133

Българин

преди 16 години

Вижте, нека да не обвиняваме сушата и кишата за неволите на 400 деца. Нашите сестри са виновни. И то - много. Ако не са били съгласни с условията в болниците, какво правят там??? И кой, ако не - те е виновен за хигиената, която е била там??? Хайде- на тях им се размина, но на децата - не. Спрете да пишете глупости, имайте малко срам! И страхопочитение пред Живота, който не е подвластен на нито една корава кратуна, която пише тук!!!

132

az

преди 16 години

Да пращат МИГ-овете!!!

131

mico

преди 16 години

Не, госпожо, не ме е срам, че съм българка! Пиша на кирилица и се надявам, че не сте забравила родното писмо в стремежа си да изтриете от съзнанието си от къде сте дошла на тоя свят. Искренно се надявам да прочетете това. Вие трябва да се срамувате, не от държавата си, а от себе си! Вие нетрябва да се наричате българка, защото такива като вас са позор за всички живеещи на територията на нашата България! Кой ви дава право на вас, една изгубена душа, която не знае към кой народ пренадлежи да оплюва и хули изстрадалите, невинни заложници на мръсните политически игри на една чужда нация? Каква е тая ваша съвест, която ви позволи да ги наречете спинозаразители на деца, след като цял свят признава тяхната невинност? Искам да ви кажа скъпа госпожо, че се гордея, че съм българка, още повече от факта, че вие се срамувате от това. Радвам се че сама се разграничавате от тоя изстрадал народ, защото вие нямате място сред него. Сама сте избрали съдбата си на дърво без корен и това енай-доброто което сте направили за човечеството. А що се отнася за злобните ви коментари, в момент в който цял един народ се радва, то запазете ги за себе си, ние българите нямаме нужда от тях и от мението на такива като вас!

130

Rules

преди 16 години

EMI KAK NQMA DA GI POMILVA, NALI AKO NE GO NAPRAVI EDIN OT NAI-HUBAVITE HOTELI V SOFIQ- 6ERATON 6E POSTRADA SERIOZNO :)

129

преди 16 години

Толкова ли сме оскотели, че да не може да се зарадваме на спасяването на българките? Бием се в гърдите, че сме патриоти, носим лентички по гърдите си, стоим по площадите и публично денострираме своята подкрепа за спасяването на сестрите. А когато чуем думата "пари",забравяме всичко - и съчувствие, и патриотизъм. Аз лично поздравявам президента и правителството за успеха със завръщането на българите в родината.

128

анонимен

преди 16 години

С риск да бъда обявена за ненормална, изказвам абсолютна подкрепа към коментара на "съдията". Съчувствам на тези жени, но те сами са взели решението да отидат на място, предлагащо освен по-вече пари и рискът да се случи нещо ненормално за нормалните държави. А болните деца в България, които не могат да си позволят скъпо лечение не са направили сами избора си да са обречени. А само те ли? Няма да се впускам в разсъждения колко крещяща нужда има българският народ от парите, които изтекоха за спасяването на медиците. А факта, че президентът лично ги посреща? Те национални герои ли са? А това, че за благодарност към българския народ, че му дерат кожата за какво ли не - сега и ще го съдят за милиони ( сякаш той е виновен за случилото им се). Разбирате ли какво се случва?...

127

преди 16 години

Какво ли не прави Политика за малко известност...

126

преди 16 години

Феновете на командира се изхождат яко по форумите ми прави впечатление. (Не съм фен и на Гоцето и на другите пол. ама тези прекаляват просто)

125

преди 16 години

Мъчно ми е за 427 заразени деца :(

124

Radost

преди 16 години

и на хубавата новина, и на всичко което ни донесе този прекрасен ден и на президента ни Георги Първанов. Изключителен човек е!

123

Genata

преди 16 години

kak ne vi e sram be hora? nai-nakraq mukite za tezi medici svur6iha, a vie ne se radvate. opluvate se kato selqni 4e onq ne moje da pi6e, drug puk samo se nalapal. ne e vajno kakvo e stavalo predi vreme, vajnoto e 4e te sa na svoboda i sa sas semeistvata si sled 2920 dena. za 1-vi put 6te sa zaedno ot tolkova mn vreme. ni vse pak sme bulgari i trqbva da sme edinni, da umeem da za6titavame naciqta i naroda si. ne samo da se pluem koi kolko se e " naql " ot tova delo i t.n. TE SA SVOBODNI tova e vajnoto.

