3

Алоооу Тиквич

преди 5 години

Тоя полуи.диот да се прибере в България и да седне да види в какво блато е затънала страната му! Да помисли, да види как живеят 90% от българите, че бензина вече гони 3 лева, че заплатите са супер мега мизерни! Всекидневно има десетки и стотици напускащи България повечето завинаги! Това което бърборят купените медии, че хората видиш ли се завръщат абсолютно не е вярно! Имам над десет човека роднини които са вече в Португалия, Испания, Белгия и Австрия завинаги, да не говорим колко познати и т.н.

2

Вдъхновен патриот

преди 5 години

Магистрали му е цаката!Нека магистрали да се видят като змии из целите Балкани,Нека свържат градове, села, паланки, махали и всички хора,Нека да достигнат всяка точка, всяка душа, всяка мисъл!Нека гордо да научат по тях камионите на Икономиката и на Богатството!Нека, нека, нека бъдем Свързани!

1

Браво!

преди 5 години

Браво!Голям политик!На пръстите на едната ръка се броят българските политически лидери, които са успели да надскочат пределите на дребните вътрешно-политически игри и да се превърнат в политически фактори от европейска и световна величина.Браво!