19

Анонимен

преди 5 години

Нека родителите на жертвите да спят спокойно. Не е терористичен акт. Просто някакъв руснак е полудял от щастие, че Крим е руски.

18

8-ма

преди 5 години

Това е 8-та статия по тази трагедия в рамките на има няма 6ч. Ай спрете се вече и напишете нещо интересно.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: Владислав РосляковИ РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ИЛИ СА БИЛИ ОЩЕ ДВАМА ИЛИ ОЩЕ 3-***!

16

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Странен случай. Ако беше в САЩ никой нямаше да бъде изненадан, но в Русия ....Подобни неща не са характерни.А и тази бомба не може да бъде изработена от всеки ...Тъжно и жалко е, че подобни неща се случват и загиват невинни хора.Ненормалници обаче винаги е имало и ще има.

15

АнонимеН

преди 5 години

До привет от ГерманияВ КРИМ ДОНБАС И ЛУГАНСК НЕВИННИ РУСНАЦИ НЯМА!!!!! И В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА ВЛЕЗЕ И ИЗТЕПА РУСКИТЕ БЕБЕТА ПАК ЩЕ МУ КАЖА БРАВО!!!!!!! :D

14

привет от Германия

преди 5 години

Много са ми отвратителни тези психопати ! Не отишъл в някоя полиция да ги гърми дето насила взеха Крим , а отишъл в училище да гърми невинни деца !

13

АнонимеН

преди 5 години

ОТ РУСИЯ ЛЪЖАТ!!БИЛИ СА 3-МОМЧЕТА!!! ИМА ТЕХНИ СНИМКИ КАК ДЪРЖАТ ПУШКИТЕ!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Има ли 100% доказателства?Нужни са поне 120% доказателства, инак не верваме!

11

Анонимен

преди 5 години

Какъв терористичен акт, каква друга страна? Терористичният акт се прави с политическа цел, цели противопоставянето на големи групи хора и глобални политически промени. От това, че в медиите пише как някой хлапак се чувствал неудачник и направил разширено самоубийство с личен мотив, политическа полза няма за никаква терористична група. Както написах, това е имитация. Търси Columbine в нета и ще прочетеш за бомбите освен оръжията на двамата.

10

Анонимен

преди 5 години

Е, не можа да настигне Брейвик тоя крeтен!

9

Анонимен

преди 5 години

Каквато и да е причината, ще разберем. Русия няма причина, да си измисля версии. Прави впечатление поведението и сценария на извършителя. То е типично за други държави. Дали, колко и как, такъв тип поведение е транспотрируем, в държави с различен ментал, ще се анализира, и отговор на тези въпроси ще има. Нямам спомен, за подобни, редовни прояви в държави от бившия източен блок, но нещата се променят. Правилните изводи, ще дадат отговор за това кога и на нас ще ни се случи. А то ще.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Абе какви такива *** сте бе наcpaната русия щяла да натисне копчето и хайде без Великобритания САЩ и не знам си кой още. В това могат да вярват само хора безнадеждно пoрaзени от руската пропаганда. Нищо не може да направи русия дори не е в състояние да подпали и световна война толкова е жалка, изостанала и слаба. Набийте си го това в главите и не се излагайте по такъв начин заради държава за която не си струва дори да се разговаря защото времето е ценно.

7

До Лошо

преди 5 години

На кривата ракета западното влияние й е виновно! Интересно ми е да науча мнението ти за наливането с водка до припадък или карането на раздрънкана таратайка като джигит какво е? Съдейки по разсъдъка ти, сигурно го считаш за актове на геройство, щото и двете са присъщи на любимите ни братушки и са любимо занимание на родните патрЕоти?

6

Garji

преди 5 години

Абе хора пишете статиите грамотно. "кървавия стрелецА" , това що за писане е незнам.

5

Анонимен

преди 5 години

Нима Ънглия не се закани на Русия? Ся кво руснаците, ако натиснат копчето и БОГ не може да ги спаси.

4

Гостенин

преди 5 години

"От Следствения комитет на Руската федерация казаха, че проверяват дали за извършването на престъплението са допринесли действията на други лица, под чието влияние е попаднал младежът, или престъплението се дължи на нечие бездействие."Ха, че момчето искало да ходи да избива украинци в Донбас! Кой е спал? ФСБ авно!

3

Анонимен

преди 5 години

Да търсят трета в паркиран автомобил или другаде навън. Харис и Клийболд поставят в Колъмбайн бомбите си в стола (тук кафенето), но те не избухват, защото са твърде непрофесионално направени. Застрелват се в библиотеката (където е намерен и Росляков). Опитът за копие е толкова точен, че някъде навън трябва да има трета бомба.

2

Анонимен

преди 5 години

Сега освен руснаците да обвинят великобритания.

1

Лошо

преди 5 години

Това е резултат на пагубното западно влияние което погуби и нашата страна,у нас поне не се гърмят в училищата а умират бавно от наркотици....