39

Анонимен

преди 5 години

На хората им омръзна от фашистко-нацистки крайно десни партии и радикали!И ХДС и АзГ са такива партии.Тези партии пазят като очите си фашистите и тените наследници,които им служат в издевателствата.В Гърция също два пъти преживя фашизма,не само в Украйна,но и в Гърция бяха стимулирани старите фашисти,хората не могат да дишат фашисти,до гуша им е дошло от тази крастава Ч.У.***

38

Анонимен

преди 5 години

Баце май още не е разбрал на къде дуа ветъра и кой ще го глади по ***!

37

Анонимен

преди 5 години

"Десен сектор на Евромайдана",вижте накратко историята и как фашистите и Бандера са избивали собствения си народ,поляците,евреите,руснаците,украинци и други,Бандера и десен сектор са наследник на тези фашисти от миналото.https://youtube/watch?v=F0nHxWqempw

36

Анонимен

преди 5 години

"Политическият некролог на Меркел: Тя оцеля... Но кой ще е след нея?"Няма значение кой ще е, така или иначе ще е изникнал от купчината тop, която меркел остави след себе си.

35

Анонимен

преди 5 години

До До 25В Русия всички партии са такива,каквито са и на запад,нищо по-различно,то и държавите вече нямат власт,само разни групи и всеки е от някоя група.И при тях са либерали,масони, демократи и тем подобни.

34

До 25

преди 5 години

Ами в Русия е режим, по-точно терор и диктатура, там никога не е имало честни избори,демокрация и всичко е зависело от бившото КГБ и КПСС. Както и у нас!

33

Анонимен

преди 5 години

Не плачете на чужди гробища!Германия няма проблеми нито с корупция, нито с престъпно правителство, нито със срастване на полиция,съд и прокуратура с мафията,нито с олигарси, заграбили цялото богатство на държавата с обещание да си плащат на престъпните правителства....Нито с продажни журналисти, които вече 80 години лижaт задниците на владтимащите!Германия е мотора на прогреса и вие не оплаквате загиващата българска нация,а сте тръгнали да я опявате.

32

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tova e Satana v jenski drehi !!! Tazi zaloji nachaloto na kraia na hristianska Evropa !!! Dano ne I se razmine samo s "ostavka " !!!!

31

Мнение

преди 5 години

Това е съдбата на подписалият Северен поток 2. Бежанците са просто удобен повод и възможност за настройване срещу Меркел за обстоятелства създадени от тези, докарали бежанците в Европа.... фин сценарий за внимателни наблюдатели. Просто нещастно стечение на обстоятелствата...

30

Путин

преди 5 години

Политиката се напълни с аматьори. Какви са тези 33 %. Смешна работа. Да се запише на курс при мен. Аз си печеля изборите с 80%, и за опозицията има 30-40 %, да не кажат полсе, че нямало демокрация.

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНашите работодатели ще вкарват българи от Молдова и Украйна,а не непознати хора от други континенти и непозната религия и култура.Освен това,друго е да емигрира европеец в европейка страна,защото са си близи по култура,повечето европейци мислят за работа и оцеляване,за просперитет,не за глупости,нито за атенатати.

28

Анонимен

преди 5 години

Вярно, че под натиска на САЩ, на Обама, който действаше с НПО-тата на Сорос в ЕП, ЕК и т.н., ООН започна да приема всякакви мигранти!Обаче българския бизнес не тръби ли също как ще внася виетнамци, молдовци и други емигранти работници, щото българите не били кадърни!!!!!!!САЩ не се ли крепят на емигрантите?!!!!Не си мислете, че като сменят Меркел, България в ЕС ще се оправи- тепърва предстоят да се плащат 22 млрд. външни дългове на Велчев, Дянков, Горанов и депутатите, които ги гласуваха!

27

Глупости

преди 5 години

Меркел постави разделението.Всеки със мнение на не мега либерал е лош,анархис и нацис т.Вижте борсите след новината че Меркел си отива скочиха до небето. Хората на улицата се радват. Аз съм фен на ЦДУ но без Меркел.Аз като повечето хора искам демокрация и да мога да избирам между ляво и дясно,между консерватори и либерали а при Меркел няма демокрация,тя прави каквото си иска.

26

Путин

преди 5 години

Ще я трудоустроят в Газпром

25

Анонимен

преди 5 години

За Запада в Русия след 2 мандата си вече "диктатор" или поне "авторитарен режим". Почват да наричат избраното с избори управление "режим". На Запад, същите ги наричат "успешни лидери", "утвърдени демократи". Колкото повече мандати, толкова си по-велик и успешен демократ.

24

Анонимен

преди 5 години

Някой ислямдемократ ще е. От ислямдемократическата партия.

23

Анонимен

преди 5 години

Е, германците имат историческа памет, за разлика от други, колкото и да не ни се вярва. Чак толкова не са обречени. Абе и нашето не е много за хвалене.

22

Анонимен

преди 5 години

Не е толкова просто, гаспада офицери.Вие виждате една много малка част от последствията,негативна само.Политици от такъв ранг трябва да мерят в много посоки, които вие дори не подозирате, по-сложно от триизмерното пространство и от пространственовременния континиум..Не си откривайте едноизмерните душици.

21

Сериозно

преди 5 години

Тантето е на този пост почти колкото и Путин, но според феновете и избора на Путин не бил "демократичен", а той бил "диктатор".... А тя действа много "демократично".....и въобще "недиктаторски", когато набива канчето на Еднокнижка и такива, като него!

20

Додо

преди 5 години

Меркел е пътник. Поразиите, които направи са за няколко генерации напред, дори възможно и съвсем непоправими! Да гори в Ада вещицатa на глобалистите-илюминати!