133

Do 147

преди 5 години

Ne e bash taka ama kakto i da e

132

Бойкооооо,

преди 5 години

Човек с пълен трудов стаж не бива да взима пенсия, по-ниска от минималната работна заплата!Не знаеш ли, че в нормалните държави е така?

131

В предишния материал

преди 5 години

по темата е дадено добро предложение - над 4 милиарда могат да бъдат пренасочени към по-полезни направления. За целта е нужно:да спрат всякакви помощи за здрави,млади роми;детските надбавки да се приспадат от данъците - не внасяш ли в хазната, не взимаш надбавки;реформа на БАН в сегашния й вид, 4 000 от служителите й да попълнят вакантните места за учители, 1 000 - във ВУЗ-овете, а останалите да обслужват БАН във вид, близък до онзи отпреди 1947 плюс издателството и други необходими звена.

130

Анонимен

преди 5 години

о 2030-та година 60 на сто от територията на България ще се превърне в така наречената "демографска пустиня".Почти половината българи ще живеят в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.Малко под 900 населени места ще изчезнат от картата на България в следващите 12 години. Това показва изследване, изготвено по поръчка на фондация "Фридрих Еберта тоа банкянски *** ви се хили- ами радвайте му се

129

ПроСоТо

преди 5 години

малка корекция:-НЕ 80 милиарда,а 800 милиона.грешката е на калкулатора..

128

ПроСоТо

преди 5 години

във връзка с долната ми забележка:-При бюджет 110 млрд и излишък от поне 0.3 процента,при планиран дефицит 0.5 пр. май беше,прави общо 0.8 процента от бюджета за НЕ РЕГЛАМЕНТИРАНО ОТ НС харчене.или около 80 МИЛИАРДА лв,които се харчат по осмотрение на Правителството..Как?..-Ами като подфърлат на 2 мил пенсионери по 40 лв за Коледа..Останалото потъва..."НЯКЪДЕ"...

127

Анонимен

преди 5 години

Или е луд или ни прави нас на луди.Суджук знаеш ли че в Германия за най долнппробна на емигрант работа се плаща между 8 и 12 евро на час.

126

Debit Credit

преди 5 години

Am chi dobre...otlichno....bravos! .....are turete tuka i balancite s prihodi, razhodi po pera, vreme, kolichestvo, miasto, ressor....da smiatat decata v detskata gradina ....i v parvi klas...sled chasovete po pluvane v zakrit basein....za akcizite, dedesetu, mitata, kubinkite, patronite, raketite, utiliziranetu....taksi smed....

125

ПроСоТо

преди 5 години

ама верно за голямо крадене се подготвят тия..Бият тъпана че щяли да вдигат заплати,но за сметка на какво?-На тоталното поскъпване на живота...И друго:-Забележете чии заплати ще увеличат с по 20 процента!-На НЕПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ нищо...За да направят това, вдигат данъците на тия,които произвеждат..А техните заплати дали ще ги вдигне частника?..Па и друг чалъм са намерили:-Залагат дефицит в бюджета въпреки,че се очакват излишъци..И така в края на годината ПРАВИТЕЛСТВОТО си поделя излишъка..

124

анонимен

преди 5 години

На даскалите нали им бяха увеличени заплатите когато аз бях студентска сега отново за тях се мисли Не може те да бъдат благословията на България .Те имат вакнации по три месеца имат срочни вакнации ходят на работа по нялколко часа и си отиват

123

БАБА КУНА

преди 5 години

БЮДЖЕТА Е ТОЛКОВА АМБИЦИОЗЕН, ЧЕ ГЕРБ ДОВОЛНО ПОТРИВАТ РЪЦЕ В ОЧАКВАНЕ НА ОГРОМНО КРАДЕНЕ !!!

122

Киро Кардана

преди 5 години

Увеличение от 510 на 560лв или с 600лв повече на година!!На 600лв като им се вземат 30% данъци и осигуровки тъкмо увеличението на запалтата ще покрие увеличението на ГО и на данъка на 20 г таралясник а с увеличението на цените на останалите неща сте вътрешно ...те толкова с увеличаването на дохода с 50лв

121

Анонимен

преди 5 години

Бюджет 2019 ....Отговарял на предизборните обещания. Не си спомням ГЕРБ да са ни обещавали вдигането на цените на горивата, Гражданската отговорност, новите данъци, на хляба и на останалите цени. Новата застраховка здраве, задържане от полцията 48 часа без близките да знаят и още , още. Такива пред изборни неща немаше. Време е да си ходят.

120

Анонимен

преди 5 години

Абе, Тиквун Банкянски!Много от рано започна да ни лъжеш, бе! До изборите има много време ...Или усещаш, че на народа му писна и се готвиш за предсрочни?За 10 години есе изтърка като грамофонна плоча!

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Определено ще стане много лошо кат спихне балона, който шайката надува! Какво предлагаш да гледаме докато спихне?

118

Анонимен

преди 5 години

Ми да го държим тогава,моля последния да затвори вратата!

117

Анонимен

преди 5 години

Мислите си че не може да стане по-лошо? Може, може. Свалете Бойко и ще видите какъв кеф ще настане.

116

ПОМИЯРА-КЛАСИКАТА

преди 5 години

Първата п"омиярска държава в света е ИрландияИрландските мърсотии надминават всячески английскитеОще през 19 век един ирландец написва романа "ДРАКУЛА"А прословутия ВЛАД ЦЕПЕШ се е стремял всячески да спре османския мюсюлмански джихад в Европа и за тази цел създава тайната масонска християнска организация "ОРДЕНЪТ НА ДРАКОНА"Щом толкова многго ги харесват защо от Брюксел не изпратят всички мюсюлмани в Европа да живеят в Ирландия?

115

30 години след 1989

преди 5 години

С 30 млрд.дълг какъв трябва да е бе Бойко?

114

Анонимен

преди 5 години

Колко сме добре, благоденстващи, стабилни, отличници на ЕС, и т.н., НАУЧАВАМЕ САМО ОТ НЕГО. Иначе, нищо не виждаме, не чуваме, не знаем ...ХВАЛЕТЕ МЕ УСТА ДА ВИ НЕ ПОСЕ*ЕМ, казват у Радомирско.