14

Цвента Ц

преди 5 години

Алкохолици и наркомани. Кой друг би дошъл тук

13

социализма е вреден

преди 5 години

Управляващите се придържат къмнуждите на руския пазар. За тяхе важно да издуят червото и да се наспят. По тази причина дебелариумите от ол инклузива са пълни. Това обаче е евтин туризъмойто не може да плаща добри заплати.Въобще, "бурното развитие" на България по времето на СтанШеф доведе до отклоняване на средствата на българия в чужди на българските интереси инвестиции.

12

Бг

преди 5 години

Бг е като магнит за *** от западна европа и балканите...пиянки който пйят най най евтеният спирт,наркомани който се друсат с най долнопробната дрога,храните който ядат са с най ниско качество...и това е защото няма качество в нищо,даже персоналите от няколко години са цели ромски фамилий от гетата...пълна скръб...

11

шматка

преди 5 години

До 12Глупости пишеш.Ама пълни.Казваш да направим лева един цент и да избием рибата.Ако беше роден преди '97г едва ли щеше да направиш такъв "анализ"

10

Анонимен

преди 5 години

Валутният курс е най-важен за туризма. Турция обезцени валутата а левът поскъпна и бг хотелите се изпразниха. Гърция прие еврото и също фалира.

9

Анонимен

преди 5 години

Представям си как някаква ромка се доближава фъфлейки до богат турист. Двете неща са несъвместими! По нашето черноморие през комунизЪма не стъпваха тези и имаше класни курорти.

8

Анонимен

преди 5 години

Ол инклусивът привлича само бюджетни туристи, но пък и нашите хотели 5* по никакъв начин не се даже доближават до 4* в цивилизования свят! Богати туристи ползват само бед енд брекфаст!

7

Анонимен

преди 5 години

Идват бедни алкохолици, които не могат да си позволят да пият в Европа и затова са трезви. Ол инклузива включва бой на персонала след препиване.

6

МИРИЗЛИВ коце

преди 5 години

неси прав

5

V

преди 5 години

За украинците нацистите прилагат една схема ;) Ама булгаропитека не я знае ;) Руснаците правят алтернативен туризъм като отдават имотите си на други руснаци .Така се прескачат посредниците по веригата .Един украинец ми предложи същото,ако съм в бг може да се разберем Все пак хора сме да си помагаме иначе мафията ще *** всичко.Според мене алкохолния туризъм има бъдеще ,ама печалбата ще отива при туроператорите Като цяло трябва да се търсят нови форми на алтернативен туризъм щото парите се крадат

4

Мухаха

преди 5 години

След като единственото което можем да предложим на туристите е ЕВТИН алкохол , какво очакваме ? Мърляво обслужване, бедняшко обзавеждане , занемарени атракции, мръсен плаж, отвратителни заведения с ЕВТИН АЛКОХОЛ ...... и бедняците и алкохолиците на Европа са вече заинтересувани да посетят тази толкова приятна за тях дестинация . Да погълнат такова количество алкохол което в родните им страни би им струвало цяло състояние и да изкарат останалите им дни в сладък махмурлук .

3

Анонимен

преди 5 години

Нормално - всяка една сфера на туризма в другите страни е в пъти по-добре.Обслужване, стаи, забележистелности, забавления, култура, а за гастрономията ... абе не ми се говори за нея. Самото наличие на хубав баир, плаж или десетина забележителности, не е достатъчно.

2

Анонимен

преди 5 години

в България идват най-големите убитаци - гюбрето на Европа

1

Анонимен

преди 5 години

Оставка, само БСП може да оправи туризма у нас