29

Анонимен

преди 5 години

Наистина при допитването в министерството процентите бяха точно обратните и няколко дена подред се въртеше новината, че 48% са за астрономическото. Тези данни са преписани от анкетата в една много известна национална телевизия. Това е вторият път, когато по медиите дават противоречиви резултати и на няколко пъти "бъркат" лятното с астрономическото време/поразровете се по-стари новини и пак така прескачат от лятно в зимно. Някой има интерес да те разиграва до последно да не знаеш на кое време си.

28

USA

преди 5 години

Май % бяха обратно, а ? Бизнеса, бизнеса ...., а хората ? Щяло да има повече слънце - ха, ха - те и слънцето ли ни пускат вече. Има си стандартно часово време и заради бизнеса 6 месеца не си доспивахме. Дайте сега за техен кеф, да не си доспиваме постоянно. Вижте какво пишат докторите. През лятото се увеличават инсултите и инфарктите от както въртим стрелките.

27

Анонимен

преди 5 години

Ако изберем зимното, лятото слънцето ще изгрява в 3 сутринта, когато всички спим и ще се стъмва в 8 вечерта, когато всичкинвсе още сме навън. Така ли не го разбрахте ? Южна страна сме и трябва да останем на ЛЯТНОТО часово време.

26

Анонимен

преди 5 години

Северните държави имат полза от зимното, южните от лятното. Ние сме южна. Стига с глупости като това с целогодишните фарове. Защото на север било така.

25

Анонимен

преди 5 години

Лятното е истината, ще можем да се радваме на слънцето.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе, малко по-други бяха цифрите миналата седмица. Толкова ли много плати бизнесът за пропаганда?

23

Мнение

преди 5 години

Всяко нещо, което коригира преродата е противоестестнено. На Земята няма зимно и лятно часово време. Има астрономическо и часови пояси. Човек има биологичен часовник, който не е добре да се коригира като механичен. Не сме роботи. Да се установява астрономическото време и не се завимаваме с глупости.

22

Анонимен

преди 5 години

България доказа че е развъдник на кръгли и.д.иоти за пореден път по-голяма глупост от лятното часово време е трудно да си представи човек а бизнеса че има интерес ако може хич да не спим а денонощно да работим в часови режим без връзка с този в природата това си го знам а сега излезе че имат много фенове сред населението тогава си заслужавате заплатите в жълти стотинки тая глупост с времето само в Северна Корея я има но по политически а при българите е по крет.енски причини.

21

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има...бизнес в България няма, а дали ще спя до 9 или 10 сутринта е без значение за световната икономика...

20

Анонимен

преди 5 години

Аз съм "За" нормалното астрономическо "зимно" часово време. Това с "лятното" си е жива глупост.

19

минаващ

преди 5 години

До 19 Доколкото си спомням , Русия първо мина на лятно часово време , ама нещо не се получи и след половин година / макс .една / , се върнаха на зимното и си останаха на него

18

Анонимен

преди 5 години

19, Ти плямпаш глупости. Русия е към зимното часово време защото там даже денят е по-къс от нашия през зимата. Искаш да кажеш, че едва ли не половината ден да го изкарат през нощта ли в Сибир ако са на лятно часово време??

17

До 13

преди 5 години

Плямпаш глупости. Русия преминаха към лятното часово време за постоянно преди година-две.

16

Анонимен

преди 5 години

В Китай има една часова зона пък не са изперкали.

15

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът е неадекватен и с лоши идеи.

14

Анонимен

преди 5 години

Най-добре всеки да си избере лично време. Всеки си гледа часовника и се съобразява само с него. Лятното време е въведено точно за лятото. Лятно време зимата ще е световна и европейска глупост. Един час по-рано ставане в тъмнината и студа.

13

АТАКИСТ

преди 5 години

дo 13Психолози казват, че не е важно на какво време трябва да сме( зимно или лятно), а превъртането на стрелките, които водят до психологичен негативен ефект. На мен пък ми е през..... дали ще го сменят времето на половин година или през един час, честно!

12

Анонимен

преди 5 години

Абе да спират на каквото искат. Но да го спрат. Че с тия смени истерясахме. Малко са ни другите проблеми.

11

Анонимен

преди 5 години

Как пък изчислиха 51% ЗААз пък неща.Не случайно се казва "АСТРОНОМИЧЕСКО".ТОВА лятно или зимно е голяма глупост....

10

Анонимен

преди 5 години

"... 51% "За" лятнотото"---Това са русофили! :)Искат лятното време, защото така се изравняваме с Московското зимно време,което е целогодишно. Не е правилно! Троянски кон на Путин! :)