122

преди 16 години

ALOOOOOOOOOO.KATO TOLKOVA RAZBIRASH OT PRAVOPIS,ZASTO NE OTIDESH DA PREPODAVASH PISMENOST NIAKADE MI SI SEDNAL DA KOMENTIRASH NESTA,KOITO SA IZVUN TEMATA.AMAN OT Y4ENI.

121

Свърши

преди 16 години

***! Ми няма я вече златната кокошка за политиците и подопечените им медии. Как няма да гледат като натровени от гъби! Толкова пари направиха от това дело. То малко приличана оня виц: "Тате, за 1 ден разреших делото по което от 20г. работиш!", а бащата: "Много си глупав! Това дело тебе те отгледа и изучи, а ти си го разрешил!".

120

sram me e

преди 16 години

BULGARKA SAM KOIATO SLEDIA OT 8-GODINI NOVINITE I OT BULGARSKATA PRESA I OT CHUZDESTRANATA PRESA.V EVROPEISKITE VESTNITSI NESTATA SA PREDSTAVENI MNOGO PO RAZLI4NO OT TOVA KOETO NASTI KLYKARI ZURNALISTI PISHAT.STANAXME ZA SRAM S TIA PODKUPNI SPINOZARAZITELI.DOKATO SE GORDEEXME S TSIGANITE IZBIAGALI DA KRADAT V CHUZBINA SEGA ZAPOCHVAME DA SE GORDEEM S SPINOZARAZITELI NA DETSA.MEN LICHNO ME E SRAM DA KAZA CHE SAM BULGARKA.ZA VAS NEZNAM.AKO IMA NESTO S KOETO MOGA DA SE GORDEA KATO BULGARKA NEKA NIAKOI DA MI KAZE.SAMO NE MI PISHETE GLIPOSTI DA CHAKAM AZIS DA STANE PREZIDENT TA TOI DA OPRAVI DARZAVATA NI,KOIATO GODINI NARED ZA SMETKA NA TRUDOLYBIVI,DOBRODUSHNI,ISKRENI,PRIVETLIVI I TN...GAMENI JA OGRABVAXA I OPROPASTIXA.

119

преди 16 години

Понякога се учудвам как хора, които нямат елементарни познания в областта на правописа се смятат за достатъчно компетентни да изказват мнение по всички въпроси! Все пак езиковата култура е признак за поне елементарно образование и не знам тези, които нямат такова как смеят да изказват мнение!Научете се да пишете и едва тогава коментирайте!

118

преди 16 години

Като си такъв капацитет, би ли посочила КАК е трябвало да реагират Иван Костов и Надежда Михайлова? Би ли посочила как реагираха сегашните *** и какво точно направиха? Хайде, изброй по някакъв начин рационалните ходове на комунистическото правителство - чакам!

117

Angel

преди 16 години

просто немога да повярвам че парвата дама на франтциа заедно с 2-3-*** френски политици сваршиьа толкова работа за една нощ докараха сестрите на тепсия пред нашите глупави политици ,като сам убеден че сега ще си припишат заслугата господата станишев калфин и парванов, а какво направиьа те играха по свирката на кадафи 8 години и освен това ущетиха българския данакоплатец с 450 000 000 долара.Евала на Г-н и Г-жа Саркози застапиьа се за кауза която не е тяхна водиха битка която не е тяхна и сваршиха работата като истински политици , като хора които знаят какво искат и как да го получат ето това е разликата между европейските политици и наще мендили

116

see

преди 16 години

za6to dnes vsi4ki bqha tolkova skromni pone usmivki da razdavah!!!!!!!!!

115

преди 16 години

Fen-чо, Браво на Първанов ли? Ами че нали точно комунистите бяха против ЕС и Нато!

114

преди 16 години

Тези който не се радват да се засрамят и по-добре да не пишат. Всеки един от нас е бил съпричастен към съдбата на тези хора и да са свободни е било желанието на целият ни народ. След тези 8 години гези хора заслужават подкрепата на всички и със сигурност не искат да чуят, че има българи които ги обвиняват за децата. А за правителството на Костов и за г-жа Михайлова всякакъв коментар е излишен, само ще кажа, че ако бяха реагирали преди 8 години днес тези хора нямаше да изглеждат така измъчени.