36

Анонимен

преди 5 години

Ааа, тотоално имат за шарани... Влезнал в консулството и се сбил с едни хора, аааааа....

35

Анонимен

преди 5 години

Шефа на Интерпол изчезна в Китай и нищо.Намериха ли го?

34

Хе Хе

преди 5 години

ЕС гей дружинката се е скрила като мишки и се чуди как да се надупи в поза партер. Гаси пародията на съюз. Добре че е Трумп че ме е срам от тези безгръбначни *** намело с Бабуня.

33

Smurf

преди 5 години

Сега чичо Дончо ще се гърчи като настъпен червей. Само чакайте да видите какво салтомортале ще направи по повод морала , човешките права и ценностите.

32

Паметлив

преди 5 години

Имаше едни нашенски политици,дето танцуваха със саби в Рияд и настояваха за по-тесни връзки със СА.Къде са сега да похвалят кралството?Колкото до САЩ-за тях не е от значение какви ур.о.ди са съюзниците им,щом им вършат добра работа,така че-нищо ново.Интересното е,че Соросовите медии сега обвиняват Тръмп,че неглижира проблема,но по време на Обама(протеже на Сорос) да не би отношенията със СА да бяха прохладни?

31

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше политическият натиск на САЩ и света, малко трудно щяха да признаят нещо.

30

Няма я никаква

преди 5 години

Къде е сега оная лъжлива английска мишка - Тереза Мей - да излезе и да поговори разпалено за ответни санкции с/у Саудитска Арабия?

29

Анонимен

преди 5 години

В България пък се убиват журналисти и версията веднага е скалъпена и виновният хванат.А това, че някой може да му е поръчал да убие въобще се изключва.

28

Анонимен

преди 5 години

Видяха, че започват да ги натискат и си признаха. Затова досега чакаха. САЩ нямаше да отменят сделката с оръжията, но можеха да наложат други санкции и СА да страда, видяхме какво стана в Турция, като се дърпаха и не желаеха да пуснат пастор Брансън. Лирата се срина.И не бяха само САЩ, Турция също щеше да влоши отношенията си със СА, заради убийството на журналиста. ФБР беше готов веднага да прати агенти на място за да разследват случая, ако Турция и СА се съгласят.Светът беше настръхнал.

27

Ахам, вярваме Ви

преди 5 години

Хибридът м/у стъкмистика и демокрация е Стъкмикрация и САШ я владеят на 100%

26

Анонимен

преди 5 години

Е нормално.По-принцип тия държави са си с ромско-дивашки манталитет.Са нали начело сложиха един дебел брадат?Преди време искал нещо да прави ама някой от по-дъртите му роднини имал нещо против.Отишъл да се разправя с него и дебелия бушонирал чичо си.Оня обаче събрал още рода и приятели и му запалили един от дворците за отмъщение и гръмнали една бомба.Точно както се решават споровете по ромските махали с тая разлика,че нямат пари за запалителни гранати ами ползват брадви и колове.

25

САЩ не са за пример!

преди 5 години

Наглите лъжи и политическата безпринципност на САЩ лъснаха отново пред света!Двоен аршин - според интереса! Една седмица умуват какви лъжи, облечени в дипломатичен език, да кажат за пред хората! САЩ е световен агресор 1, с имперски интереси! Рим-2.

24

Гост+

преди 5 години

Сбили се били - хулигани......Те го накълцали на парчета за да го изнесат и анихилират - сбил се бил. Долнопробни лицемери

23

Анонимен

преди 5 години

Къде са санкциите, изтеглянето на дипломати и крилатите ракети ?

22

Анонимен

преди 5 години

Путин и Русия са виновни.

21

баба мара

преди 5 години

сащ са виновни за всичко продават орьжие на тези убиици в чаршафи от какьвзор санкции до дупка никакво посолство на бьлгария там никаква тьрговия итуризьм

20

Анонимен

преди 5 години

Ще се изпъждат ли саудитски дипломати, или само руски?

19

Анонимен

преди 5 години

Цирк ердyxaн Дами и Господа

18

Щерю

преди 5 години

Искаме санкции от САЩ за Саудитска Арабия, както към Русия за Скрипал, - ама друг път...Доларяците клатят на Тръмп ...

17

Анонимен

преди 5 години

Ако беше станало в руското посолство, вече щеше да има подготвени санкции, в случая обаче реакцията на запада е "дълбоко безпокойство" относно действията на аверчетата на САЩ. Пълни циркаджии.