20

Анонимен

преди 5 години

Я шкембето да вземе да осъди всички които са казали че е крадец и корумпе!Така пред съда ще се обесняват кой крив кой прав! Но македонеца от Русе едва ли ще посмее защото си знае какъв е! А именно продажник и корумпе.

19

88

преди 5 години

Всичко е умишлено и идва от мр'сните комунисти. Да чакаш извинение от тях е като да чакаш от умрял писмо. Не им се поддавайте на провокациите. Мачкайте ги с Валери Симеонов начело!

18

Ала Погачевская

преди 5 години

Не разбирам къде е проблема!?!?!?!???!!!? Уж нещо станало а никой не може да посочи кое е престъплението! Всички били невинни и уж като тече разследване не бива да се изнася дезинформация, а всички се изреждате да се хвалите и компрометирате! Не ни занимавайте с тази нормална процедура за даване на паспорт! Дайте нещо за психиката! Мъжете в последно време станаха много зле и вампирясаха.

17

Анонимен

преди 5 години

До Каракачанов-ДС агентПодготвя подарък от 84 милиона лева на руския ВПК!За боядисване на дъртите ни Су-та!Това ако не е национално предателство!

16

Анонимен

преди 5 години

На гол шкембак чифте паспорти!Ни лук ял, ни лук мирисъл. Че и извинение му дължим? Теа не са от тоя свят, казвам ви

15

Анонимен

преди 5 години

Бе, кажете на хората, че вината е при Костов, Станишев, Корнелия, Ореховски, Коментерна и тъмните сили!

14

Каракачанов-ДС агент

преди 5 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

13

Истината

преди 5 години

До Леле малеТочно!

12

Леле мале

преди 5 години

Мисля, че зам.гл.прокурор побърза да оневини ВМРО. Нека тогава да обясни къде са отишли тези 100 млн.евро, т.е. около 200 млн.лв и то "събрани" за около една година. С тях може да се захрани само една голяма партия. Елиминираме ДПС и БСП, остават ГЕРБ и ОП, а там голямата партия е ВМРО. Интересно дали прок.Гешев ще търси къде са тези пари или ще замълчи. Отделно остават големите съмнения вярна ли е или не тази грамадна сума.

11

запознат

преди 5 години

Дебелариум?

10

House M.D.

преди 5 години

Когато Иван, по баща - Дончо, се извини на почтените граждани, чиито съдби е съсипал, и разтури МВРО, тогава може и да получи извинение...

9

КК

преди 5 години

Оставаше да се установи, че са замесени. Това щеше да е нечувано, невероятно, кой ще го повярва.

8

Забогатели патриоти

преди 5 години

Те поемат вината само с шкембетата!

7

Анонимен

преди 5 години

Това правителство е червиво!

6

Анонимен

преди 5 години

стига с тази глупост. Ако ти си излъган много хора не са. Още преди изборите ОП казаха, че ще влязат във властта при всичк положения. След изборите неможеха да направят правителство само с БСП, Марешки застана зад бойко, а да са коалиция с ДПс бе абсурд. Затова се стигна до сегашното положение.

5

Гашо

преди 5 години

Стига ги наричахте воеводи тия мишоци ве. Половината не са ходили в казарма по болест. ВМРО значи много...но преди 50 години. Това в момента е петно върху името. Шайката - шкембе войвода жамбазки и бялата златка са едни паевдопатриоти и мушенници

4

Анонимен

преди 5 години

Толкова хубав народ, златен и търпелив народ имаме, но разни пиавици са се впили и не дават да мръднем! Борисов 10 години ни баламосва как щяло да стане добре! Не, стана много зле и заради народа ви казвам, цяла политичвска измислена и корумпирана класа, осъжам ви на изгнание!

3

тюмбелек-въйвода

преди 5 години

уредих го, щото ми е симпатичен! викам, намали малко урожая, пък той - аз плащам /музиката/, ти ще ме пазиш!

2

Анонимен

преди 5 години

Не ви вярвам! Мошеници сте! Марш на село да развивате регионите, шматки, ако оправите поне едно село и може да говорим за градове! За сега се вижда, че не ставате за нищо и нямате място във властта! Не мога да ви доверя живота си ниро ден повече!

1

Анонимен

преди 5 години

Нали никой не вярва че този папуняк сам за себе си е прибирал по двеста хиляди Евро на месец. Още преди близо година има подаден сигнал за престъпленията им, но ОПГ на държавните хрантутници потулиха всичко. А от близо двадесет години се знае че тези мършички събират между десет и двадесет хиляди лева на човек.