31

Минов

преди 5 години

А прокуратурата, кога ще се самосезира срещу тези груби нарушения от страна на полицаите. Това пълно своеволие от тяхна страна, май мирише на потъпкване на всякакви човешки права, пренебрегвайки европейските ценности и норми на толерантност и уважение към традициите и културата на малцинствата. Нима чакаме Европа в чието семейство сме и ние, да ни зашлеви заслужения шамар? Това ли чакаме? Да се потърси отговорност от полицаите и началниците им!

30

Анонимен

преди 5 години

Хубаво топло време. Днес излезнахме с малкия на разходка. Взехме му и тротинетката. Имаше много деца с тротинетки. Надпреварваха се. Добре, че нямаше полицаи, а и никой не подаде сигнал. Кой знае как щяха да ни разпръснат с газ и водни оръдия...

29

Д. Върбанов - юрист

преди 5 години

Що за извергщина от страна на служителите на реда?! Още малко и ще вземат да стрелят по хората. Това Европа ли е или Африка?

28

Анонимен

преди 5 години

Значи с двуколки не може, а с четириколки може да се избиваме по улиците. Днес имаме пак няколко жертви с четириколки.

27

до 43

преди 5 години

При соца бяха 10-15% сега са 30-40 % с тенденция да станат много скоро 50 % и като кажат искаме хора от нашето общество на представителни позиции на всякъде поне 40 % в администрация и полиция ,защото ни потискате --не знам какво ще правят тези отгоре т.е. знам, ще опитат да се сговорят с техните големци и пак да ни предадат, както и сега виждат ,че проблема идва с изключителна скорост и пак продължават с политиката на ниските доходи и с увеличение на данъчното бреме и цени..

26

Анонимен

преди 5 години

Даде ,ама като се почне във Мъглиж във Пловдив във Казанлък във Монтана и в десетина села дето са по 500--1000 роми е тогава от къде толкова жандармерия..нас може управляващите да не ни чуват ,но братята роми си знаят работата не са толкова *** като нас.

25

Анонимен

преди 5 години

Че какво им пречат надбягванията с двуколки? Дори има такъв спорт. Как да се интегрират като дори не им позволявате да спортуват?

24

месара

преди 5 години

а защо стрелба във въздуха....... ??? една жена го написа - морковите свършиха, време е за тоягата!

23

Българин

преди 5 години

Без обществено полезен труд няма да се оправим с ромите. Дай им на такива да бачкат един месец в някоя тухларна.

22

Анонимен

преди 5 години

37 Явно вече неграмотните се имат за грамотни. Сега ще редактирам твоята неграмотност, а ти редактирай моята, че да се посмея."Ти добре искаш да обясниш какво щяло да е случи в Сащ,ама по=добре отдели малко време,да научиш българската граматика,защото иначе как да ти гледам на неграмотното изказване ?"Ти добре искаш да обясниш какво Е щяло да Се случи в Сащ, ама по-добре отдели малко време да научиш българската граматика, защото иначе как да ти гледам на неграмотното изказване?

21

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Избирателите на ГЕРБ са недосегаеми за органите на реда.Ако аз хвърлям по полицаи с камъни ще бъда арестуван и вкаран в затвора по бързата процедура.Ако група българи се организираме и окажем масова съпротива на полицията ще бъдем автоматично обявени за терористи, екстремисти и т.н.За безчинствата на ромите обаче закони няма. Факт !

20

токо

преди 5 години

До АнонименТи добре искаш да обясниш какво щяло да е случи в Сащ,ама по=добре отдели малко време,да научиш българската граматика,защото иначе как да ти гледам на неграмотното изказване ?

19

Пламен Василев

преди 5 години

За да се спрат Ромите да не нападат Полицай, Трябва спешна промяна на закона, При извънредни ситуации, да имат право полицаите да стрелят по Ромите на месо, Само така ще спрат да ги нападат.

18

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, всяко нещо си има край. До преди 100 години хора са драни живи. Да не мислите, че сегашната ситуация ще продължи още 100 г. и докато свят светува ще е така. Колелото се върти и нещата се променят. За момента белите в Европа и Америка живеят добре и статуквото ги устройва. Но кърлежите се множат и е въпрос на време чашата да прелее. И тогава жална им майка. Историята показва какво се случва. Много пъти е имало подобни периоди в историята, но винаги след тях има и реки от кръв.

17

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега БХК да подаде жалба в Страсбург за нарушаване на правата на Римлянчетата.Те крото си стояли а злите полицаи са ги нападнали без причиначе. А забравих, накрая полицайте са инсценирали контузии за да обвинят Римлянчетата без да са виновни горките :D :D :D

16

Анонимен

преди 5 години

Само да вметна, че в САЩ ако стане нещо подобно(което е невъзможно де) със сигурност щеше да има убити ***, сумати арестувани и осъдени набързо за доста години, а ако някой се е утървал на късмет щеше няколко дена да си стои в колибата ***(буквално) без да смее да си подаде носа навън. Разбира се това е нормалното развитие на нещата. Ненормалното е при нас. Тук ролите са разменени само с тази разлика, че полицаите са се утървали без да има убити.

15

Анонимен

преди 5 години

Жители започнали да хвърлят камъни по полицейските служителиМи то това е ежедневие в Йерусалим. Нашта полиция трябва да отиде да обмени опит с израелската полиция как се обуздават палестински гета.

14

Бай Иван

преди 5 години

А изнасилени полицай има ли ??Или само ранени??

13

11

преди 5 години

Хах, в тоз пaрцал цензурирaт нaпалм и пaразити, идиoтска работа.

12

Бойко, ДОКОГА ?!?!

преди 5 години

Докога *** ще вилнеят безнаказано, а на държавните служители ще е забранено да въведат ред с подходящи средства?Имаш ли представа какво щеше да им се случи на тези, ако днешните циркове не се бяха случили в Казанлък и Мъглиж, а в САЩ?Имаш ли представа какво щеше да се случи на махалите с каруците, ако след трагедията със загиналите момче и момиче калпавият закон не ни пречеше да сложим нещата на мястото им?