35

Анонимен

преди 5 години

на всичките отворковци дето ми ревете да се разкарат старите коли я кажете като махнеш 3 милиона возила кой ще налива ДДС и акциз и колко ще ви станат застраховките щото застр компанийй си търсят едни печалби ..

34

до36

преди 5 години

я кажи 5 годишна кола имаш ли на идея колко струва, ама не дачия щото тя е за буклука след 5 година.

33

еднакъв стандарт

преди 5 години

В Мюнхен дават ваучер за 10000 евро, ако решиш да си купуваш нова кола. А в Монтана как е?

32

Анонимен

преди 5 години

Бе ши ви е трошките в Бг немое се диша.

31

Men

преди 5 години

До 28Къде ги видя тези 5-10000 евро заплати в Германиямчисто средно е 2200евро. Нова кола можеш да си купиш и за 10000евро. По-важно е здравето от това да карате пушещи таралясници. Като нямаш пари ще се возиш в градския транспорт. Или ще си вземеш 5 годишна годна, непушеща кола.

30

:):)

преди 5 години

и кво ми цъкаш тез минуси кое не е вярно

29

Анонимен

преди 5 години

Да, Борисов не знае как този Нено мъчи народа. Само ако знаеше... Но не му казват. Както не са казвали на Сталин какво става в Съветския съюз и в лагерите. Както не са казвали и на Хитлер за концлагерите. Те ако знаеха, щяха да оправят несправедливостите и да спасят евреите. Че и сега тука има същите наивници и се опитват да се оплачат на Борисов да оправи нещата.

28

:):)

преди 5 години

тез Пейтриъти хептен изтрещяха, Каракачания спря манджата на войската нема пари за аеропланите, Валеркста бкагослови недъгавите с майките им,тоз пък еколог и продавач на нови БМ В та от мюнхен стана ... ай сиктирбе

27

Анонимен

преди 5 години

Богатите екололози трябва да са освободени от данък, а бедните замърсители да плащат. И защо не сложат по-голям данък за дизелови коли, отколкото за бензинови? Вече навсякъде вони на недоизгоряла нафта. Няма вече бензинов аромат.

26

Анонимен

преди 5 години

Борисов, генерале, бабий му канчето на тоз кирлив новобранец, че и тез дето още ти верват ще поверват на *** или Барек

25

избирател

преди 5 години

Вероятно един министър в едно правителство да е глуповат иначе казано ***,е лошо,но,......*** те всичките такива се оказаха бре!!!!!Вчера Валери Симеонов,днес тоя!!!Стига лобирахте бе изедници,поработете за доходите!!!С нужните доходи хората сами ще изравнят стандарта,без твоята"ГЕНИАЛНА"инициатива....

24

Анонимен

преди 5 години

Тоя с вид на ром що не си ходи в Мюнхен и да не хвърля бомби.Една нова кола колко е 30 хиляди еврака?Супер.Заплатите в Бг кви са 500-1000 евро масово.В Германия колко са?5000-10000 евро.И как ще изравни тая разлика от десет пъти?

23

Smurf

преди 5 години

Нено да вземе да повдигне инициатива и за еднакви заплати вместо да се прави на интересен

22

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво си представяте като чуете Мюнхен, но точно този град е пълен със всякаква папалч. Така, че както е извънредна скъпотия, така и е пълно и с всякаква мизерия. тааа и с колите им е така. Иначе казано - не са особено подходящ пример за сравнение.

21

гого

преди 5 години

Бойко махай го тоз че ще ти обърне каруцата....сега преди евроизборите почнаха да ти забиват пирони в ковчега ..

20

Анонимен

преди 5 години

Само при ГЕРБ може да има таква огромни промени в размера на данъците. Затова ГЕРБ лъжат, че увеличението е до 30%. Тази непредвидимост в България отблъсква инвеститорите и при ГЕРБ чужди инвестиции в България почти няма.

19

House M.D.

преди 5 години

Министърът е съвсем прав. Единствената годна за Мюних кола е DeLorean на DMC. Ерго, от утре всички българи - с делориън.

18

Анонимен

преди 5 години

Размерът на данък МПС сериозно се променя от 2019 година и не с до 30%, както лъже онази от ГЕРБ, а в пъти. За колите над 15 години, данъка се увеличава 2-3 пъти, а за колите до 5 години пада три пъти. Въпреки огромното увеличение на данъка за 2/3 от хората, данъка си остава сравнително малък - от сегашните 30-65 лева, скача на 70-160 лева. За товарните коли до 3,5 тона данъка скача 50-200 пъти. Само за луксозните коли на мафията, данъка е три пъти по-малък.

17

аха

преди 5 години

Това по-скоро си е рекет

16

аха

преди 5 години

Значи ако данъка ми е 30лв и се увеличи на 40лв ще ме стимулират да си взема нова кола на която данъка ще е 150лв