45

Не разбирам

преди 5 години

Не разбирам защо се дига такъв шум за този празник, продават се разни костюми и т.н. А когато е Коледа, коледуването минава тихо. Няма костюми, украси.... само тук-таме някой ром продава дрян или ушмуляни сурвачки...

44

Shark

преди 5 години

КъФ Хелоуин, кви 5 лв. Не 250, 0,25 лв няма да дам за този небългарски празник. Не стига че натрапен, ами и сега тук ще ни кандърдисвате пари да даваме за него. Няма да стане. А и ние сме си в постоянен Хелоуин, гледаме озъбени тикви ежедневно и безплатно.

43

Анонимен

преди 5 години

Къф Хелуин, бе! никой НЕ ГО ПРАЗНУВА.

42

Мнение

преди 5 години

С Боко начело на държавата всеки ден е Хелоуин

41

Ха-ха

преди 5 години

Като има прости да ги дават. Това не е български празник и не ев нашите традиции. Както е тръгнало ще отбелязваме празниците на целия свят. Мисля да си ги спестя тези пари, не съм и планирал да ги харча за това. Но както казват имал, дал...

40

Ужасни глупости!

преди 5 години

Денат на Мъртвите и Задушница!Защо трябва да се правят СТРАШНИ/според тях-СМЕШНИ? Няма смешно във ВАМПИР,СКЕЛЕТ.А колко ПРЕСТЪПНИЦИ ще използуват МАСКИРАНЕТО? ЗА УПЛАХА, но ще го обяснят като "ШЕГА"???ЩЕГА с МЪРТВИ- лош вкус.

39

9К51

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с тази американска простотия !? Ние сме православна страна и тези щуротии не са за нас ...., а иначе тиквите са хубаво нещо, става хубав *** ... или сладко.

38

Някой

преди 5 години

До +++Католически друг път. Напълно езически корени има. Просто островните келти си падат много по смъртта и всичко, свързано с нея, затова и празнуват.

37

Анонимен

преди 5 години

До 37Хелоуин, или както е там на рщмайчин език, го оставяме настрана, но някой хора обичат родните си и другите хора :)

36

Анонимен

преди 5 години

на майка ви хелоулийна слугинаж със слугинажа ... журналисти уж, никой не празнува тия глупости тук, само децата се маскират защото им е интересно, защото са деца !

35

Амин батенце

преди 5 години

От 27Личи, че съм над тези неща, а вие просто за виждате, заради моето духовно извинение :)

34

Активист на БКП

преди 5 години

Ние си имаме безплатна Тиква🤣

33

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЕ Е БЪЛГАПСКИ ПРАЗНИК НЕКА НИКОЙ ДА ТЕ ГО ХРАЗНУВА ЗАЩОТО НИ ГО ПРОБУТВАТ ГАД...ТЕ АМЕРИКАНЦИ.

32

Анонимен

преди 5 години

Айде пак. Всяка година около 31 октомври медиите поемат темата за Хелоуин. Цел: Да занимава прекариата с дребнотемия. Прекариатът е доволен, мислейки че на някой му пука какво мисли за Хелоуин, но всъщност няма никакво значение. Който може си прави каквото иска. И така до Св. Валентин и т.н. Затова ще си останете докрай в панелките и ще стържене билетчета...

31

Анонимен

преди 5 години

Мрънкат,че костюмите за кукери били скъпи - дават 250лв за хелоуин..

30

Анонимен

преди 5 години

Докъде ни докараха сащ.. деца облечени като изро ди да ни рекетират по вратите...

29

Анонимен

преди 5 години

герберасстите ли празнуват?с баш вожда им

28

сиромах

преди 5 години

Писачи,драскачи,измислени ***,престанете да вменявате в Отечеството ни България да се празнува някакъв празник,който не е наш ,а някакава измислена простотия на една 230 годишна държава особено военнолюбива и опитваща се да насажда своите си ценности на много по напред в културата си народи!Няма такъв празник в нашата древна култура и трябва да се разбере от всички опитващи се да промиват мозъците особено на младото поколение!

27

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв празник в България.Това че някакви откачалки се маскират отвратително е като "протестите" на веганите.Мухи в главите.

26

Амин батенце

преди 5 години

Аз съм ден бъдист и съм много над тези бещ