32

Анонимен

преди 5 години

Чакам да разбера каква е цената на В.Симеонов, та толкова не могат да го отстранят! Кой има интерес от оставането му и колко пари стоят зад този интерес? Или не са само пари, а и мръсни тайни на властта?

31

Анонимен

преди 5 години

Иха вчера имаше сбирка на червени *** днес на кафеви абе вие са не сте на смени или шефовете ви Путин и Тръмп вече координират кибератаките срещу Европа и са ви пратили ймеили с график.Български национални предатели и слуги на чужди интереси.Протеста може и платен да е но даже и да е така вицепремиер говорещ по тоя просташки начин бивш агент от ДС и пълен татарски *** във властта работа няма.А за това че е човек на Со.рос какво ще кажете, днес неолибералните комунисто-нацисти крещят яко.

30

Анонимен

преди 5 години

Имам за съседи младо семейство с две деца. Мъжът работи за 700 лв., а жена му за 500 лв. И даже не протестират.

29

Анонимен

преди 5 години

Има българска народна приказка, която се казва 'Болен здрав носи. Сега хора със заплата от 500 лв плащат данъци, за да получават майките 900.

28

Анонимен

преди 5 години

"Мен никой не може да ме пипне, защото правителството цопва! По-голям съм и от премиери, и от министри и от всякакви!"Валери Симеонов на маса пред съпартийциДа ви е честит такъв коалиционен партньор уважаеми гербери

27

Анонимен

преди 5 години

Валери да им даде валериан, а не 150 милиона отгоре.

26

Анонимен

преди 5 години

Никаква оставка,всеки ден такива като него къртят от рейтинга на шайката

25

House M.D.

преди 5 години

Наглостта наистина няма граници. 930 лъва чиста пара на черепче! Повечето родители на болни от диабет деца получават толкова общ сбор. А тези деца са също деца с увреждания. Но на тях няма кой да им даде 930 лъва срещу нищо. И къде бяха тези майки, когато Глинка осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре?

24

Анонимен

преди 5 години

Егати протеста поредната комунистическа простотия.На никой не му пука вече.

23

Анонимен

преди 5 години

До не съм оптимистПротестите срещу Орешарски бяха ПЛАТЕНИ. Какво се правиш, че не знаеш, нали ви пращаха да пиете кафе на площада?!

22

До Не съм оптимист

преди 5 години

Има и други протести,не само на майките.

21

Анонимен

преди 5 години

До 13"Да използваш детето си за политически цели."Много си прав. И сигурно вече се плаща.

20

Анонимен

преди 5 години

Тези явно не разбират, че това е играта на В.Симеонов. Той знаеше,че думите му ще предизвикат реакция. Даже май очакваше да е по-остра. Но пак казвам - това е играта му. На провокацията на майките (всъщност подставени лица на Корнелия) той отговори с провокация. Целта му е да им покаже, че номерата им не минават и че е по-силен от тях. И засега общо взето я постига.

19

не съм оптимист

преди 5 години

Правителството на червения Орешарски падна след близо 400 ежедневни големи поредни протеста в центъра на София срещу коалицията на БСП и ДПС. Така, че не съм оптимист , защото тези протести са рехави и им остават поне още 393 дни да протестират...

18

Анонимен

преди 5 години

сички инвалиди са такива.Все си мислят , че некой требва да ги съжалява и им е длъжен.

17

Анонимен

преди 5 години

Вече и аз мразя хора с увреждания и нагли претенции.Никой с нищо не им е длъжен.

16

ГМ

преди 5 години

Като изключим няколкото дежурни герберски трола всички останали сме с вас! Успех!

15

ТОВА Е ПРОТЕСТ-МЕНТЕ

преди 5 години

КАКВО ОБЩО ИМАТ ТИЯ С Т.Н. "ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ" , КАТО НИТО РАБОТЯТ , НИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА НЯКАКВИ ДЕЦА.....??!!!ЯВНО , НЯКОЙ ИМ ПЛАЩА ,ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ!ЯВНО --ТОВА Е ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА!ЯВНО --СИМЕОНОВ БЕШЕ ПРАВ.....ЧЕ "ТОВА Е СПЕКУЛАЦИЯ"!НЯМА ДА ИМА ОСТАВКА!ЗАБРАВЕТЕ ТИЯ МЕРАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Един

преди 5 години

Хората Ви подкрепят. Продължавайте! С Вас сме!

13

Браво!

преди 5 години

Номер 11 е много прав и затова никакво отказване. ОСТАВКА!!!