343

П.Петров

преди 5 години

Отделно лично граф Игнатиев е подбрал и инструктирал чорбаджиите включени в процеса срещу Левски и е осигурил смъртната му присъда, защото е отказал да се продаде в служба на Руската империя!Граф Игнатиев е истинският убиец на Левски!

342

П.Петров

преди 5 години

До концерни и картелиРубладжиьо продажен, Русия държи контрола на 100% от доставките на петрол и газ, 100% от горивото за Козлодуй, 30% комуникации, какви международни концерни те гонят ??Монополите и картелите в България се държат до един от "другари" !!!

341

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 352Потърси си в гугъл договорите на руски, има ги онлайнРейхштадт, 26 июня/8 июля 1876 г. Рейхштадтское соглашение между Россией и Австро-ВенгриейБудапешт, 3/15 января 1877 г. Секретная конвенция между Россией и Австро-ВенгриейЛондон, 18/30 мая 1878 г. Соглашение между Россией и Великобританией об изменении Сан-Стефанского договора;Берлинския конгрес е на 13.07.1878, след всички тези договори!Сан Стефанският договор е блъф на Руската империя за заблуда на немислещи като теб!

340

Анонимен

преди 5 години

До 1946г. "съвецката армия" се е наричала Работническо-селска. Пфу! Селска?! Егати.

339

Анонимен

преди 5 години

Казвате, че трябва да сме благодарни, че руснаците ни освободили и т.н. Първо, ако не знаете българите са платили на Русия доста пари след тъй нар. освобождение и второ този паметник няма нищо общо с войната от 1877/8 г. Ако не знаете в София има и друг руски паметник, Докторският, но против него никой няма нищо против и това е разбираемо. Докато през 1944 г. си е било жива окупация! Така, че това е паметник на окупатор и мястото му е на бунището!

338

Анонимен

преди 5 години

От коментарите на русофилите научаваме, че съвецката армия е освободила България от турско робство и спасила българските евреи !

337

концерни и картели

преди 5 години

Номерът, че Русия ни заплашва, отдавна не работи! Голямата заплаха за световния мир е хищната американска империя! Американските концерни и картели!

336

До Анонимен 351

преди 5 години

София беше осакатена не от руснаците, а от англо-американските бомбардировачи, които превърнаха града в руини!

335

Анонимен

преди 5 години

яд ви е че руснаците са ни освободили от робство и после уж са ни завладели? Ами ако небяха? Сега дали нямаше да се молите на алахчу? А европа, която разцепи България и я смали до днешните размери? Не мислете какво е станало и какво би станало, а мислете какво може да направите сега с тези *** в парламента.

334

Анонимен

преди 5 години

Преди девети София е била чуден град - градини, зеленина, красиви къщи виенски стил. Човек като гледа кадри оттогава да му се дореве как са я осакатили соцреалистите. То само София да е, цяла България е осакатена следващите 40-50г., изсмукана от комунистическите га..ини и източните им господари.

333

Анонимен

преди 5 години

До Напук на камеритеА защо бе *** *** не сереш върху тия които са хвърлили и вчерашната бомба

332

Анонимен

преди 5 години

Ние трябва да почитаме обикновенните руски войници,които са ни освободили,те вероятно са се били с това съзнание.Обаче вече е време хората да разберат,че Русия се е водила от своите геополитически цели,без особен сантимент към българите.Санстефанска България е руски блъф,тъй като са подписали Райхщадско споразумение с Австро-Унгария за несъздаване на голяма България.Реалните жертви са 67000 войника,като 20 000 умират в бойни действия,а не 200 000 както ни учеха навремето.

331

П.Петров

преди 5 години

До За да се отървем отИмам по-добра идея, да го полеем с валериан, котешката урина ще го разяде по-бързо!

330

Анонимен

преди 5 години

Кога ще го бутаме това руско, сквернящо паметта на дедите ни комунистическо ***?Крайно време е!

329

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 334.......са спасени стотици хиляди българи.....Спасени са, ама не от грузинския извергг, а от българските пилоти (вечна слава), които са им разказвали играта в българското небе. Заедно с германски пилоти, разбира се.

328

Анонимен

преди 5 години

До този, където не знаел да е открита руска бомба......Те руснаците убиваха българите като *** в ямите , дори без бомби!Половината народни представители бяха разстреляни катоговеда и заровени без никой да знае къде!Руските алкохолици за две години избиха повече от сто хиляди българи, учители, военни!интелигенция...На тяхно место назначиха червени гамени, без образование, без хабер от това, за което им плащат.Важното беше да вкарват в Белене будните и несъгласни с робството на азиатски

327

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 334Иб.рика на Сталин ли си държал тогава или *** ти е разказвала, че си така "информиран"?Документ,че нещо да покажеш или болшевишките брътвежи са ти достатъчно доказателство?

326

Българин!

преди 5 години

Докато в България има паметници на СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ПОРОБИЛА БЪЛГАРИЯ и на американските летци БОМБАРДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ през Втората световна БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!

325

Анонимен

преди 5 години

До Глупоcти!Ми добре, щом така ти се иска, плувай, плувай...

324

Анонимен

преди 5 години

Защо триеш бе герберастки ***, дошъл от село ???