22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Опорката на партийния тр.ол е да омаловажава всеки протест на недоволните, наричайки ги "шепа хора", "улицата", "един файтон хора" и пр.Аман от герберска пропаганда.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17А платени протести с 20 хил. души начело с Велев и Гела сте готови да правите, нали?Да фалшифицирате избори сте готови, нали?Тогава ви пука.

20

Анонимен

преди 5 години

Защо шепа хора трябва да назначават министри и да искат оставки? Куцо и сакато се е взело несериозно, айде марш от паветата, че ги мърсите и отивайте на работа, какво ми стоите с надниците, дето ви плащат да стоите да се излагате като кифладжии!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Тук се мъчи един *** жендар да драска под различни нкове срещу протестиращите майки но нещо не му връзва. Сигурно е предозирал обедната доза .

18

До 15 Чочо

преди 5 години

Прекалено много ти мели устата и е напълно възможно скоро да ти се зашие...

17

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука за платени протести, финансирани с парите, откраднати от фалиралата КТБ.

16

До 13 месара

преди 5 години

Незаная къв месар си но ще ти покажа аз къв касапин съм. Ръцете ти на три, краката ти на три и ако все още дишаш се отрезва оная ти работа и ти се запушва устата

15

Чочо

преди 5 години

А майките искат ли нещо пастички, тортички, кафенце? Такива са нервни, че едно яко мандръсанье ще ги оправи тях и няма да ги видим повече.

14

Анонимен

преди 5 години

До месараТи мноо ги разбираш тия работи май...гоуем си спец, кат ВЦ-то...нема що!

13

месара

преди 5 години

кви са тия дето ше определят кой какъв пост да заема? стават се по нагли, тия дето системата ги убивала (майките)! очакваната подкрепа няма да получат, защото народа разбра че протеста е политически, организиран и спонсориран от другарката провокаторка "истината" нинова!

12

?

преди 5 години

Майката на дете с увреждане Вера Иванова е по-компетентна от законодателите:"хората с увреждания не са проблем на социалното министерство и заради това Съветът трябва да се председателства от вицепремиера, а не от министъра."Ако тези хора не са проблем на Социалното Министерство може ли да им се спрат социалните помощи?

11

Анонимен

преди 5 години

Страшното е че вече се приема за изконно право на всеки мързел, да бъде безусловно отглеждано отглеждан и то царски от обществото. Отиваме към нов голям провал, този модел е най-малкото неусточив, реално деградантски.

10

123

преди 5 години

Не ти пожелавам и ти да прибираш такива пачки.

9

Анонимен

преди 5 години

Днес тълпата определи че вицепремиерът Дончев бил по-подходящ от Валери симеонов. за шеф на комисията по интеграция на малцинствата само преди няколко месеца бяха награчили Дончев, да се извинява за това какво казала жена му за ромите.

8

Анонимен

преди 5 години

Валерия велева! Мая манолова! Валерия Велева! мая Манолова! да живее вожда Георги димитров!

7

Анонимен

преди 5 години

"Ние се борим за правата на децата", отсече Стоицева и прибра една пачка в джоба.

6

Анонимен

преди 5 години

150 майки и малко клакьори - бесепари и зелени определят дневния ред.....

5

Анонимен

преди 5 години

Много ще се изкефя, сега да сложат на мястото на Валери, Цветан Цветанов и той да ги подгони с палките..... в началото изпитвах симпатия към майките, но те прекалиха -0 при това отдавна.Искаха пари- получиха половин милиардискаха квоти - получиха квотиискаха закон - получиха законсега са се заяли с министър, и то след като се извини.

4

Анонимен

преди 5 години

Който смее да клати правителството - да се откаже от всякакви пари. И ареста да влиза. Тези деца бащи нямат ли си? АЗ като съм хронично болен защо не рева ДАЙТЕ ПАРИ пред парламента. Първо беше дайте пари - дадоха им половин милиар. Посел ревяха искаме закон - дадоха им три. После искаме квоти - дадоха им квоти. Сега махнете Вицепремиера - въй, не бил политически протеста. Нова протестираща мрежа има тук. по колко взимате на калпак да дойда и аз да викам?

3

Реалист

преди 5 години

Той отдавна е политически, защото там не са само майките, а разни бесепари, крайно десни, зелени и, разбира се,Йоло Денев.