67

Ха-ха

преди 5 години

Въпрос с понижена трудност:"Кой е по-голям ид.и.от от двамата-Цецо или Валерко?"

66

Анонимен

преди 5 години

В парламента на България трябва да работят умни и почтени хора ,а не Цвъчки !В правителството на България не са нужни Бойко Методиев Борисов и Валери Симеонов !

65

Анонимен

преди 5 години

До гуша ни дойде от вас , отврат.еняциииииииии!!!!!!

64

ТОВА....

преди 5 години

ТОВА НЕ Е ЗАЩИТА НА СИМЕОНОВ А СТРАХ,СТРАХ ГОЛЯМ СТРАХ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ВЛАСТА И ПОСЛЕ.....НАЛИ ЗНАЕТЕ БАНОВИ И ПРОКОПИЕВ ЩЕ СА ЦВЕТЕ ПРИ НЯКОИ ХОРА.....

63

Х

преди 5 години

До Анонимен 77За съжаление, това е истината. В правителството би т/о да работят високо интелигентни и достойни личности, а не такива невъзпитани *** като Симеонов. Не разбирам, защо Бойко Борисов още не му е поискал оставката, а го държи да компрометира цялото правителство.

62

Анонимен

преди 5 години

В.Симеонов е нискокултурен, неинтелигентен човек с неподходящо поведение и груб език. Няма място в управлението на държавата. Един нов Бай ***. Правителството трябва да се освободи от него. Носи му само срам

61

бай ПЕТКО

преди 5 години

"Крас.ите магарета през 9 баира се надушват" - народна поговорка !

60

Анонимен

преди 5 години

Цветанов и той пресоли манджата!Трябвало,не трябвало е казал го е!Най добре да се чуе изказването на Симеонов,то е важна интонацията!Както и да е,децата с увреждания станаха маша на борците за власт, " народните " двуличници!И най противното е,че нр участваха в обсъждане,а се метнаха директно за оставки,любимото занимание

59

Анонимен

преди 5 години

Протеста се изр.оди достатъчно ,загуби лицето си и грозното, че допуснаха политически партии да ги рекетират!Явно в БГ всеки протест може да се изро.ди,ако протестиращите не познават нравите и манталитета на опозицията,най вече на извън парламента,на грандажийските ***!Грандажиите ли ще им решат проблемите,това е цинично,поставените лица на олигарси! Симеонов също е гласувал за допълнителните средства,но не е сляп да види как майките са употребени и го е казал директно без да лицемери!

58

Леля

преди 5 години

Дръж се Цветанов това е атака на черните братя. Дано да е временно. Иначе горко ни. Само 1 забележка дръжте се за РУСИЯ.

57

За информация

преди 5 години

Симеонов иска да увеличи годините за пенсия на 75!Борисов-на 72г.!Пише го в информиран.нет.!Там има и други интересни статии!

56

Nanain

преди 5 години

Kade sa bezbroinite bg doktori ot bg kliniki, deto vse se predlagat vseki den da preglejdat i lekuvat bg grajdani bez pari masovo?! Che da lekuvat vseki den togava bolnite deca na tesi maiki?! Kakav e problemat?!

55

Алистър

преди 5 години

Мили политици, Що крадете ? Да се осигурявате нали ? Ала утре ще ви поискат душата, тогава кому ще оставите всичко това ? Там, гдето всички отиват, лъжи и оправдания не минават. Там се и не подкупват. Сега имате два варианта - да се осъзнаете и да се поправите или когато дойде костеливата да настъпи плач и скърцане със зъби. Вие мислите, че няма справедливост... пак повтарям - плач и скърцане със зъби.

54

Чико

преди 5 години

На какво се надате,***.БСП ли да ви оправи животът.Надайте се,но,ядец.Няма да допуснеме повече комунисти на власт.А,плюйте сега,скапаняци.

53

Абеее...

преди 5 години

Народе как го оставихте този пъпеш да стане милиардер на ваш гръб..а децата ви прогонени,старците ви бити и ограбвани...защо бе народеееее......този в понеделник не го ли изкарате с шутове навън край с вас,др вазможност няма да има...този е най голямата пиавица ....ходи фъфли,лъже,заплашва,само да е във власта...и нагъл нагъл,едни усмивчици подигравателни...

52

Антигирберист.

преди 5 години

Герб ни докараха до там, че всичко е по-малкото зло от тях. Ако ще и стадо макаци да участват на изборите, ще гласувам за тях, но никога за герб.

51

Антикомунист.

преди 5 години

Заблудено стадо.*** ли ще ви оправи живота.Тази ли мошеничка.Та тя гледа да оправи синчето си в Америка.Да си осигури старините,тази дърта ***.Еее,неразумни юроде.

50

а стига..де

преди 5 години

във всеки спорт след определен брой неуспешни опити те дисквалифицират / за герберастите- гонят те/.Та време е Боко да бъде...такован!Не ставаш-или не можеш и умееш да избираш можещи хора.Колкото и да ти се иска народа има добра памет..твоят избор-напомняне.Цц, ЦЧ,калинки,федоски,суджуци,Московки,преди тях-Плевни,Трайков,Дянков..Руми...Абе то един читав няма??Ние търпим търпим..ама до кога и колко.Ходиш безцелно по света,за една снимка се изложи пред цял народ.Айде.отивай си.Да го видим послеЦ

49

Шахо рома

преди 5 години

Извинявам се,голям грях имам,че избих с тоягата свестни хора в Беляне,а не избих комунистите.

48

Чоки

преди 5 години

По нагли чудовища няма от комунисти.Забрана за такива гадове.Крокодили.