75

:(

преди 5 години

Наистина прекалиха.Трагедията на децата им - патерица на Корнелия в опитите й да се домогне до власт. Не бива така.Ако има нещо недогледано в новия закон, да се преборят по цивилизован начин за корекция.

74

Анонимен

преди 5 години

До Протестираща майкаЧест и почитания към вас,. Пожелавам ви успехи, и не се притеснявайте. А относно Държавата, вс епак политиците са предложили помощ и за вас и вашите деца.

73

До 81

преди 5 години

Прибра се да се преоблече,че заминава заааа-бе,на друго околосветско пътешествие.И той не знае къде точно-въпросът е да не е тук!

72

Протестираща майка

преди 5 години

Аз вече няма да ходя на протестите! От няколко дена забелязах, че протеста се опорочи. И какво ще стане ако правителството падне...? Нищо, нищо няма да се промени, защото няма да има кой да гласува проект-закона. От цялата работа разбрах, че Нинова лъже!

71

До 81

преди 5 години

"Къде е ББ и днес?Само питам." Ами ген.Бойко Борисов е на Позитано 20, за да обсъдят защо вотът на недоверие, искан от БКП/БСП не успя. И защо и следващи вотове няма да успеят. Разясняват защо ГЕРБ получи вот на доверие. Браво - каза Корнелия Нинова и сведе засрамено глава!

70

Противоречие

преди 5 години

Абе,гербавите тронове, хем викате,че БСП е гладна за власт,защото няма пари,хем плащала на майка по 100 на ден! То бива оли*го *френия, ама като вашата никъде няма!

69

Браво ГЕРБ!

преди 5 години

Най-доброто управление, което сме имали досега в България. Честит успешен вот на доверие! След 3 години ще има Борисов4, а БКП/БСП ще се стопят наполовина. След това, злото ще изчезне окончателно и винаги ще бъде под 4% бариера. Като не ги прочистихме навреме и нямаше лустрация, сега народът страда и носи последствията. У нас продължава най-дългото комунистическо робство от всички бивши соц. страни - 74 години!!! Не се търпи повече да саботират всичко хубаво в България, по нареждане на Москва!

68

Анонимен

преди 5 години

Къде е ББ и днес?Само питам.

67

политически протест

преди 5 години

Ааа, платен протест подготвил, Валери! Типично. Изненадани няма.

66

Страсти и размисли!

преди 5 години

Едните болни, другите недоволни, че не са на власт и не могат да крадат като преди! Затова вторите плащат на първите да лежат в палатките с болните си деца пред парламента и да крякат по цял ден оставка! От правителството им обещаха промяна в законите, 150 млн допълнително, но не - протеста продължава и крякането не спира! Сега се хванали за една дума на В.С., но защо държат не уж болните си деца на пек и студ месец вече, а се обиждат за една дума! Ами защото БСП им дават по 100 лв за всеки ден

65

House M.D.

преди 5 години

Наглостта им мина всякакви граници! Едно вярно нещо каза Далавери, и вече му искат оставката.

64

До :)))))))))))))))

преди 5 години

Бож.Благодаря за поздравлението- съжалявам че не си писах името веднага.

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61Пенсионерите периодично организират протести, поне тук в София. Живея и работя в централната част на града и съм наясно, че и те периодично протестират. Но никой не им обръща внимание, за жалост! А те имат най-големи основания да са недоволни, защото са изработили своето, дали са не малко на България, правили са такива вноски, каквито е разрешавала държавата, никой не ги е питал, когато е присвоявал парите от пенсионните фондове.

62

:)))))))))))))))

преди 5 години

До ПодсещанеПоздравления за изключително находчивия ти въпрос!

61

Анонимен

преди 5 години

Затваряйки бул. "Дандуков", на колко здрави, работещи хора са попречили да стигнат навреме там, закъдето са тръгнали?

60

Анонимен

преди 5 години

До Любомир СтаменковДотук добре, прав си за няои неща" Не закачайте ненормалните деца те не са виновни и са по-нормални от драскачите по темата."Определено тези ненормални деца са ПО-НОРМАЛНИ от тебе и ТВОЕТО , за съжаление ЗДРАВО дете. Ако ще се правиш на СУПЕР ЛЮБО, действай , помагай и не се прави на страничен коментатор.

59

Съобщение на БСП

преди 5 години

Съобщаваме на майките, че акцията приключи. От днес се местим на Позитано 20. Ще обсъждаме Визията за България и предсрочни избори. Очакваме ви!

58

Анонимен

преди 5 години

Какъв трети ден, от половин година са всеки ден в медиите и самите те вече не знаят какво искат, освен парите на Нинова за да протестират.

57

Анонимен

преди 5 години

"Става въпрос за това, че тези майки искат пари от хора, половината от които получават по-малки заплати от техните помощи!"--------------Това е самата истина. Колички по над 6000 лв вместо нормални. Колко хора едвам кърпят таралясниците си и не могат да си позволят автомобил на тази цена.Държавата е бедна, пари не достигат на всички. Всеки иска и има право да живее достойно и най-вече тези, които са се трудили по 30-40 години.

56

Неназован източник

преди 5 години

Очаква се и самата Нинова да вземе участие в протеста, тя е поне с две гъpди напред!!