10

Анонимен

преди 5 години

Нали ги води воеводата? Воеводата предаде четата, знаменосецът му вземал пари, а той не знаел, уж.

9

Цинизъм

преди 5 години

Какво означава това, че оставката на нещото, наречено Симеонов, ОТНОВО е на дневен ред?Що за наглост, що за цинизъм?Отдавна Валери Симеонов трябваше да подаде оставка! Той няма място в управлението на България.Той няма място никъде и в никакво управление!

8

УЧИТЕЛ-КОМУНИСТ

преди 5 години

ОТИВАЙ СИ СИМЕОНОВ , ЩОТО ИНАЧЕ ГЕРБ ЩЕ НИ ВДИГНАТА ЗАПЛАТИТЕ С 20% ... ....И ПОСЛЕ ТРЕБВА ДА СИ ФЪРЛЯМЕ ПАРТИЙНИТЕ КНИЖКИ...!НЕ ИСКАМ ДА МИ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТАТА И ПЕНСИИТЕ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

За да се е сдушил дотолкова с Велев и Киро Гела, за да реват всеки ден за кадри, да драпат толкова много да вкарват чужденци, за да обмислят раздаване на жилища, значи има някакви пари и далавера в тая работа.

6

Анонимен

преди 5 години

Толкова е безскрупулен, че оставката му няма да я видите. И ОП да се разпаднат, и ГЕРБ да не са във властта, който и да дойде на власт, Валери пак ще е вице. Той е несменяем. Цяла България на него се крепи.

5

Анонимен

преди 5 години

Егати и чудото, дето и да копнеш, дето и да ровнеш все далавери (Симеонов) излизат...

4

КОМУНИСТА

преди 5 години

ВАЛЕРИ , ПОДАВАЙ ОСТАВКА , ЗА ДА СВАЛИМЕ ГЕРБ ...ЩОТО ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ,БЕ...!!!!ПРИ ТОЯ БЮДЖЕТ И УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ --НАПРАВО СИ УМИРАМЕ НИЕ ОТ БКП/БСП!НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕМА ДА НИ ИЗБЕРЕ НАРОДА!НАПРАВО УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Иванов

преди 5 години

Заради тая нагласена схема няма смисъл да подава..... Вони от много далече... нещо и доказателствата им куцат..... къде са милионите?

2

Професор

преди 5 години

Валери не се предавай народа е зад теб и те подкрепя *** за комунистите.

1

Анонимен

преди 5 години

Кога е слизала от Дневния ред ?!!???