8

Antoniq

преди 16 години

Ужасно е как с разплащат с човешки животи. Разменят ни като ***.Радвам се, че вече са свободни!

7

преди 16 години

Платихме си - пуснаха ги

6

преди 16 години

Хах! 100 % друг път! Всички останали държави направиха 100% всичко и си изтеглиха техните медици! Останаха нашите, благодарение на тогавашното безхаберие на правителството ни!Така че, нека не говорим кое е просто и кое сложно!

5

EnTiCeR

преди 16 години

Хора, престанете с обвиненията: "Кво правиха последните 8 години" не знам кво. Ясно е, че не е направено 100% ама ако си мислите, че е можело просто да се отиде и да се каже абе ае да си ги приберем, че в БГ ще са си по-добре....Не пропускайте факта, че половин Европа се застъпи за тях, преди Кадафи са склони! Не е толкова просто. Замислете се какво им е на онези хора там, които продължават да гледат болните си деца!Сега просто се радвайте, че всичко мина и то ДОБРЕ.

4

noname

преди 16 години

ако не последните 10 , а първите 10 денонощия президентската ни администрация беше работила по случая с медиците ни, нямаше да ги има тези 8 години! Така че, да не се бият много в гърдите, ами да се засрамят!

3

преди 16 години

Не, ако още 8 години ми вдигат цените, без да пипат заплати и пенсии , замазвайки ми очите с ДОБРЕ ДОШЛИ! просто няма да издържа...

2

...

преди 16 години

"защото през последните 10 денонощия президентската администрация и други институции е работила денонощно по случая с медиците ни." - а какво правиха през последните 9 години?!?

1

Георгиева

преди 16 години

Заменяме " не сте сами " с едно голямо ДОБРЕ ДОШЛИ!Това е миг, очакван от толкова много време. Надежди, очаквания, разочарования и много, много сълзи. Радост, радост, радост