11

Анонимен

преди 5 години

Как Тръмп различава етническите групи? Коренното население на Америка са индианците. Всичко друго е мигранти включително и Тръмп. Той по някакъв специален начин ли определя. Евреите са си изградили парадигма според която те са в основата на човешкото съществуване, всичко друго под ножа, включително и нашите "катюши". И Тръмп е доказан инструмент в техните ръце!

10

House M.D.

преди 5 години

Давай, Дони! Щом медиите те хулят, значи си на прав път!

9

до 8

преди 5 години

Има значение КОЙ ще възвърне по най-безболезнения начин присвоеното от ЮдоЦионската Мафия първо от САЩ, а после според ефектът на Доминото навсякъде, където се простират "пипалата" и.

8

bluesky1

преди 5 години

Няма значение дали е Тръмп или Килъри Клинтън, нито дали е Обама или МакКейн...тези хора са с еднакво мислене почти, военнолюбци, застинали във времето на Студената война, и поради това опасни за целия свят...

7

Коце кмета

преди 5 години

Такъв и онакъв, ама още не е запалил нито една война, докато тия преди него запалваха по няколко.

6

Анонимен

преди 5 години

Лентяите от гетата не го долюбват защото не допринасят с нищо но са първи по криминал и помощи на опашката.Белите са създали всичко затова ги подкрепя и пази от чумата.

5

Анонимен

преди 5 години

Левичарите мразят белия човек. Вече три години са в истерия защото американския президент е бял хетеросексуален християнин, привърженик на традиционното семейство, а жена му е красива източноевропейка, а не е грозна феминистка. Ако Тръмп беше джендърче от малцинствата, а жена му - войнстващ феминистки травестит, левите *** щяха да са в екстаз.

4

Анонимен

преди 5 години

Тръмп Е Трамлпинът за отскок и прескок на септичната яма, в която превърнаха НикСъновци, Рейгенератовци, Бушовци, Изклинтъновци и Обама Мама АМЕРИКА, откъдето произхожда Идеята за Независимост вдъхновена от Джон Лок - Хермес.

3

Анонимен

преди 5 години

За това му помогнаха да "спечели" евреите в сянка в Америка! И сега ги слуша и изпълнява заповедите им! Нали не си въобразявате.Че е " независим"!? Следва политиката им!-:)

2

Анонимен

преди 5 години

Просто помоли всички от шитхолите, особено ***, да си се приберат в нерасиския си демократичен шитхол. Просто и ясно. Не може целия свят да стане септична яма.

1

Анонимен

преди 5 години

Гардиън е по-левашки вестник и от Работническо дело.