15

Анонимен

преди 5 години

Тревата е единствената дрога която не оставя вредни последици за здравето. Селяни, чували ли сте за лулата на мира ?

14

Анонимен

преди 5 години

*** скача срещу тревата ама като влезеш в кръчма всичко се налива с бира и водка. Е, те това е "нормално", а тревата е дрога.

13

Анонимен

преди 5 години

До ИЗВЪН 14Там където няма мярка доброто се стопява! Пиеш бира две, три ама изпий една тарга и после се чуди защо си неадекватен! :)))) Същото с марихуаната. Всяко прекаляване води до неблагоприятни ефекти!

12

Анонимен

преди 5 години

До ИЗВЪНСмени думата трева със Алкохол и резултата ще е същия. С разликата че колегитети алкохолици щяха да имат и здравословни проблеми, освен промените в настроението.Марихуаната е дрога. Но по-малко вредна алкохола - мое мнение.

11

мхм

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !На децата няма да е законно да се продава марихуана - точно както и с цигарите и алкохола. Друг е въпросът, че ако някой тийнейджър иска, може и сега да си купи от нелегален дилър.

10

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е и в България да я легализират.

9

ИЗВЪН

преди 5 години

Имам "щастието" да работя с колеги, пушещи трева. За мен лично не представлява интерес, дори не ми и пречи, когато те пушат. Въпреки това имам наблюдения, че рядко ползващите нямат промени в настроенията и други подобни. Но пушещите ежедневно ги различавам веднага. Те забравят, повтарят едно и също нещо, няколко пъти. Също така имат нереална преценка за заобикалящата ги среда, а често и неадекватно поведение.Но всеки избира своят житейски път..

8

Анонимен

преди 5 години

Лекарите на запад, които не са с купени дипломи си знаят работата щом съвсем легално прилагат марихуаната за сумай ти заболявания! Ама на, българският тапун дорде озрее ще се истрепа по тротоари, пешеходни пътеки и магистрали! Следвайте Канада а не мозъчната блукада!

7

Анонимен

преди 5 години

До KurchoТи от ко си болен и що не се лекуваш?

6

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И без марихуана мозъците ви са на чорба. С нея не знам как ще са. Всъщност вие си знаете.Само не предлагайте да се лагализира тая дрога. Силна, лека дрогата си е дрога и децата ни трябва да стоят далеч от тая гадост.Не познавам нормален човек, който да пуши марихуана.Всъщност Бате Бойко отдавна да я е легализирал, за да може още по-затъпял народ да управлява и да го избира.Да я легализира, ама гербаджиите по места отглеждат тонове такава и печелят добри пари от нея под чадъра на полицията.

5

Kurcho

преди 5 години

Само в западналите държави като БГ хората все не искат да се образоват и живеят както им кажат. Важното да има биг Брадър да де гледа...В събота във Виена си говорих с продавачка в един магазин в който продават всякакви продукти от канабис..btw с много малко тнс, но с повече cbd, колко хора с различни болести си пазаруват понеже се чувстват по-добре...има и музей на коза във Виена който е отворен със съдействието на медицинския им университет....в бг се живее 50 год назад..

4

Kurcho

преди 5 години

Само в западналите държави като БГ хората все не искат да се образоват и живеят както им кажат. Важното да има биг Брадър да де гледа...В сабота във Виена си говорих с продавачка в един магазин в който продават всякакви продукти от канабис..btw с много малко тнс, но с повече cbd, колко хора с различни болести си пазаруват понеже се чувстват по-добре...има и музей на коза във Виена който е отворен със съдействието на медицинския им университет....в се живее 50 год назад..

3

Анонимен

преди 5 години

Това с марихуаната че е лекарство, е пълен ***! Пробвал съм го.По-зле е от алкохола.Алкохолът е узаконеният наркотик за хората.

2

Анонимен

преди 5 години

удариха дъното... отново

1

ТHE Патриот

преди 5 години

Едно добро нещо ,което можем да взаимстваме от запада!