъде извън главата.

53

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

А нашите депутати ще вземат по 10 000 /десет хиляди/ лева премия. ! Честито !!!!

52

Анонимен

преди 5 години

На колко водки е автора на сказката за ядрените подводници и телепортирането?Сутринта рано се развеселих от съчинената простотия.

51

срам!

преди 5 години

тва превод от русски ли е? определено не е лъжица за вашата уста! пишете за аграрните успехи в россия, нещо реално! за Philadelphia Experiment и USS Eldridge (DE-173) ние си знаем!

50

Анонимен

преди 5 години

Всичко е възможно в Америка. Даже извънземните винаги кацат там.

49

Много зъл

преди 5 години

Лятото на 1943 година вече две години САЩ е част от Втората световна война. Океаните са пълни с бойни кораби и ЯДРЕНИ подводнициДо тук! Простакло неграмотна, изчезвай да миеш стълбища! Разбира ти тиквато ат тесли и от фаражи!Престанете да обиждате потребителите!

48

Анонимен

преди 5 години

Оно, бива, бива, ама такава неграмотност... Ай сиктер

47

Анонимен

преди 5 години

Ама тая верно ли е толкова ***?