7

Анонимен

преди 5 години

Аз съм намерил начин де не плащам нищо в този ченгесарокалинкаджийски развъдник на *** и интегриращи се плащачи, а там където всяка удържана стотинка се вижда къде отива. Нито троица за некадърните пиявици.

6

Анонимен

преди 5 години

Депутатите редовно "забравят" да декларират бизнеси, имоти. Тях лови ли ги закона?

5

Анонимен

преди 5 години

много се кефя когато някой с половин мозък вземе да ми защитава данъците в това жалко подобие на държава. *** номер 3, щеш ли да споделиш какво ТОЧНО получаваш срещу данък сгради (тука такса смет е отделн) и данък МПС (а тук даваш едни пари защото ПРИТЕЖАВАШ такова)? Очаквам ти отговора с нетърпение.

4

Беднякът

преди 5 години

Данъкът - държавен рекет на Мафията, облякла се с власт. Обикалят като сицилиански рекетьори хората, събират им парите и ги преразпределят както на тях им отърва. Принципът е: "Плащай и мълчи." Най-добре е нищо да нямаш, само едни *** на четирибуквието ти. Да видим тогава какво ще ти вземат.

3

Анонимен

преди 5 години

*** никой не те кара да купуваш в БГ. Купувай в Хон Конг или Панама. Там данъци няма. Щом мислиш че ти е скъпо. Данъка е че си ползвал облага от обществото да купиш имот в тази среда. Като не искаш данъци, купувай в ХонКонг и Сингапур ако можеш да си позволиш никой не те е вързал

2

Хъш

преди 5 години

Еврофондовете намаляват и ще спрат до 3-4 години. Политическата върхушка и админстрацията трябва да папат нещо. Като няма еврофондове ще се наложи ное да ги издържаме с данъци, такси, таксички, процентчета и т.н. дупе да ни е яко ако си траем.

1

Евро политика

преди 5 години

Данъци, данъци до дупка! Това е държавна политика по европейска директива. Не може 95% от българчетата да имат имоти. Трябва да намалим процента до 40 - толкова е в Германия и средно в ЕС. Вдигай данъците и тормози народа!