29

Антиседераст

преди 5 години

И какво значение има дали е бил дрогиран или не ? Сигурно търсят начин да го оневинят или да му намалят присъдата. Убийството си е убийство

28

Az

преди 5 години

Когато искат да оправдаят някой, вече минават с "бил е дрогиран".

27

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да проверяват. Бил е тормозен психически от жертвата му и е отвърнал на тормоза. Сега нали приеха закон специално за такива, да ги защитават от тормоз. Е, този се е самозащитил. Усещам една лигава съпричастност и съчувствие у журналистите към клетия Виторио.

26

Анонимен

преди 5 години

Ей, големи герои се извъдихте. Кой от кой по-юначен. Шофьорът бил виновен. Вие добре ли сте с главния мозък. Та той изобщо не е бил запознат с историята. Та той същият убиец е можело да го обвини, че насила е взел детенцето. Но в България е така. От болната, на здравата глава. Гледаме сеир и акъл даваме. Боже прибери си версиите.

25

Анонимен

преди 5 години

Проверете дали в неделя е бил на сутрешна литургия. Кой знае с какви глупости отчето му е напълнило главата...

24

65

преди 5 години

Икакво значение има това ,и колко е важно?Просто се е случило за жалост.Младите чернобилчета дават отклонения яки ,.Това е болно поколение,физически и психически.Много е страшно положението.А медиите им е през оная работа за случаят.Просто си пълнят новините,дават хляб на новоизгряващи репортери да си чешат езиците и толкоз.След седмица няма и да си спомняме.Да не говорим за таксим шофьор.*** та се върти.Като го е видял че е ку-ку,що не му е казал една добра дума

23

Анонимен

преди 5 години

Кой ги плаща ,тези проверки?????Що за безумие ?И ,ако е дрогиран ,ще го оправдаете ли ???

22

Анонимен

преди 5 години

Кого го интересува дали бил дрогиран, пъхайте го в затвора и го оставете да гние там без да слушаме повече за него.

21

Анонимен

преди 5 години

Ей не се спряхте с тази черна хроника и тоя случай...Цяла България занимавате с някакъв ***...Жалка журналистика...

20

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно не ме интересува дали е бил или не е бил дрогиран.отваря се една мина за въглища, пълни се с такива ***, ще спестим една миньорска заплата и ще получим работник.Ако се срути мината и изпукат, то няма да е траур защото не губим човешки животи.Това НЕ СА хора!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Абсолютно вярно твърдение!Никой не е искал от бакшиша да обезоръжава с голи ръце убиеца!Просто трябваше да вземе детето и даже не в районното, да го остави на някоя бензиностанция!***, дребна миша душица!

18

Анонимен

преди 5 години

До ?!?!Всички охранители са с нисък коефициент на интелигентност. И мързели.Никой уважаващ себе си човек няма да се хване на такава подла и долна работа.Да следиш по цял ден кой бил с очила, кой с шапка или качулка, защо бягал по улицата, някой да не крадне дъвки от магазина или да не изяде 1 вафла за 0.40лв. Да си измисляш субекти за преследване, щото ти се сторили подозрителни и това осмисля деня ти. Накрая се превръщаш в психо.

17

Анонимен

преди 5 години

Има и вариянт, ако шофьора вземе детето. Тоя го убива шофьора и бяга.

16

Анонимен

преди 5 години

5 дена все с тая чалга ни занимавате.Вече ме втриса, като видя статия за тоя случай.

15

Анонимен

преди 5 години

Сорос е поръчал да му сложат чип в главата.

14

Анонимен

преди 5 години

Е как така просто. Спира минава от другата врата и му изтегля детето от ръцете и пеша го носи до МВР.МИ ТОЙ ЗАРАДИ ДЕТЕТО Е УБИЛ МАЙКА МУ. ТАКА ЛИ ЩЕ ГО ПУСНЕ.

13

Анонимен

преди 5 години

Да14. И как да помогне ако няма оръжие. Като е убил едно ще удари и свидетеля. Колко му е ако го предизвика. Шофьора е постъпил правилно.

12

Анонимен

преди 5 години

От 2. И да ми слагате минуси, неоспорим факт е, че бакшиша с бездействието си е обрекъл малкото човече на смърт.Никой не е искал от него да е герой, да отнема оръжие от убиеца или нещо подобно.Искало се е просто да вземе детето и да го закара в първото РПУ, ама нали *** не обича да си усложнява живота...

11

до Стеф

преди 5 години

И ти не си от най-умните! Нали има много нормални хора, които искат да придобият КНО с цел да защитят себе си и семействата си от престъпни посегателства. Да, ама след такива случаи отказите са тотални, говорим за хора без връзки. Аз пиша за оръжието, ти намираш контекст с бакшиша...Аман от глупци!

10

?!?!

преди 5 години

Защо не казвате, в кой СОТ е работил тоя? Защото е в СОТ 161 а там се раздават голями "пликчета" за да се поддържа имиджа на фирмата, а реалността е плачевна...Взимат куцо и сакато на работа, за да има кой да им работи за тия смешни пари...Масовката там е със супер нисък коефицент на интелигентност...Ама за тия пари - толкова!