59

Анонимен

преди 5 години

до 58 Е, не ти пука какво мисля, но веднага ме нарочи като негов защитник и че имам положително отношение към него? Браво, кефиш за пореден път.А иначе аз съм тук за да ти пиша, защото много ми е важно да се науча на нещо от такъв интелект теб, а не да убия време. Нееееее!))))

58

Анонимен

преди 5 години

И 2-та боксьори са с ромски корени , нашия обаче си го крият

57

Анонимен

преди 5 години

Аре идвай в другата тема- за главна тема е на първа страница. Там ще стане джумбиша. Тук е пустиня .

56

Анонимен

преди 5 години

до 54 Братко, ти говориш за фермани, а самият ти си се цопнал яко в тях.Доказвай, доказвай колко си елементарно умен!Иначе съм защитник на Пулев, а?))))

55

Анонимен

преди 5 години

Впрочем вчерашните коментари под номер 1,6,10 и 13 са мои, умен!)))Ако искаш вярвай.То и по стила на писане ще го разбереш.

54

Анонимен

преди 5 години

Oooo, "ферман" си написал. :)) И се оправдаваш сега, обясняваш ми се все едно сме скарани гаджета, допреди кога какво си знаел, какво не си знаел... :))) Комедиант си, голям! Браво!

53

Анонимен

преди 5 години

до 52Да ги следя или да ти разправят разни хора за подвизите му едно време по дискотеките във форумите като стане въпрос за Пулев? Аз не знаех допреди 4-5 години че тоя се е изявявал като махленски бияч по заведенията, бе умний. Даже не го бях гледал по телевизията до мача му с Кличко. И тогава ми стана любопитно какво ще прави тоя нашия с един от най-великите боксьори за всички времена. Е, видяхме го- за охранител на дискотека става. А ти си мислиш, че аз се кефя на Пулев..))) Прости му, Боже

52

Анонимен

преди 5 години

"навсякъде където е имало бой с негово участие по заведения и тренировки той е биел."Този коментар носи душата на човек като онзи, който се оплакваше как "...за гърчавите ИТ-та, програмистчета имало работа, а добрите момчета от залите, тия които тренират седяли безработни". Следиш си ги ти кръчмарските боксови кариерни развития на разни, които според теб хич не са ***. Объркани са ти възприятията, пич.

51

Анонимен

преди 5 години

до 49 Наистина ли трябва да пиша всеки път "Опулев", че по някое време да си помислиш, че наистина може и да не съм защитник на тоя селски бияч? Много си умен. За пореден път го доказваш. Тук доказа и че си предубеден.

50

Анонимен

преди 5 години

до 48 А такааа..ти сам доказваш с този дълъг пост кой се е запенил до откат.Сам се описа, бра'чед! И сега след като съм те разобличил място не можеш да си намериш. Знам. Трудно е, но се свиква. Дишай дълбоко и набирай сили за поредния ти ферман. Аз съм давал...а ти не?? )))

49

Анонимен

преди 5 години

"навсякъде където е имало бой с негово участие по заведения и тренировки той е биел."Нееее, той не защитава Пулев. Вижте как му е написал фамилията по-долу. Ахахаха!!! :))))

48

Анонимен

преди 5 години

Напиши още един коментар за дребнавите и комплексираните хора, опиши за 95-ти път как сами си "бият" плюсове. :))) Хайде, че ми е кеф да гледам как комплексар нарича другите хора комплексари и пише коментари един след друг, защото се е разтреперал от гняв как се е изложил сам и как сам се е направил за смях. :)))Давай, давай... поне още 15 коментара един след друг напиши! Пиши как другите са женички, изтъквай себе си като "мъжкар". Видяхме те каква си мека китка.

47

Анонимен

преди 5 години

до 46 Бият го професионалисти, а досега в България навсякъде където е имало бой с негово участие по заведения и тренировки той е биел. Само един папагал видял как ШЕФЪТ на някаква охрана на заведение пребил Пулев. Само един човек от цяла България видял това видиш ли ти.)))Не, бе, брат, правя си гаргара с тоя с измишльотините му.

46

Анонимен

преди 5 години

Спрете се бе тъпунг ери! какво пречи пулев да са го били като брашнян чувал? те така или иначе си го бият!

45

Анонимен

преди 5 години

до 43 Доказваш колко си умен...освен, че си комплексирана си и дребнава душица.Ти да не си някоя женица? Те са толкова смешно дребнави.

44

Анонимен

преди 5 години

Що не кажеш на тоя твоя приятел, че става за режисьор за някоя фантастична продукция. С болното си инфантилно въображение може да направи нещо като фентъзи.А ти ще си му единствената публика която да й се радва.

43

Анонимен

преди 5 години

Как се бие плюс? Това като да набиеш Кубрат ли е? И да се разциври като момиченце?

42

Анонимен

преди 5 години

до 41 Тоя фен на бокса ти показа колко голям комплексар си, след като сам си биеш плюсове. Дребна комплексирана душица.

41

Анонимен

преди 5 години

Поплачи си, поредното малоyмно фенче на бокса, което агресивно влиза с детски коментари кой колко плюса имал и какво означавали... Не се плаши, такива сте около 95% от фенчетата... Поне ще се чувстваш силен в група с всички останали. :)

40

Анонимен

преди 5 години

А така, бра'чед, сега вземи си нацъкай по още един палец нагоре на собствените си постове, че само ти си срещу мен в тази тема. Няма помощ отникъде братко.)))