27

Анонимен

преди 5 години

Само Правителство от Експерти и промени в Конституцията по примерът на Исландия. Иначе краят му няма да се види. Категорично.

26

Анонимен

преди 5 години

Стенограма от разпита:"...отидъх да я казвам на него, парите давала веднага,щот на гардите ша скачам на нея и много бой ша правя!".На това нещо,драги ми народе,сме плащали"социални"-на дядо му,на баща му,на него,и на 12-те му деца!!!Вече няма ден,без тези хора да издевателстват!!Направо не е истина!БЕСЕН СЪМ!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Тези дни прочетох някъде пак в днес.бг коментар, че ако всички средства, които отиват за "интеграция" се даваха в здравеопазването и образованието България ще е като райска градина. Ами ако към тях прибавим и средствата около депутатите, които не знам за какъв ... са нужни, след като хавата е същата като без тях?

24

хан Крум

преди 5 години

До моят народКолко още ще търпите, роби умрели????

23

до 26

преди 5 години

То служебно правителство можем да изберем, но какво ще правят 250-те депутатина в такива условия? Доколкото си спомням за служебното правителство на Инжева имаше нелоши отзиви.

22

Гашо

преди 5 години

Щобне пишете, че извърлителят е ром ве. Полицаите са го прибрали за беседа. Чудно как, откак ПАТРЕОТИТЕ са на власт, ромите са все по- безнаказани. А дойдоха на власт като обещаха да преборят *** престъпност и да направят пенсиите 500 лв. Е....това е ирония, пребитият дядо сигурно за бялата златка и шкем е воевода е гласувал.

21

Пламен Василев

преди 5 години

Според бат Бойко , в страната всичко е спокойно. Но не е така. Всеки ден убийства, изнасилванията, грабежи, . Крайно време е ГЕРБ да се откажат от управлението, и да се назначи , Служебно правителство.

20

до 24

преди 5 години

Много ми е мило, когато някой красноречив радетел за правдата в България дори не си прави усилията да си инсталира българица. Лесно е.

19

до 20

преди 5 години

Ако може субтитри на български език.

18

до 20

преди 5 години

Юдоционско-политически не е коректно.

17

Анонимен

преди 5 години

защо не пишете че престъпника е ром?

16

Анонимен

преди 5 години

Пределно ясно е - евакуираме се. В последните 30 години. От селата към градовете, от градовете към София, от София към западен ЕС.

15

x

преди 5 години

споменавайте и етноса

14

БГ

преди 5 години

Народе,събуди се!!!!Не можем да очакваме защита от оядени политици ,всеки заобиколен от дузина еничари като охрана.Няма накъде вече...докараха ни до там да се оглеждаме посред бял ден в собствените ни домове.Една огромна прослойка *** и мързеливи *** се гаври с цял народ и няма кой да направи нещо.....Ние ги храним и издържаме-те ни колят и насилват всеки ден....Докога????!!!!Егати и овчето стадо наречено българи.....

13

Анонимен

преди 5 години

Хора, чашата наистина прелива. Спешно се нуждаем от промяна на закодателството и правосъдната система, като започнем от Конституцията. Тези извращения не се търпят вече. Назрява нещо и скоро ще избухне ако не вземем СПЕШНИ МЕРКИ. Казвам го най-отговорно.

12

наблюдател

преди 5 години

Вариантите са три: въстание срещу поробителя; окопаване се в няколко града без роми зад дебели стени в затворени комплекси или се предаване и напускане страната, за да спасим живота си

11

мнение

преди 5 години

Затова преди 2-3 казаха учените, че след 10-12 години територията на България ще е демографска пустиня. Полята ни вече станаха пустиня, защото никой не иска да сее, а после номадите с каруци да откраднат всичко. Надявах се, че ОП ще поправят законите и ще се премахне битовата престъпност. Нищо не направиха и те. На следващите избори ще има да чакат някой да гласува за тях.

10

Бож.

преди 5 години

Щом името е "Славяново",представете си какви минги живеят там!

9

Анонимен

преди 5 години

Искам да знам този интегриращ се плащач, крадец и убиец, има ли един час трудов стаж.

8

до 6

преди 5 години

Милиционерите щяха да го затворят този в някоя пожарна - и познай..., та не се съгласявам с репликата. Дай на един полицай правата на милиционер и ще видиш как няма да остане и една гнида, и *** на два крака. Мислиш, че на полицаите им е лесно да не го пречукат този мерзавец ли?