17

Анонимен

преди 5 години

значи се отварят нови работни места - за нова агенция за контрол върху контрола на контрола. не,че резултата няма да е същия.

16

Анонимен

преди 5 години

Хората говорят че контрабандата на глигантабак и курпулентния мазньоч надхвърля милиард годишно. Отделно За ушеви три милиарда, за ромбуви пет милиарда, острови, суджуци, ГеПи груп, кирчо парахода и още петдесетина тариката и ето ги парите. Те опрели до триста милиона, които разхвърляни правят по хиляда лева на обект, които си скърпват бюджета,не че е редно но така оцеляват.

15

Лъжат

преди 5 години

Наскоро проверявах, най-евтиния фискален принтер в момента струва 700 лв. и ще трябва да се доработва, та най-вероятно ще удари 1000 лв. - най-евтиния!!!! Та за 220 000 устройства ще подарим над 1 500 000 000 (МИЛИАРД И ПОЛОВИНА) на производителите на касови апарати, отделно ще облажат фирмите за софтуер, защото вече няма да можеш да ползваш андроид и т.н.

14

V

преди 5 години

За тия 330 мил. колко ,,бизнесмена,, има в затвора ? Значи да крадеш милиони не е проблем ?Кой ги измисли това герб бсп или ЕС ?

13

Анонимен

преди 5 години

Не казвам, че тези пари не бива да се съберат, но на фона на 16 млрд далавери на "парламентарно представените" номенклатурчици, тези пари са 0.00002 %

12

всеки да бяга ..

преди 5 години

Доколкото знам за започване на такава операция първо се тръгва медиино ,като всеки ден ще бъдат нападани разни сектори по отделно ,как лъжат как крадат от пенсионерите и здравеопазването , ще атакуват всяка група която ползва апарат с което ще се обосновават пред бедния народ,че държавата се грижи за хората ,но всички който ползват апарати са крадци който трябва да бъдат хванати и насила накарани да дадат едни пари и след това няма да е така -- хората ще имат големи пенсии и безплатно здравео

11

fake news

преди 5 години

само 300? мале майтап! за това ли тиквата скача толкова? то тези 300мл направо ще стигнат за всичко хахахаах

10

Кратун

преди 5 години

Преди седмица ГЕРБ плати на БСП от нашите пари 43 милиона лева за една дупка в центъра на Варна с площ 2 декара. Доган си купи ТЕЦ Варна и сега ще му наливат пари, за да не прави нищо. Казват му поддържане на студен резерв. Баце си купува стабилност с нашите пари, а на раята се хвърлят измислени теории от какво сме губели пари. Най-много губим от това, че ГЕРБ/БСП/ДПС са на власт.

9

А,да

преди 5 години

И с ония 16 милиярда несъбрани ДДС, какво стана, че нещо заглъхна работата.

8

Пешо

преди 5 години

Който, не пускаше касова бележка и не издаваше фактура, пак няма да го прави . Що се отнася до манипулацията на касовия апарат, то нали при предишната промяна, казаха, че затова ги сменят тез пусти апарати. 220хил. апарата по 250лв. - 500-600мил. в джоба на нашите хора, а честито.

7

Шмръц

преди 5 години

Не бъркайте дребния бизнес - този на малките магазинчета и обикновените хора, дето висят по цял ден на крак да изкарат прехраната си.. И онези с баловете, дето се снимат с прокурори и премиери и си поръчват закони... Докато ги има вторите.. така ще е... На един гелосан "бизнесмен" специален закон му изработиха.. не е безплатно да знаете!

6

КасовАвтомат

преди 5 години

Основната дейност на бг бизнесмена е да не си плаща данъците, да бави заплати или изобщо да не ги плаща, да инвестира в скъп жип и да го регистрира като служебен(без ДДС) и най-вече да напомни със силикон чалгакифлата, с която излиза.

5

всеки да бяга ..

преди 5 години

Вчера бяха изнесени данни за 27 милиарда дълг--някой трябва да плати,досега съм бил свидетел на какви ли не смяни на апарати ,който гарантираха реки от приходи и всеки път имаше слабо звено....и сега ако сме достатъчно умни ще повярваме... за сетен път се убеждавам ,че народа е много *** и веднага се връзва защото са дадени за пример големите дискотеки ,но се целят дребните търговци сто процента таксита и др такива ,само като смениш апаратите и софтуера държавата ще спечели милиарди ей така..

4

Циник

преди 5 години

Двамата коментиращи преди мен - ясно пказват какъв мат'рял е останал в територията!Хем боли...хем сърби! Докато Ветковци, Миньовци , и Бирми трупат милионите в кашони - тях ги изтръскват като брашняни чували.В САЩ такива бизньесмени - щяха да получат 5 присъди по 500год. у нас - потурковците пак са недоволни, че държавата си търси парите!После защо нямало пари в хазната за болните деца!

3

Шмръц

преди 5 години

Идва "Жан-Виденово" време... Хората просто ще спрат да си внасят данъците... Не ви се вярва ли!? Само почакайте...

2

Анонимен

преди 5 години

Щавенето продължава! Ясен знак, че на тази територия може да има само една криминална структура-Гроб!

1

Vlad_ko

преди 5 години

Много повече губим от далаверите на управляващите!