222

П.Петров

преди 5 години

Разбирате ли, че корупцията в държавата краде точно от тези хора, за които обществото ни е длъжно да се погрижи, за да сме Човеци, а не ско.тове ?Разбирате ли защо е нужно да има върховенство на закона, независимост на властите, отчетност и отговорност на ръководните постове в държавата и свободни медии, които да отразяват обективно истината за събитията ?КОЙ ЩЕ ВИ ГИ ДАДЕ ТЕЗИ НЕЩА, АКО ВИЕ КАТО ГРАЖДАНИ НЕ ГИ ОТСТОЯВАТЕ СЪЗНАТЕЛНО И НЕПРИМИРИМО ?

221

П.Петров

преди 5 години

Не можем да си позволим да сме социална държава, която плаща за индивидуална грижа за хората с увреждания!Трябва да се създадат условия родителите на деца с увреждания да работят, като двама трима човека се грижат за 6-10 деца в специализирани центрове с квалифицирани кадри.Да се даде възможност и условия на всеки човек с увреждания да е полезен за себе си и за обществото, според възможностите му.Това трябва да осигури законът и той да се изпълнява, а не да се хвърлят пари и да се симулира дейност!

220

П.Петров

преди 5 години

Коментирате кой бил прав, кой крив, а закона чели ли сте го ?Удовлетворява ли нуждите на хората с увреждания?Можем ли да си позволим да сме социална държава при над 2 милиона емигрирали трудоспособни от България?Прави ли се опит грижата за хора с увреждания да се превърне в бизнес с политически протекции, спонсориран с нашите данъци ?Защо в медиите не се коментират тези въпроси ?

219

extremist

преди 5 години

...ОТ ДАЛЕЧ УСЕЩАМ "ИСКРЕННОТО" В ИЗВИНЕНИЕТО НА симеонов

218

Анонимен

преди 5 години

"платен,платен.платен"НЕ ПОЗНА,ВЪЗМУТЕН КУХА ЛЕЙКО.Знаете вие как да се отбранявате С АГРЕСИЯ.БО.КЛУЦИ.

217

Вървете си с добро!

преди 5 години

Гербери махайте се!Унищожихте държавата и населението,унищожихте фирмите,повлякохте България към дъното,никой не гласува за вас,махайте се,българоубийци!Чета че сте вдигнали страшно данъците на старите коли,за да принудите хората да купуват нови,но хората са бедни и затова карат таратайки.Защо бе убит българския бизнесмен,който искаше да произвежда евтини,български коли съвместно с китайците?Да създаде работни места и печалби.Сега тези същите,които го убиха налагат високи данъци,защо им ближе

216

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 232Платен,платен,платен...

215

Анонимен

преди 5 години

От лятото дремят по площадите,цялата т.н.опозиция и от НС.и от вън начело със СЛАВУН,"ГОСПОДАРИТЕ"психичнодесните им подкрепяше исканията,догодина им се дават 150000000лв.повече,те обаче не мирясват Е КАКВО Е АКО НЕ ПЛАТЕН ПСЕВДОПРОТЕСТ?!Кой ги е упълномощил да са говорители на всиЧки които имат болни близки КОЙ??КОРНЕЛА,ДПС,ЛЪНДЪНЧАНИНА,БЕЛГРАДЧАНИНА.Сега и оставка искат на цялото правителстео заради здравеопазването,*** колко "случайно"!!!

214

Кико

преди 5 години

Колкото и да не ми се иска, като че ли трябва да се съглася с него по отношение на това, че е спекулация. Бяха им предложени на тези жени допълнителни пари, но те продължиха да настояват за още и още. В някакъв момент се изгуби този ореол, който ги обграждаше. Добре е все пак, че се извини, защото частта с "уж болни деца" не беше редно да я казва.

213

Анонимен

преди 5 години

Какво да прави като комунститческите медии и кръгът Капитал на червенобузия Прокопиев истеризираха съвсем умишлено цялата история около петте кляфки на площада и думите на Симеонов.Това е поредният опит да се свали правителството а тия категорично СА ПЛАТЕНИ няма как иначе да го "дървиш"толкова месеци на улицата при това бидейки майка на болно дете.Има и се прави поредния сценарии да се свали правителството.Вчера в референдум водещата беше поканила 4-*** ДА ПЛЮЯТ и 2-*** "за" ГЕРБ!"ОБЕКТИВНОСТ"!

