45

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Ако Германия и цяла западна Европа приеме православието ще стане по-силна!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Само Хитлер може да обедини Германия, но уви него вече го няма!

43

Антимеркелист

преди 5 години

Добрата новина е, че Меркел ще се махне и ние ще го отпразнуваме.

42

Нервен

преди 5 години

Къв Виктор Орбан и Пин бе хахаха. Нисой не иска фашаги и националисти в ЕС

41

Анонимен

преди 5 години

*** - Тръмп - Пен, плюс Орбан.

40

Или

преди 5 години

*** - Тръмп - Пен начело на целия цивилизован свят.

39

Човекът го има

преди 5 години

Виктор Орбан.Нека застане начело на целия ЕС.

38

Анонимен

преди 5 години

До А бе"Статията нали е за Германия,какво общо има Русия?"Всичко.

37

Анонимен

преди 5 години

знаем какво си другарю Путин

36

да,ама не

преди 5 години

Считам,че въпросът е зададен неправилно и не се състои в това,кой може да обедини Германия,а в това кой може да спре разделението.А дали ще има обединение-това е труден въпрос,по-скоро въпрос без отговор.Ако питате мен-нищо вече не може да обедини Германия!?...Или може по рецептата на Джони Пенков -"Обединението -това е разединение в неговата цЕлост"!?...Не искам да съм лош пророк,но Германия в момента е затворена тенжера,в която налагането се покачва непрекъснато..най-малко капакът ще хвръкне?

35

Анонимен

преди 5 години

Всеки който почне да беси комунисти

34

А бе

преди 5 години

До АнонименСтатията нали е за Германия,какво общо има Русия?Или си караш по инерция?Впрочем,Русия няма да се разпадне или изчезне,но няма и да процъфти.Просто ще си остане непреодолима преграда за мераклиите за световно господство!За кой ли път....Което е напълно задоволително!

33

Shark

преди 5 години

В момента с положението може да се справи само едни втори като оня малкия с мустачките. Друго решение няма! Само че да не прави неговата грешка и да започва война с когото и да било, че знаем какво стана.

32

Анонимен

преди 5 години

В Германия смъртно наказание няма, значи няма да я обесят, за да обединят народа. Все пак.

31

Анонимен

преди 5 години

Имаме нужда от човек, който да се бори за нашите европейски ценности. Да води разумна и балансирана политика. Да не показва слабост пред фашизираните руски хибриди защото те на това се надяват. Европа трябва да бъде единна и да знае, че без либералната демокрация ще се върне със столетие назад в развитието. Каква е била Европа преди ЕС? Разделена, националистическа, расистка. И до какво доведе това? До две световни войни и милиони убити. Хибридите искат да ни върнат в средновековието!

30

Анонимен

преди 5 години

36 май!А вие какво се оплаквате от Меркел какво лошо вие направила, не стига че ви дава работа и всичките ви права и ви прибра половината роми заради които ревете през целия си живот че и недоволни! А да отиде някой спокойно в раша ще иде някой в тая страна с драконови мерки ама на 36 май!

29

House M.D.

преди 5 години

Германия може да бъде обединена единствено от чичо Ади!

28

Ха-ха

преди 5 години

До Факт!Четеш ли си глупостите?Или само писател,не читател?Производител N1 в света е Тойота,а Фолксваген ги следва плътно.За френските кокошарници няма смисъл да говорим-сърбите са го казали:"Мачку,пичку и елхичку-не радим!"(Пежо,Рено и Ситроен)

27

Геополитика

преди 5 години

Може да го замени, но ще плаща повече пари. Проблема на американците е търговския дисбаланс. Цифри мога да дам за Китай САЩ. Китай внася в САЩ стоки за 500 млрд. ,а обратното е 100 млрд.

26

Анонимен

преди 5 години

Русия ще се разпадне + русия ще изчезне -