52

Анонимен

преди 5 години

До Митко БанцераДа прав си за Грипена но Ф16 от последно поколение няма нищо общо с ф16 от 86г. Не случайно е най - ползвания съвременен изтребител в света. Единствения недостатък от грипена е по скъпия съпорт във времето.

51

Анонимен

преди 5 години

Русофили, Радев каза да мълчите и да не мъркате в строя !Мирно..о, за посрещане на руското знаме,...за почест !

50

Анонимен

преди 5 години

*** мисли по ***. Някак му убягва, че има свобода на словото. Той нарежда, но забрави, че ваче няма на кой, обикновен старшинка има повече власт от него. Докара авиацията до това дередже, сега се жалва.

49

Румен

преди 5 години

Грипенов - мълчаливия

48

Митко Банцера

преди 5 години

Грипен са нови и с евтина пддръжка, а Ф16 стари и със скъпа поддръжка.Избора е пределно ясен - нови шведски изтребители, колкото и да го е яд Тръмп че няма къде да си изхвърли старото желязо.

47

СатаНАТО

преди 5 години

Ако прочетете какъв офсет предлагат шведите, ще ви се завие главата!-Е, хайде да прочетем?Ти къде прочете за тоя фамозен офсет?Сигурно ще ни прехвърлят производството на табуретки за ИКЕА. Тапа нари...,Вместо да се борите да се свържете с най-мощната икономика и най-силната армия, ще си играем на шведски тройки...

46

Анонимен

преди 5 години

Абе Радев, когато баща ти направи ПТП'то в Харманли с отнемане на предимство, но акта получи Стефчо инвалида, имаше видеомълчание, а сега когато държавата бърка дълбоко в джоба на българина, за да ти купи фърчила, предлагаш радиомълчание !!!България да не е руска казарма, та да се подчинява на фатмашките ти порядки !?

45

Психодиспансер

преди 5 години

Най- добре е да наложи '' радиомълчание '' на другарката Деси. ;))) Това в кръга на шегата, а сериозно за бойната ни авиация без широка дискусия с участието на всички слоеве от популацията ни е задължително. Видяхме с шушу-мушо докъде стигнахме.

44

Анонимен

преди 5 години

Грипенчето е много по- евтино за хвъркане-Когато се купува оръжие, основен критерий е да върши максимално добра работа, а не да е най-евтиното

43

РАДИОПРЕДАТЕЛ

преди 5 години

значи за Грипените Радиомълчание а ???

42

House M.D.

преди 5 години

Уважаеми и други колеги, перед минобороньi денонощно стоят два /понякога 3/ автомобила на посолството на САЩ. Изводите ги оставям на вас.

41

Прецедентът Радев

преди 5 години

Кой беше шеф на авиацията години наред доскоро - льотчика Грипен Радев ! Затова сега авиацията ни е на този хал.

40

666

преди 5 години

Значи иска всички да мълчат и само той да говори! Супер наглост! Изживява се като бъдещ диктатор! До го кастрираме докато е време!

39

Празни приказки

преди 5 години

Поредната доза празни приказки и кухи фрази от президента Радев! Това с "радиомълчанието" - сигурно говори за себе си!

38

Анонимен

преди 5 години

До Самолети не са нужниМного по-добре би било тези 3 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии)на вас камунетата ви дай само да ядете и да сeрeте на Бузлуджа. То само с крадене става, трябва и акъл.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе, когато Радев лобираше за Грипен'ите, защо беше забравил тоя хубав термин радиомълчание !

36

С парите от КТБ ?

преди 5 години

Намерете 4-те милиарда от КТБ и с тях купете самолетите. Свалихте вече 7-*** кожа от гърба на много бедния български народ. Нататък става страшно за всички...

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКъде е прозрачността???бай Георги Радев я сгази на едно кръгово

34

Анонимен

преди 5 години

Г-н Радев, не искаме да въвеждатевъвеждате казармените си термини в демократична България ! Вашето радиомълчание си го практикувайте с Кремъл, а когато се харчат нашите данъци за вашите фърчила народа не трябва да мълчи, нито неговите избраници !

33

Анонимен

преди 5 години

Грипенчето е много по- евтино за хвъркане, ама пък чичо Сам си е чичо Сам! Роско най- добре го знае, че и лично усеща.