46

Анонимен

преди 5 години

""Ню Йорк таймс": Планира се дефиниция, която има биологична основа"А НИМА ИМА ДРУГА ОСНОВА ОСВЕН БИОЛОГИЧНАТА???*** дисфорията е заболяване и зад свръхширокото му разпространение в момента стоят феминистките. Всички тайни и явни, осъзнати и неосъзнати членове на тази зла секта трябва да бъдат съдени и да имат реални присъди с години в затвора. Допускам за тези, действали в медиите и образованието да бъдат екзекутирани. Би било справедливо. ТРЯБВАТ ЗАКОНИ СРЕЩУ ФЕМИНИЗМА!

45

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализмът е болест!

44

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ми се издига в очите! Ако поне само това успее да направи, то ще е предостатъчно не само за Америка, а за целия свят! Цветанов, как се взема остър завой без да се пребиеш?

43

Ала_Бала

преди 5 години

Следващото, което трябва да направи Тръмп е да приеме Македония в НАТО с името Република Македония. А не да се подава на натиск от крадливите гърци, които за сметка на България договориха опрощаване на 20 % от дълга си! Поне сега съм спокоен, че Бойко Борисов не е целунал преди 20 дни джендърска ръка. Къде са Плевнелиев и Цветанов - джендърите?

42

Анонимен

преди 5 години

Значи нямаме право на избор!! и дано да е само за това или това е началото кой знае!!!

41

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

СЕМЕЙСТВО ГЕЙОВЕ СЕ КЪПЯТ ВЪВ ВАНАТА..... ПЛЯСКАТ ПО ВОДАТА И СИ ПОДХВЪРЛЯТ ЕДНО ГОЛЯМО ***. ВЛЯЗЪЛ СЛУЧАЙНО КОМШИЯТА И КАТО ГИ ВИДЯЛ ПОПИТАЛ:- КАКВО СТАВА ТУКА? КАКВО ПРАВИТЕ?А ТЕ ОТГОВОРИЛИ: КЪПЕМ БЕБЕТО!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Значи оставаш такъв какъвто си се родил и нямаш право на избор!!!

39

Членска карта №7

преди 5 години

До ДЖЕНДЪРЕдин уважаващ себе си умно красив жендър никога не би казал Иване, я ела тук!, а Иван, приближете се!!!!

38

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ne ne "davit na zaden " .prosto se nameri chovek koito da gi iztegli ot martvata hvatka na Satanata !!!

37

Анонимен

преди 5 години

Либерастията е изобретение на Западна Европа, а не на САЩ. В Тексас травеститите ги прибира полицията заради неприлично облекло.

36

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ПАЦИЕНТ: ДОКТОРЕ ЖЕНЕН СЪМ ОТ 5 ГОДИНИ НО НЯМАМЕ ДЕЦА!ДОКТОРА: ПРЕГЛЕДАХ ВИ И ПРИ ВАС НЯМА ПРОБЛЕМ! Я ИЗВИКАЙТЕ ЖЕНА СИ!ПАЦИЕНТА ОТВАРЯ ВРАТА И СЕ ПРОВИКВА В КОРИДОРА: ИВАНЕЕ, Я ЕЛА ТУКА!

35

Бай Иван

преди 5 години

Напротив САЩ не дават заден ами дават напред!!Аман от дендъри ,мендъри,трансове и т.н

34

Анонимен

преди 5 години

Това е до идване на следващата администрация, нищо не решава за постоянно.

33

Бай Иван

преди 5 години

Най-сетне нещо смислено от люлката на демокрацията,където по-лесно си купуваш пистолет ,отколкото лекарства ;) !!!

32

Истината в стипулати

преди 5 години

1. Има само 2 пола, определени по рождение2. Исляма не е религията на мира, а военно-политически култ към педофил и пустинен демон3. Холокоста е бизнес4. Хитлер не е бил това, за което ни го представят

31

Анонимен

преди 5 години

Тръмпи ще изръмпи всяка сососссоидашка гадд. Той е мъж.

30

Анонимен

преди 5 години

USA SATANINSKA STRANA KRAQT IM IDE

29

Име

преди 5 години

напротив, евреите се сдобиха по този начин с нови роби за да ги използват за своите мръсни цели!

28

Име

преди 5 години

поредната голяма еврейска, безочлива лъжа е, че човек печели нещо повече, като повече свобода, като си определял пола сам, но остава на площада обран... от същите тези евреи, които крещят до Бога чрез гърлата на други хора. а не е хубаво така!

27

kuala

преди 5 години

Модата с определянето на пола вече не е интересна. Сега има из...ци с опазването на данните за самоличност. Тия дни в германските сайтове се коментира решението на някой си орган във Виена, че имената на вратите на апартаментите и пощенските кутии по жилищата било нарушение на личните данни и са предложили гласуване за отмяна на надписите. Това е просто показно че някои хора на запад живеят в особена реалност.