62

да да да

преди 5 години

900 лева са на месец

61

нямям думи

преди 5 години

На едно дете с хидроцефалия на ромка което никога няма да стане човек и ще умре след 3-4 години държавата дава 900 лева а за нормалните нищо

60

ОСТАВКА

преди 5 години

ОСТАВКА !!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Колко пъти да ти се връзваме на селските номера, че режеш от едни бедни, за да "дадеш" на други? Кога ще си резнете краденото, субсидийте, околосветските командировки, новите джипове, мощната лична охрана и още и още? Скоро ще прогледнат и слепите, че всичко е за замазване на положението и настройване на хората едни срещу други! Идея нямаш как ври казана!!!

58

Анонимен

преди 5 години

Ama gemaite gi na razhodka po voennite uchenia i maikite s decata im...kachvaite gi na zilovete, na beteerite, na spartanite, razhojdaite gi s angliiskite harizani jeepki po sinorite, po fabrikite za bg recycling da se poradvat malko i te na vashia hubav jivot....hem i da imate vesela kompania...

57

Ха,ха , ха ...

преди 5 години

тоя де***бил в час ли е ???? Къде живее и какво вижда и чува ???? Народа го плюе и му иска оставката ,той пък бил щастлив - изпълнил исканията на майките !!!!!! ??????

56

Некъф

преди 5 години

ДНЕС.БГ пишете за новия фашистки закон с които имат право да ме арестуват дори да съм невинен за 48 часа без да съобщят на близки и работодатели !!!БОЙКО ЧЕРНИЯ БОРИСОВ отрочето на ТОДОР БЕЛИЯ ЖИВКОВ !!!

55

1

преди 5 години

Слънцеееее,остана,само един ангажимент,освобождаването на черкез-балевски.

54

До 52

преди 5 години

"А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите?" Докато БКП/БСП беше 9 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Всичко естествено е голяма шега и всичко, което направи ГЕРБ за 7 г. никой досега не е правил. Най-доброто управление, което сме виждали. Строи се и се действа във всички области на живота и се мисли за хората. Как може бакиите надробени от комунистите за 74 г., да бъдат оправени само за 7 г. от едно правителство?

53

Анонимен

преди 5 години

А здравите деца, защо са лишени от детски надбавки, нищо за тях. Кой е бъдещето на майка България, здравите или болните деца? Вземате от бедните работещи хора, да давате на майки, които незнайно защо все са без мъже.

52

Управление след 1990

преди 5 години

БКП/БСП управлява 9 г. - падение, падение и пак падение!!! Беднотия, фалити, мафия, убийства! След тях, всеки път е потоп!!!ГЕРБ управлява 7 г. - възход, възход и пак възход!!! Всеки път всичко започва от нулата, след всяко управление на хищниците от БКП/БСП, които ограбват, саботират и унищожават България. Естествено по заповед на Москва.При ГЕРБ непрекъснато се строи - магистрали, улици, пътища, метро, спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции, паркове, ремонти и др.

51

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

50

ПроСоТо

преди 5 години

и хора,престанете с тоя ИЗМИСЛЕН "двубой" Боко-Нинова!!!!!!!!!!!!Тия две персони ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАЦИЯТА!!!!!!!!!НЕЗАВИСИМО от "позициите",на които са турени!!!.................Айде,Бог да ви прости!...Не съм звяр..

49

Гошо

преди 5 години

Ти явно си грамотен ама не виждаш по-далеч от носа си, няма червени, бембени и тем подобни, независимо от партийните пристрастия, който дойде на власт ще ти клати клона докато не паднеш.

48

Анонимен

преди 5 години

А нещо за останалете блъгаре ???????????????

47

гио

преди 5 години

този няма ли да спре да говори все едно парите ги дава от личния си джоб, а не ги дава народа. Няма ли най-накрая да започнат да мислят в перспектива, а не само да кърпят и замазват некадърните и крадливи калинки.За 10 год ГЕРБ нямат един цял мандат и все падат от власт след някакви измислени протести, като преди това за по-големи гафове драпат със зъби и нокти. Това се превръща в постоянна схема за да има кой да обвиняват.

46

ПроСоТо

преди 5 години

когато слугата го калесат за цар,царството е обречено..И това НЕ е моя констатация!!!!..айде честито!

45

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е за какво ще се харчат тези 150 милиона лева.

44

Анонимен

преди 5 години

За майките добре, нека да им се плаща. А на хилядите освидетелствани от телковете роми. какво ще стане с тях и техните майки. Някой пак се подготвя за избори и даже си плаща за това. Доволни малцинства, вечна власт.

43

Анонимен

преди 5 години

писна ми 70% от данъците ми да отиват за отглеждане на търтеиКато каза търтеи, имаме в парламента 240 такива и още десетки хиляди чантоносци-калинки-кафеварковци из институциите. С тях бих почнал.