44

Бях там и гледах

преди 5 години

Пупи и Ердо пак го направиха...

43

123

преди 5 години

До АнонименТези не са естествени. Но са направени доста добре. Но ако си мислиш, че с това тяло тези гърди са естествени... Начи трябва да пробваш и с жени. Готино е.

42

Анонимен

преди 5 години

Поне има естествени гърди а не гумени цици , гугъл е пълно с нейни снимки

41

Анонимен

преди 5 години

Абе точно в храмове да правят голи провокации(не че не може), ама от къв зор.Не че обществото по цял свят не е лицемерно, ама...

40

Ох на батко

преди 5 години

Тая съм я набелязал още като се снима гола пред "стената на плача"... Само така с тая измислица наречена "религия".. Провокирай ги до дупка тия плиткоуници.. Нека лаят и вият с месеци сега!

39

sofeto

преди 5 години

Беее.... много моралисти, дълбоко вярващи и всичкото това "КРЕ. тени"!

38

На баба ви хурката

преди 5 години

Това НЕ Е бурка! Неграмотници.

37

Анонимен

преди 5 години

До Бай ГаньоИзкуство дрън-дрън. И преди и сега му викахме порно. Но не вярвах, че белгийците ще паднат до нивото на руснаците, които снимаха цял филм до паметник, че и милицията ги пазеше.

36

Анонимен

преди 5 години

Само ще попитам защо след като това е изкуство не я снимаха да речем в "Синята джамия" не е много далече от "Св. София"??? Не смеят защото много добре знаят, че и в Белгия щяха да ги намерят и да ги скъсят нея и целия екип с една глава.

35

Бай Ганьо

преди 5 години

Много ми е смешно като видя как някой веднага почва да пише "либерасти, толерасти, ***" и т.н. Абе, у(ю)роде, знаеш ли изобщо какво означават тези думи, или просто е модерно и готино да ги изсирaш на всяко нещо което не разбираш и по някакъв начин се отклонява от сивото ти и омразно ежедневие?Само да ви светна, *** хейтъри такива, че едно време на това му викахме "изкуство" въпреки че е шокиращо. И "***" означава "пол" ама на кой му пука нали :)

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"До Мануил ПалеологосСвети император Юстиниан ( Иустиниан ) Велики е родом от България, близо до гр. София.---По-точно родом от БанкИ. Той и сега си живее там. С магнолиите. :)

33

труд

преди 5 години

До Анонименедин приятел ми говореше ,че египитеските пирамиди били Български

32

Мануил Палеологос

преди 5 години

Турските навлеци ще си платят за всички убииства и погроми, които са сторили на ВЕЛИКИЯ КОСМИКОН КОСМИЧЕСКИ ГРЪЦКИ РОМЕЙСКИ НАРОД И НАЦИЯ, ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ПРЕСКЪПО, БЕЖАНЦИ ОТ МОНГОЛЯ И СРЕДНА АЗИЯ .

31

Анонимен

преди 5 години

Каквато на царицата, такава и на магарицата...Толкова за това, което е показала...

30

Анонимен

преди 5 години

До Мануил ПалеологосСвети император Юстиниан ( Иустиниан ) Велики е родом от България, близо до гр. София.

29

Мануил Палеологос

преди 5 години

Хагеиа Софхиа = ВЕЛИКА ГРЪЦКА ОРТА ДОКСА КАТИДРАЛОН !Построена само за 5 години между 532 и 537 г. , по времето на Жустинианис ПЪРВИ ВЕЛИКИ (ЦАРУВАЛ 38 ГОДИНИ ! 527-565 г. ) , строели почти всеки ден на две смени по 5000 антропоса = общо 10 000 антропа = РАБОТА НОН-СТОП !Начертана от двамата гръцки велики архитекта Изидор и Меланий (ако не го бъркам ) !

28

Християнин

преди 5 години

Това е недопустимо! Подигравка с вярата,подигравка с ценното! На къде отива този свят?! Хората се чудят,защо идват войните...Заради грешки,като тази! ПРОВАЛ!

27

До 45

преди 5 години

Дами и господа, номер 45 демонстрира любовта на християните към хората, която Иисус Христос проповядва.

26

Сержант

преди 5 години

До MustafaMustafa всички знамена заслужават уважение. А за гърка беше малко по-различно, но ако ти се наемеш в Гърция да свалиш знамето от пилана, отиваш веднага при него. В България сме по- толерантни.

25

Стамат

преди 5 години

Красота! ;-)