37

Олег

преди 5 години

Ами значи на тая логика и Русия е нападнала Сирия.

36

размишления

преди 5 години

Като са невинни защо не предоставят трупа ??? Да се направи аутопсия - ще си покаже от какво е умрял . Или нямда да има труп ???? Може би ще покаже умишлено убийство ....????ПС - САнккции на СА кога , Тереза Мей , Джонсън - мълчат - защо ли ????

35

dmx

преди 5 години

До ОлегНай-вече Саудитска Арабия не нападна Йемен. Там вече има хуманитарна катастрофа с 13 млн. души. Освен това им е за първи път да отвличат и убиват, по случайност е тая работа. Спазват човешките права и не финансират тероризма. Още факти трябват ли ти?

34

до олег

преди 5 години

Саудитска Арабия не е нападала друга страна.---------Сериозно!!!!!Йеменците няма да се съгласят с теб!А, кой финансира Ал-кайда и ИД според теб???Я попитай близките на жертвите на тероризма по цял свят!!!

33

саудитско посолство

преди 5 години

Нова версия- килимът не е бил обикновен, а е онзи от пещерата на чудесата, същият на който са се возил Аладин и Абу преди време. Килимчо е припознал Кашоги за злият везир Джафар, след което се е увил около него, задушил го е и е изхвърлил трупа му в пустинята.

32

Олег

преди 5 години

Защо санкции?! Те ще налеят пари от убийците на Кашоги в убийците на Летвиненко, Политковская, Немцов и др.Саудитска Арабия не е нападала друга страна. Стигат дипломати да се изгорят. Разбира се ние няма да изгоним щото няма доказателства.

31

Ха-ха

преди 5 години

Хубава работа,ама ислямска-хвани едните,па удри другите!

30

Квооооо речи????

преди 5 години

само не разбрах с каква цел са искали да го върнат в СА , щели са да му връчат орден или да му резнат зелката

29

dmx

преди 5 години

Ако се пипнат всички тролски тези, ще се получи истината. Мишкин и Чепига погребаха ГРУ и Путин. Ердоган държи истината в случая, но Кашоги му е личен приятел, те са от Мюсюлмански братя и тук има субективен момент. ЕС и САЩ са силно зависими от нефтени фактори. Светът е сложен и гаден, а истината - тоалетна хартия за корумпираните елити.

28

Анонимен

преди 5 години

а санкции на Саудите кога ..или те са само за Путин ???

27

Олег

преди 5 години

Путин ще въвежда ли санкции?

26

Олег

преди 5 години

Що? Аз говоря за Скрипал. За журналиста е ясно какво е станало и къде. Не е ясно как

25

хааа

преди 5 години

До ОлегТи нещо оплете конците май а?

24

Олег

преди 5 години

Истината дето британците са виновни, а агентите просто минали случайно с Нина Ричи? Тая истина ли?

23

Анонимен

преди 5 години

Нас това какво ни интересува ? - по 5 статии на ден !!!докато ни товарят с данъци и сметки, докато открито ни обиждат и унижават , вие ни занимавате с чужди проблеми

22

Osman

преди 5 години

Прав си, dmx. Ердоан има трески за дялане, но и той в това ги обвинява - в двоен стандарт, и САЩ, и ЕС. Затова в вторник ще излезе с изявление по записите. Всичко ще стане ясно. Турция е справедлива. Слес Освобождението хоарата са търсили кадиите със свещ. Много право са съдили. П. Славейков - криво седи, право съди, стар кадия. Който е чел, знае. Лека нощ.

21

Олег

преди 5 години

Какви доказателства искаш ти още?Имаш снимки, имена, номер на коли. Имаш анализ от хотелска стая. Имаш труп.Какви доказателства нямаш?

20

тъпчо

преди 5 години

Интересно ми е дали версиите ще минат ония за Скрипал?

19

пак

преди 5 години

До ОлегСтранно защо наричате ***!хората който казват истината?нещо мъчили ви?

18

Анонимен

преди 5 години

"Следваща версия е че е стъпал на бананова *** и при падането се нанизва на някоя от сабите с които танцуват."Близко си, само че е паднал насред танците със саби на група от саудитци и в суматохата без да искат го нарязват на части. А частите са паднали върху килима, който чистачката тъкмо е навивала за да го занесе за пране в близката автомивка. Там водоструйката е отмила следите и всичко е изтекло в канала.