21

Ястреб Османлията

преди 5 години

До ОсманХосмане, не знам какви ги гъргориш, но е повече от явно, че или не знаеш какво е исляма, или не знаеш що за чудо е Саудитска Арабия. Но най-вероятно не знаеш нито едното, нито другото! За начало - вахабизмът, официалната религия в СА е създаден от ингилизите по средата на 19 век. Източник - чети книгити на професор Дейвид Ливингстон.Второ - кралското семейство Сауд са евреи и върли ционисти и нямат нищо общо с исляма!Съвет - чети повече и пиши по-малко по темите които не знаеш.

20

V

преди 5 години

Убийството не е чак толкоз жестоко ;) Колко пък да е жестоко ? Като за 400 милиарда ли?Аз съм сигурен че са го убили мнооого нежно .Даже не е боляло ;) Виж да загубиш един милион работни места трябва да е по голяма болка за ония в конгреса и сената. Ко се праят на ощипани ;)

19

анон

преди 5 години

тръмп има стотици милиони инвестирани при арабите. ще размаха утре пръст повече да не правят така и с това ще се свърши изпълнението.

18

Анонимен

преди 5 години

е па познах,че са го изнесли на части,всеки по една раничка в ръката и на воаяж до най-близката свинеферма,да нараним прасенцата

17

Анонимен

преди 5 години

ах тази лисицааа,ах тоя тръмпии,за скрипал санкции до дупка и без доказателства,а тук всичко ясно и санкции евентуално,ба ти двойния аршин,и лицемерие и двуличност,паричките и печалбата на оръжейните производители са водещии,не справедливостта,не принципитее,ех лъжливи овчарчета,пардон краварчета,припариха ли ви оръжейните доларчета--шшштт,тихо,тихо,да вземем паричките,после ще се правим на възмутени,тихо сега.Ето ви истинското лице на най-демократичната държава

16

432

преди 5 години

В хронологията е пропуснато, че Помпео в четвъртък мисля беше в Анкара, веднага след това в Риад, и следва признание за убийството . Предполагам че му е дадено да прослуша записите, и после в Риад е преразказал чутото, и там са преценили дружно че няма мърдане,, заковани са. По турските новини непрекъснато дават репортажи по случая, според мен на Турция им дадоха силен коз техните неприятели СА и САЩ, и те ще гледат да осребрят ситуацията и да извлекат max дивиденти.

15

Анонимен

преди 5 години

А Ердоган има най-голяма изгода от това убийство.Защо Ердоган да има изгода да бъде убит журналист който не е настроен враждебно към него?

14

Лия

преди 5 години

Няма значение нищо, защото когато си честен си враг.Човекът е нормално религиозен, но съвременен и умен и пречи. Никой фараон не си е взел нищо от този свят и въпреки това Бог е пари и власт за 98% от хората. А после след този свят?

13

Тъжната истина

преди 5 години

Най-гадното е не, че са го убили по тоя начин, а, че ще им се размине. Особено тоя МБС - ни лук ял, ни лук мирисал

12

Handel

преди 5 години

"Обаче записите на турското разузнаване доказват, че Кашоги е бил измъчван от екип убийци" Всъщнсот освен журналистически писания никой не ги е чувал тези записи. А Ердоган има най-голяма изгода от това убийство, тъй като Турция е на 80% сунити, а Саудитска арабия има най-голям авторитет сред сунитите. Не можеш да постриш поредната исламска джамахирия, ако друга държава има по-голям авторитет от диктатора сред ислямистите.

11

Victimized

преди 5 години

Стига с това евала на Турция, онези след на ЦРУ пошлия опит за преврат арестуваха и кой знае какво една камара журналисти, съдии и т.н., но понеже гореспоменатите не са бачкали за Джеф Безос / The Washington Post / не заслужават цялото медийно фиаско нали? Докато има шарани да се връзват на безмозъчните сценарии, ще гледаме риалити екшън с риалити президента Тръмп....

10

Victimized

преди 5 години

Работата е нагласена отвсякъде. Седмица преди убийството Тръмп заяви, че саудитците трябвало да плащат за охрана и, че няма да изкарат и ДВЕ седмици без САЩ, после принца се изрепчи, че те каквото са взели са си го платили. Има информация, че службите в САЩ са знаели за плана на СА, уведомили са Турците какво искат от тях в замяна на смекчаването на финансовия натиск, и хоп всички печелят.

9

Ала_Бала

преди 5 години

Браво на турските служби. Точни и ясни. Колкото до Саудитска Арабия и Бойко и Царя знаят как добре въртят ножа, от танците, които играха там и после много оръжие замина уж за там и после го намериха в ИД.

8

Гиги

преди 5 години

Евала на Ердоган ако има топки да покаже с пръст кои стои зад всичко това

7

Анонимен

преди 5 години

Очаквам САЩ да отменят митата, които наложиха на Турция и никой да не чуе пълния запис който турците имат. Залога са 450 000 000 000 зелени гущера и нещата трябва да утихнат. Парите обичат тишина.

6

Анонимен

преди 5 години

Русия без доказателства я оплюли хахахх и Сталин не е убивал хора той е бил добър чичко и ГУЛАГ е измислица

5

Анонимен

преди 5 години

Ода на лицемерието!

4

Професор

преди 5 години

Тук са замесени руските тайни служби сигурен съм.

3

Осман

преди 5 години

Ето затова не вярвам в религиозните глупости. Саудитска Арабия е като Рим за католиците или като Константинопол за православните. И същите тези (меката на мюсюлманите) убиват по особено жесток начин Човек. Какви мюсюлмани какви ХОРА са тези изобщо? И ще ми говорят за религия, за ислям. И понеже били мюсюлмани ще ходят в рая. Глупости. Само атомна бомба за Саудитска Арабия и Израел. Те са туморът на близкия изток. Разсейката е отвъд океана.

2

двойни стандарти

преди 5 години

А санкции и гонене да дипломати?Русия без доказателства я оплюха а тука гузно мълчание....