8

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се следи да не тръгнат и депутатите да получават храна като бездомници.Че нали е безплатно и далавера, а те са точно по тази част.

7

БРАВО!

преди 5 години

БРАВО!

6

До браво номер 2

преди 5 години

И ти ходи да му пълниш заведението, че и ти можеш да останеш някой ден на улицата. Как не те е срам да критикуваш нещо толкова хубаво, на фона на всичко което се случва в тази скапанаа държавица. После не доволстваш. Иначе много знаеш. Вместо да пишеш кой какво прави. Си опичай акъла, че не се знае утре и ти дали няма да си на пътя. Пък ще те видим тогава нямали да отидеш за топъл обяд. Айдеее

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКомунизъм в България никога не е имало, нито някъде по света някога е имало като държавна система. В България социализъм и тогава намаше бездомници и бедняци а България беше сред 30 индустриално най-развити страни в света.

4

Браво!

преди 5 години

Защо сте спестили името на собственика на ресторанта - този благороден, състрадателен и прекрасен човек! Трябва да го знаем, за да се молим за него, да му помага Господ, да му дава здраве и сили, да върви бизнеса му и винаги да има достатъчно, за да радва бездомни и гладни нещастници! Ето, такива новини стоплят сърцето на човека! Господ да закриля този благодетел!

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2При комунизма нямаше, защото ти натрисаха. Братовчед ми, се пропил, жена му го изгонила и поискал, да се върне при чичо ми, ама тъй като вече живеели другия братовчед с двете си деца, заедно с чичо и леля, те му казали, да се разкара, защото бил пиянде и скандалджия. Една молба до местния партиен и казали на чичо"Взимай го, или ще ви гоним от работа". Ем ... ей така се решаваше проблема с бездомните. Добре, че ония пукна от пиеене рано.

2

Анонимен

преди 5 години

Ама при демокрацията има ли бездомници?

1

Анонимен

преди 5 години

Едно добро дело!