77

идеалист

преди 5 години

до Перконе ти пожелавам да ти се случи да имаш близък с детска церебрална парализа.

76

Идеалист

преди 5 години

Управляващата клика няма никакви задръжки. Работата, като че ли ще свърши като 1997 г.

75

До 86

преди 5 години

"дете с церебрална парализа , почти 20 години в инвалидна количка , за допълнителните заболявания няма да споменавам ПС - разбирам , че искаш да се дразниш , или ти с е плаща за това . Ноооо подбирай си темите , не е хубаво в подобни теми да се "вихриш " Хора, питайте БКП/БСП защо не са решили проблемите ви???След 1990, те бяха 9 години на власт, а ГЕРБ само 7.2009-2013 - 3 г.7 м.-ГЕРБ2013-2014 - 1 г.2 м.-БКП/БСП20014-2017 - 2 г.2 м.-ГЕРБ2017 - 4 мес.-БКП/БСП2017-до сега - 1г.4м-ГЕРБ

74

тцтцтцттц

преди 5 години

До Анонимен 84 дете с церебрална парализа , почти 20 години в инвалидна количка , за допълнителните заболявания няма да споменавамПС - разбирам , че искаш да се дразниш , или ти с е плаща за това . Ноооо подбирай си темите , не е хубаво в подобни теми да се "вихриш "

73

Перко

преди 5 години

На майките им се падна точния координатор. По-добре от това не можеше да бъде. Само той им каза истината дето не им оттърва. Другите им обещават

72

Анонимен

преди 5 години

До ужасКак дете с 100 процента инвалидност може да бъде "УЖ" болно ????Мислиш , че ей така , като му кефне си излиза навън ????--------------------Кое точно дете е със 100% инвалидност?

71

ужас

преди 5 години

До Майките спекулиратКак дете с 100 процента инвалидност може да бъде "УЖ" болно ????Мислиш , че ей така , като му кефне си излиза навън ????Ми как няма да ги държат навън , като вече 10 години - ни закон , ни нищо .Мислиш че им е приятно или лесно на хората да държат децата си навън. НЯмат Избор ти имаш ли си представа , какво е да гледаш дете с церебрална парализа ???

70

Анонимен

преди 5 години

Който сее ветрове, жъне бури, валерка. Не го забравяй.

69

Наглите комунисти!!!

преди 5 години

БКП/БСП бяха 9 години на власт и можеха да променят всичко, срещу което сега недоволстват ***.Да бяха решили проблемите на хората с увреждания.Да бяха решили проблемите в здравеопазването. Да бяха вдигнали пенсиите и заплатите.Да бяха направили всичко, срещу което сега крякат като луди.Ама много е лесно като си на власт да спиш, да крадеш и да не правиш нищо.Сега чакате ГЕРБ за 7 г. да оправи всичко, което са надробили комунистите за 74 години комунистическо робство.

68

ognyanz

преди 5 години

До До 75: Протестиращите вече са се прибрали, не се притеснявай. Но утре сигурно пак ще излязат. Отвратителни те не са били и не са, отвратителни са троловете като теб, които са се заели да спасяват имиджа на Валери Симеонов. Късно е да го спасявате, а и струва ли си?

67

оолеее

преди 5 години

На палача вмениха да е МИЛОСЪРДНА СЕСТРА !! ХаХа Хаааааааа

66

реалист

преди 5 години

На заседанието стана ясно, че в Закона за хората с увреждания се предвижда ресорният вицепремиер Валери Симеонов да оглави Националния съвет за интеграция на хората с увреждания.""Тия политици подиграват ли ни се? Или изпробват търпението ни?

65

До 75

преди 5 години

Всички майки да се прибират на топло с децата си.Постигнаха всичко и вече е време този политически цирк да свършва.БКП/БСП си свършиха работата и е време да се кротнат.Ясно е, че тези които ги съжаляваха и бяха съпричастни, вече се отвратиха от тях и не ги подкрепят.Времето се разваля. Има код жълто за силен вятър и температурите падат.Ако сте истински майки, ще приберете децата си на топло, защото иначе ще ги разболеете, а те са невинни и не осъзнават как ги използвате политически.

64

Ogilisa

преди 5 години

Ami kakvo stana s konushnite na sultana?! Varnahte li mu gi?!

63

ognyanz

преди 5 години

До "Майките спекулират": Е, защитници на Валери Симеонов няма как да не се намерят. Краставите магарета през девет баира се подушват. Хубава българска поговорка като за такива като теб.

62

Майките спекулират

преди 5 години

Нищо особено няма в изречението: "Кресливи жени с уж болни деца".Вчера при интервю с майките, те казаха: "Да, кресливи сме, но ни обиди думата "УЖ". Скоро дъщеря ми каза, че не се чувства добре. Дадох й нещо и й казах да си легне.Малко по-късно ми каза: "Излизам".Аз я попитах: "Къде хукна, нали УЖ беше болна?" Т.е. това изречение на Симеонов е употребено точно по моя начин. След като тези деца са болни, не трябва да се държат навън в студ и пек, и да се злоупотребява с тяхната беззащитност

61

Анонимен

преди 5 години

Далавери да интегрира хората с увреждания е все едно кретеноидите ултраси да раздават помощи за Африка .

60

Егати цинизъма

преди 5 години

Гестапото на Борисов ще отговаря за хората с увреждания. Бил се договорил с дучето от Банкя да отворят пансиона на остров Белене, специално за тях и действат както си знаят. Това ли е великото постижение на ГЕРБ? Да убиват собствения си народ: 40% неграмотни ученици, 300 000 неработещи младежи, крадлив безнес, обсипан с подаръци от нашите пари. Това ли е единствената ни възможност? Без бъдеще, без амбиции, без въздух и достойнство?

59

Страх за малките

преди 5 години

До Анонимен 60: бюджета се прави сега за шайката Борисов и компания, нима може да се уплашим, че няма да се прави за тях? Погледни лошата инфраструктура, кражбите - Доган, Червения Барон и дупката във Варна. За кого работи Борисов за ДПС, БСП, за Пеевски. Товага какво значение има. Никакво!ГЕРБ и БСП са едно и също. Така циниците от правителството вън. Гласувахме довери на Борисов, той ни предаде. Стига толкова

58

Анонимен

преди 5 години

Къде си бе, ***, ела да пльоснеш някое мнение...