17

Тачо

преди 5 години

На Касабов първия разрив с АТАКА му пратих есемес и го натаковахщях да го бия наистина ако ми беше наблизо

16

ФСБ

преди 5 години

Не че нещо ама тоя Касабов ако е способен да общува нормалнозаплюйте меТолкова неприятен тип

15

Болшой спектаклъ

преди 5 години

Тея правят всичко възможно Бойко САМ да подаде оставка за преден път! Защото едно е те да се оттеглят от коалицията и съвсем друго той пак да се изложи!

14

Анонимен

преди 5 години

НФСБ общо 8 човека.

13

Анонимен

преди 5 години

Волен винаги така прави, влиза в управлението уж с нежелание, уж за доброто на България, уж с големи резерви, и после започва да се прави на категорично несъгласен и се дистанцира. Така хем е в управлението, с всички изгоди от това управление, с парите и властта, които се дават, със славата, телевизионното време, рекламата, хем е уж в опозиция, отърсвайки се по този начин от бремето на отговорността за това управление, и от народното недоволство.

12

Анонимен

преди 5 години

Сайдера - ШЕФ на МВР ! Веднага !!! :-)

11

Gggg

преди 5 години

Патриотите сещат ли се, че като се разцепят няма да видят повече власт?

10

Стига БЕ!

преди 5 години

Добре де, как може единственият в това народно събрание, който казва истината в прав текст, да е най-голямата откaчалкa?!??Все повече си мисля, че това е напълно умишлено: дават властта единствено на този kуkумицин да говори истината и после ако случайно кажеш "ми прав е човекът!" те заклеймяват като поддръжник на Болен!И стана така,че вече да си патриот е обидно, щото моментално те лепват към Болен или още по-лошо към В. Симеонов!Ако лидер им беше нормален човек,до сега да сме забравили ГРОБ

9

Ученодезориентиран

преди 5 години

Извини се бе! Извини се бе!

8

Х

преди 5 години

Тия пишман патриоти се *** накрая...

7

Става

преди 5 години

Сидеров става за президент ... на Крим.

6

Стрината с 2та крака

преди 5 години

А какво стана с минималната пенсия от 300лв.?Нали затова гласувахме за партиотите, обещаха ни минимална пенсия от 300лв.?Защо лъжат?

5

Анонимен

преди 5 години

ПГ - выстрел для ручного противотанкового гранатомета. От руската Википедия

4

Анонимен

преди 5 години

Какво е "ПГ-то"!?

3

Ганчо

преди 5 години

Разцепление и край на тази измислена "ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ". Началото на края и началото на изчезването. След време ще бъдат забравени, но те си напълниха гушките.

2

Kiro

преди 5 години

Айде и тия се разцепиха ...Те едва кретаха около 4-5%, сега вече са заминала работа. Браво на ГЕРБ, много хитро ги потопи за няма и 2г. коалиционно управление. Който се е хванал с ГЕРБ не е прокопсал.

1

Ко прайм?

преди 5 години

Умираме от СТУД, Не ни занимавайте с битовизми, не ни интересуват!!!12 2017 първи доставки от Русия за Британия - втечнен газ, а БГ?Какво правим с тръбите за Южен Поток?Данъкоплатците ще продължават ли да плащат от джоба си за наеми - складове.Кога ще имаме директна връзка с Русия?Какво става с двата реактора (появиха се), пак ли плащаме от джоба си съхранението им?Ако не може да решите най-важните проблеми за енергията в БГ си ходете.Не сме ви избрали за сенатори на САЩ и интересите!