33

Анонимен

преди 5 години

ДРОГАРЮ, МИКОВ- ХВАЛА НА ВИНАГИ ГОТОВИТЕ ЗА ИЗБОРИ, АМА Я ДА ВИДИМ ДАЛИ ШЪ ВЪ ИЗБЕРЕМ- 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ И СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ, ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРАЖБИ- ЕДВА ЛИ ЩЕ ВЪ ИЗБЕРЕМ.

32

Анонимен

преди 5 години

`Много честни хора бяха смазани и принудени да станат членове на БСП`Това *** го разкажи на баба си. Много достойни хора не влязоха в БКП, Влизаха такива лиги като Борисофф, които въпреки, че убили дядо му се натиснал и влязал. Но даже когато могъл да се откопчи през 90-та не пожелал. Понеже сам си каза, че не може без Партията-майка. Такива като тоя се продадоха на САЩ и ТУРЦИЯ.

31

до 30

преди 5 години

Я си оправи малко сметките и погледни ПРЕСТЪПНИКА Борисофф колко не са гласували за него.

30

Решетников

преди 5 години

До 19 червен анонимник. Я си оправи малко сметките, защото за случайника радефф не са гласували 2/3 от българите, а 2/3 от избирателите. Което е 2 млн. от 7, значи 5 млн. не са гласували за него.

29

Бай Тошо

преди 5 години

До 26. Айде стига с тази втръснала опорка, че повечето в ГЕРБ са бивши комунисти. Такива има навсякъде, даже и крайно десните. И какво ми даваш за пример един частен случай. Просто много свестни хора бяха смазани от жестоката комунистическа система преди 1989 и принудени да сранат членове на БКП по разни причини, въпреки че са я мразили.

28

Безпартиен избирател

преди 5 години

Ама много е дразнеща с изказванията си тази др. К. Нинова. Само настройва хората срещу себе си и съответно срещу БСП. Хайде посъветвайте я да смени тона, изразните средства и пр.

27

Червенко

преди 5 години

Абе Корнела да не е болна. От сутринта няма ни една нейна снимка

26

Анонимен

преди 5 години

Те повечето от най способните бивши членове на БКП сега са в ГЕРБ.Аз например наскоро разбрах че един мой познат бизнесмен който 20 години подкрепяше БСП и беше активен член сега е преминал в ГЕРБ и е станал общински съветник. Това просто показва състоянието БКП.

25

Анонимен

преди 5 години

По-дестабилизирана държава след трите мандата на Тиквата просто не е имало за 1300 години откак съществува България. Сигурно такава е била само при Шишмановци преди да паднем под турско. И сега така - паднахме под турско-американско.

24

Сата НАТО

преди 5 години

Спечелването на изборите от БСП не е проблем. -Сериозно ли?За последните 10 години БСП печелила ли е избори?

23

Анонимен

преди 5 години

Единствената цел на комунистите е да дестабилизират държавата и по възможност да вземат властта. Те нямат никакъв план за действие който да изпълняват след вземане на властта. Нямат и кадри. В БКП останха само некадърници и пенсинери. Това е истината.Умните хора по принцип никога не са били част от БКП.

22

Анонимен

преди 5 години

Известно е, че Гергов и Миков са му много на сърцето на Борисов. Не случайно даде на Гергов 43 милиона. Щото много си го обича и знае, че Гергов винаги се отплаща богато. При Борисов проблем няма. А някоя партия да се покаже опасна за него, той просто я купува. Натрупа доста парички и си купува партии, избори каквото си поиска. А и острови, имения и други благинки.

21

Анонимен

преди 5 години

Като се сетя Борисов кой ни беше предложил за Президент и ми прилошава. *** то в обкръжението му само умствено ограничени.

20

Анонимен

преди 5 години

Спечелването на изборите от БСП не е проблем. Но след това започват платени протести, платени с парите от държавната субсидия. Платени НПО-та, евробюрократите започват да спират еврофондовете, започват да говорят за корупция. Така правят преврати и не допускат до властта други, освен техните протежета.

19

Анонимен

преди 5 години

Ами Нинова ви сложи Президент. За когото гласуваха две трети от българите. И за когото проучванията сочат, че продължава да има подкрепата на над 60% от българите. Нинова вдигна вота за БСП от 16% при ЗАСПАЛИЯ Миков НА 28%. Нинова непрекъснато ви вади кирливите ризи. БРАВО НА НЕЯ. Само това да е направила е много.Затова е тоя рев срещу нея и това оплюване. Мира не ви дава.

18

Винету

преди 5 години

Нека се готвят за избори - след 2 години и половина.

17

Бай Хей

преди 5 години

Ами прав е Миков, че няма смисъл от тези обиколки, като се срещат само със свои членове и симпатизанти и червени бабички по села и паланки. Защото ние нищо не сме разбрали от медиите или по друг начин с кого точно се срещат и обсъждат. А и без това после *** ще направи каквото си иска, без да се съобрази с хората долу, както направи с кандидата за пРезидент. Недоразумението Радефф беше 12 по одобрение сред кандидатите но изплува отгоре - как стана така?

16

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Е, и какво може ***, като стана преЦедател на партията... - постоянно чета по вестниците, че била бясна...

15

Анонимен

преди 5 години

Миков, когато ти беше шеф на БСП на вота за избори БСП СЪБРА 16% електорат. Това беше най-ниския вот от 30 години. Тогава ти си седеше постоянно в Парламента. но това не се отрази на симпатиите към БСП. Затова ли те поканиха да плюеш и да даваш акъл? Хайде малко да се позасрамиш и си ходи вече. Събират ви такива като Плевнелиев, пълни некадърници, да ръсят какво ли не. Видя се колко можеш, когато беше председател на партията.

14

Цеко

преди 5 години

Явно новата реколта кооноп е доста силна! Качва ги в облаците и-....