13

Анонимен

преди 5 години

"Най- сериозният случай на корупция", защото другите сериозни случаи не се разследват.Никой няма да разследва на кого са се отчитали шефовете на ДАБЧ. За да не се разклати стабилността.

12

анонимен

преди 5 години

В учебник по биология пише, че с половото съзряване децата започват да изпитват влечение към противоположния пол или ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КЪМ СЪЩИЯ ПОЛ. Ще учат децата ни, че е съвсем нормално да са ***. СРАМ!

11

Анонимен

преди 5 години

Македонският воевода от Русе не знае какво става в хайдушката му дружина, уж.

10

Българина

преди 5 години

А министъра в МОН знае ли че се издават масово от държавата дипломи за 8 и 11 клас беЗ да знаят български!? Това е продажба и на България и на българския етнос!!! Герб ги продават и раздават! До кога ци га ните и турците ще ми сричат или отказват да говорят на български!!!! А да, докато герб са на власт!

9

Ботев

преди 5 години

Патриот е душа даваза наука, за свободано не свойта душа, братяа душата на народаИ секиму добро струвасамо, знайте, за паратакато човек що да правипродава си и душатаИ е добър християнинне пропуща литургияно и в черква за туй ходиче черквата й търговияИ секиму добро струвасамо, знайте, за паратакато човек що да правизалага си и женатаИ е човек с добро сърцене оставя сиромасино не той вас, братя, храниа вий него със трудът сиИ секиму добро струвасамо, знайте за парата

8

Анонимен

преди 5 години

То българия я продадоха веднага след 1990 година. Това сега е дребна търговия

7

Мда

преди 5 години

За 30 години видяхме и много по-грандиозни предателства,та това не може да ни впечатли.Ама спокойно,не остана много-не повече от 20 години и България изчезва,така или иначе....

6

Анонимен

преди 5 години

А да дадеш книжка на *** без образование какво е? А да пуснеш престъпник на свобода какво е? А мими с очите да храни кияците в бургаска околия, какво е? Да застроиш де що има без правила и норми, какво е? Да източваш здравната каса и да си лекар, какво е? Да рекетираш и крадеш бизнеси, докат си мезиш с четири тона суджук, какво е? Мяза ми на прогнил от корупция kypниk.

5

Анонимен

преди 5 години

Оо аз България и за 100 лв. ще я продам.----Фантазьор, кой ще ти даде толкова?

4

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е много точно и напълно отразява идеите на Шкембе-воЕвода

3

Иво

преди 5 години

Оо аз България и за 100 лв. ще я продам.

2

Anonimen

преди 5 години

България отдавна я продадоха и продължават да я разпродават. Планът РАН-ът се изпълнява по разписание.

1

Анонимен

преди 5 години

И само българин може да измисли такава велика схема за пари.