212

Анонимен

преди 5 години

До До 218" Какви мъже? Тези деца са в голямата си част са плод на инвитро процедури, понеже майките им са фригинди злобни феминистки и са сетили на 40+, че искат деца."ПРАВ СИ! Колко пъти съм писал, че ИН ВИТРОТО Е ВРЕДНО ЗА ЖЕНИТЕ, и че СЕ раждат БОЛНИ ДЕЦА, ЗАЩОТО СА ЗАЧЕНАТИ НЕЕСТЕСТВЕНО, ама КОЙ ДА МЕ СЛУША!!!!Същите тези майки и подобни квачки БЯХА ПРОТИВ Първоначалното и Правилно Становище на Св. Синод на БПЦ ! Църквата и миряните са ПРОТИВ ин витрото, а тези жени бяха ЗА ин витро!

211

Анонимен

преди 5 години

До До 218" Какви мъже? Тези деца са в голямата си част са плод на инвитро процедури, понеже майките им са фригинди злобни феминистки и са сетили на 40+, че искат деца." ПРАВ СИ! Колко пъти съм писал, че ИН ВТРОТО Е ВРЕДНО ЗА ЖЕНИТЕ, и че СЕ раждат БОЛНИ ДЕЦА, ЗАЩОТО СА ЗАЧЕНАТИ НЕЕСТЕСТВЕНО, ама КОЙ ДА МЕ СЛУША!!!!Същите тези майки и подобни квачки БЯХА ПРОТИВ Първоначалното и Правилно Становище на Св. Синод на БПЦ ! Църквата и миряните са ПРОТИВ ин витрото, а тези жени бяха ЗА ин витро!

210

До 218

преди 5 години

Какви мъже? Тези деца са в голямата си част са плод на инвитро процедури, понеже майките им са фригинди злобни феминистки и са сетили на 40+, че искат деца.

209

Ергин Енгин

преди 5 години

Толково и таковo егоистично извинение не съм чувал до сега - трябва да се извиниш от цяла България.Благодарение на смирения начин на живот на народа сте толкова алчни и безотговорни !

208

Го4о

преди 5 години

Колко противозачатъчни са ИЗГЪЛТАЛИ, колко цигари са изпушили преди и по време на бременността тези "майки", които сега се правят на толкова много ТЪНКООБИДНИ? Никой не казва каква е причината за да раждат такива деца. Ако Симеонов им го каже - ЩЕ ПОБЕСНЕЯТ от истината, която БОЛИ!

207

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен " Ами не на всички , но 18има майки без мъже .Мъжете в случая са си направили кефа и като са разбрали че жена им ще роди болно дете си вдигат куфарите и бягат ,така остават жените сами да се оправят ."Значи това НЕ са мъже, а бо.клу.ци, изоставили жените си и децата им на произвола на съдбата. Държавата трябва да НАКАЖЕ такива мъже! Време е такива мъже да се погрижат финансово за собствените им деца!

206

Анонимен

преди 5 години

НА ония АНОНИМЕН *** от форума, който проклиня като ци.га.н.ка хората ида им сЕ родят болни деца, му ПОЖЕЛАВАМ ДА МУ СЕ ВЪРНЕ МНОГОКРАТНО ПОЖЕЛАНИЕТО!

205

Анонимен

преди 5 години

И все пак да не забравяме за майките на деца БЕЗ увреждания, защото от техния труд ще дойдат парите за протестиращите.

204

Анонимен

преди 5 години

До браво на Валери Не съм съгласен с това твое твърдение, че болните, сакатите, майките и техните деца с увреждания , и пенсионерите трябва да бъдат избити до крак! Това, което какзваш е НЕЧОВЕШКО! Но да бъдат избити ***.те- роми, арабите, обратните ( лесбийки и ге.йо.ве) - тук си ПРАВ!

203

браво на Валери

преди 5 години

Не съм съгласен с това твое твърдение, че болните, сакатите, майките и техните деца с увреждания , и пенсионерите трябва да бъдат избити до крак! Това, което какзваш е НЕЧОВЕШКО! Но да бъдат избити ***.те- роми, арабите, обратните ( лесбийки и ге.йо.ве) - тук си ПРАВ!