5

Анонимен

преди 5 години

в случая съм на страната на ромите

4

men

преди 5 години

тиквочага и премиер експонатът на помошното училище вадят дървен нож на Илектората си. че си помисли некой че е предизборно. в държавата на идолите им от цру такива щяха да са ги заровили вече а не да ми седят една седмица сега на топло на държавна хранилка, да се ошмъркват и да играят белот за пари с минцифайките.

3

привет от Германия

преди 5 години

Сигнал за силна музика в ромски квартал ?!Абе тези българи през два квартала ли я чуват тази музика чак от ромския квартал ?!Интересна работа ?! А и органите на реда когато отиват да правят забележки носят ли си уреди за измерване силата на звука или просто така отиват за да развалят веселбата на хората защото през два квартала по-далече е подаден сигнал за силна музика ?!

2

МНЕНИЕ

преди 5 години

Днес 2018 година - какво ще е наказанието за Пияните Роми .Ще ви кажа да знаете - те ще лежат в Затвора две години . По сметки на НОИ - майките на Децата на тези ще ги осъдят за Издръжка и Помощ за Отопление - ДЪРЖАВАТА ще плати всичко това за чаааветата , и после ще търси пари от ассан , примерно . Това е вратичка в Закона за Ромите и те я използват . За българите има Бюро по труда което плаща максимума от 1 година за Безработица . Стана ли ви ясно ?

1

Анонимен

преди 5 години

Защо са в ареста? Нали всеки рецидивист се разхожда свободно. Трябва да ви съдят в Срасбург.