8

яко дране на цифри

преди 5 години

Върни го "тариката" с една година назад финансово,ти да видиш как после при ограничение 50 км ,ще кара с 30 за всеки случай!

7

фен

преди 5 години

Навсякъде хората са едни и също по света,но в цивилизацията страха от неизбежни и жестоки глоби е голям,и съвсем реален!

6

БС

преди 5 години

Много просто обяснение.Култура на такъв водач = НУЛА

5

ваню хокинг

преди 5 години

ти сам ще си я продадеш бараката,като ти с сложат една четицифрена сума за шревишаване в населено място. И като ушите ти отънеят като вестник от глад!

4

Анонимен

преди 5 години

Като не могат да карат да им се отнемат колите и книжките още при първо нарушение, само с глоби не става явно, тоя дебилен и олигофреничен народ може да съществува само под една светска диктатура. После колите им да се продават на отпадъци и парите да се даряват на болните деца така ще се пречисти и мръсния въздух като намаеят колите.

3

lol

преди 5 години

До стефчокак ще се отнеме лична собственост бе комунист мазен и беден? то само конфискация на парите на другите ти е в главата

2

стефчо

преди 5 години

МНого е лесно държавата да се справи с джигитите,но просто не иска и не и пука за живота на гражданите. Отнеми му колата,вземи му книжката и остави него и семеиството му 3 месеца гладни и ето ти резултата ще е на 100%......! Да ама ме,ние Пакистан на Европа,,,

1

Джигит

преди 5 години

Koй колко най-много е вдигал на магистрала?Моят рекорд е 210 км/ч.