112

Стамат

преди 5 години

Искахте демокрация?На! ви демокрация!

111

Анонимен

преди 5 години

Както гледам доста анти-джендърски изявления от моите сънароднициПо принцип хомофобията е характерна за гей-ове срамуващи се и мразещи себе си.Така че - доста сте .

110

а беее

преди 5 години

Не виждам какъв е проблемът в твърдението, че в юношеството е възможно "осъзнаване на сексуално влечение към същия пол". Не е лъжа, че е възможно.

109

Анонимен

преди 5 години

Gender в "Оксфорд" речник казва:в граматиката когато е женски род или мъжки пол.Хей хора, има мъже и жени на този свят.Биологочески те са създадени да правят деца.Така бяхте родени и вие.Онуй в туй.Мъжко в женско.Спрете този нонсенс.Няма измислен друг начин.Онуй в туй.

108

муспи

преди 5 години

"***" е еврейска дума, който се съмнява - звуковия й състав е като че евреин чете на глас талмуд. Измислена е от 6те Главни раби и утвърдена от Генералния Секретар на Синедриона. Тя е резултат от бунта на еврейското биополе срещу фъкания създател, дето се е изкефил да ги направи ***! Яхвето обаче им казва - спокойно прасета Мои, това са проклятията на хората, които фъкания е напластил върху мазните ви муцунки, - Аз ще ги обърна обратно към тях!

107

Василен

преди 5 години

Не разбраха ли форумните ***, че това е обикновена физиология, а не *** идеология!!!

106

Анонимен

преди 5 години

"Какво означава мъж в тялото на жена се чувства мъж, жена в тялото на мъж се чувства жена?!"Ами ето, сам доказваш, че си глyпак. Понеже не става дума някой да се чувства някакъв си, а какви влечения има. Той може да се чувства мъж и пак да има влечения към мъж. И това не е проблем в главата, не е проблем в мозъка, не е нещо което да лекуваш с хапчета или с електрошок, нито с бой или със студена вода с маpкуча... ами просто човекът се е родил така бъгнат, с такива предпочитания.

105

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че ако Валери Симеонов обиди джендърите ще се увеличат протестиращите.

104

Анонимен

преди 5 години

Според едно проучване децата започват да се обиждат на средно на 4 годинки на детската площадка, след като са чули думата от родителите си и не знаят какво значи. Но, о, ужас, 16-годишните щели да прочетат за хомосексуалност в учебника по биология, когато познават всички тънкости на порното и във всеки клас вече има поне едно момиче с аборт. А това, че малките деца се пипат, си го е пишело винаги, няма нищо общо с темата *** и е подчертано от ВМРО, за да ги изкара педофили.

103

С Двата таса

преди 5 години

Само нема да се плашите,особено в градската баня.

102

Айстигабе

преди 5 години

Изпълнихме всички препоръки ,всички директиви,Само моля ви недейте и джендри да ни правите, като по учебника. Да не чета на детето приказката за червената шапчица тъй тръгнала с червената чашчица в гората и срещнала един страшен ***.....

101

Ъ

преди 5 години

Какво сте се хванали за нормите? Ако някой е висок 2 метра - явно отклонение от нормалната височина - това причина ли е да трябва да се "лекува" от това, особено, когато не иска да го прави. Сексуалните наклонности не са заразни, не се плашете.

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106Много си ***, точно проблема им е в мозъка. Телака са им ок,но има бъг в мозъка. Какво означава мъж в тялото на жена се чувства мъж, жена в тялото на мъж се чувства жена?! Ти защо не се чувстват овца в тялото на човек например? Защото нямаш мозъчни проблеми. Поне не такива с собственото реално възпиятие.

99

Анонимен

преди 5 години

Не е неук човека. И ти, и всички останали които искат да си сменят пола сте дошли по един единствен начин. Онуй в туй! Мъжкото в женското.Няма друг начин.Другото са напъни на псевдоинтелигентно търсене на нови идеи в нищото. Средата на нищото.

98

Мон

преди 5 години

Матури по уч ебника . И никакво преписване.

97

Анонимен

преди 5 години

"Има само два биологични вида пол мъж и жена.Всичко друго си е болно въображение на мозъка !"Не е вярно. Не е на мозъка... Има хора, които се раждат дефектни.Примерно с тяло на мъж и влечения към мъж. Или тяло на жена и влечение към жена.Явно и ти си учил по някои осакатени учебници и затова си останал неук.

96

Гатю портиера

преди 5 години

Към уроците за 9ти клас за Джендърите има упражнения?В занималнята?О леле и домашни упражнения.

95

Анонимен

преди 5 години

Има само два биологични вида пол мъж и жена.Всичко друго си е болно въображение на мозъка !

94

Анонимен

преди 5 години

Сакън! Не може да има такова нещо като влечение към алкохола! Това не съществува!Да бъде заличено от учебниците веднага! Нека се чудят докторите в България каква е тая болест по черния дроб, няма такова нещо като "цироза", от сега нататък ще го наричаме "нелечима болест" на нещо в корема!

93

Бау

преди 5 години

леле, развратихте ... 9ти клас :D Те повечето са сексуално активни и този невероятно развратен текст ще им съсипе психиката. Горките :(