22

oт CиднeйAвcтpaлия

преди 5 години

Всъщност малка корекция, цените са значително по ниски, например в Burjassot квартал на Валенсиа, ето реални обяви има и снимки, потърсете512 евро кв.м. Ref: 279314266 PISO 100% FINANCIADO. SIN COMISIONES 780 евро кв.м. Ref: 270932908 BURJASSOT ZONA CENTRO 833 евро кв.м. Ref: 270125719 BURJASSOT - BURJASSOTа самия град е прекрасен, фонтани, градини, цветя, има метро навсякъде, всички плажове безплатни с безплатни паркинзи. Имам толкова много приятели с които се чувам и до днес

21

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

До Гошу,Твоето си има медицински термин, Стокхоумски синдром. Да те разведа из Валенсия където съм живял, ще ти покажа Патерна, Бурхасот, Алборая, красива среда, чисто, разкошно, плажове до хоризонта, пясъка фин като брашноЦена на кв.м. същата!! Но ти ще си купиш панелна килия в гетото? Попитай психолог да ти обясни синдрома.Сега съм в Сидни, но защо да купувам панел в София, родния ми град, за какво да си причинявам това, да си го бия в главата после, нито искам да живея в К'февото

20

Гoшу

преди 5 години

Тука има едни фенчета, дето чакат "балона да се спука" и цените да паднат. Пожелавам им приятно чакане :) Аз досега не съм видял цени на имоти да паднат, ако паднат, ще е от 1200 евро на квадрат, на 1100 и то временно. На другата година пак си връщат старите нива и тръгват отново нагоре. Аз се радвам, че успях да хвана влака на 1000 евро квадрата, ама за покупка в центъра за тухла. И не с ипотека, а 100% кеш. И само за справка, на баба ми апартамента - панелка ама 4 стаен го взе за 7000 лева

19

Gospodin Rom

преди 5 години

Koga shte se vdignat lihvite po depozitite...???

18

Анонимен

преди 5 години

Аз също съм да се плаща за квадрат чиста жилищна площ,а не за кашони и дървени бараки с по 5 бона такси на година,както в Дивия Запад!

17

До 20

преди 5 години

Не ви се разбира,Господин Ром!

16

Loyko

преди 5 години

Balona se naduva...naduva...Pak shte garmiat naskoro baloni...natam otiva rabotata. Formulata po kojato se presmiatat kvadratni e falshiva.Samo chista zilushtna plosht triabva da se plashta, a ne razni obshti chasti, balkoni i t. n.Selskite hitrosti na bulgarina pishman biznesmen sa bezkrajni....

15

как кой..

преди 5 години

Абе... кой бил купувал? Да ти кажа-има млади хора като дъщеря ми, малко дете и зета, на които сега им трябва жилище а не в светлото бъдеще или да чакат от тотото да им се падне или от билети. Тъй като се искат само едни пари-помагат родители, баби, дядовци или/и се продава друг имот на друго място. Минаха времената да чакаш партииния комитет да те избере да получиш панел. За сведение дъщеря ми се върна от Щатите! Защо-питайте нея. Там не беше наркоманка или автокрадец, а работеше и пак си дойде

14

Анонимен

преди 5 години

Кой купува имоти в тая територия със закони от дивия запад?!?

13

Анонимен

преди 5 години

Супер ниските данъци на имотите в България е силен фактор за повишаването на цените.

12

Анонимен

преди 5 години

За да растат цените в свободния пазар,значи има търсене,а има търсене,защото има причини!Обикновено,когато търсенето е по-голямо от предлагането.Елементарна икономика!Но за роми,***,джендърии турци това уравнение е сложно и драскат простотии.

11

Пример за ЕС държава

преди 5 години

ЖИЛИЩЕ СЕ КУПУВА С ТАРИКАТЛЪКА.. ИЛИ ЩЕ РАБОТИШ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА БАНКАТА ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ.. ИМА И ГОЛЯМ РИСК В *** Е ДА ОСТАНЕШ БЕЗ РАБОТА)))

10

Анонимен

преди 5 години

И по морето има празни хотели, които не отварят. Докато се перат нарко и всякакви пари тук - така ще е. Излишен бетон навред. А после - ще събаряме бетон, както правят в Испания, за да се изчистят плажовете и освободят отново междублокови пространства. Иначе в гета без място и въздух няма кой да живее, ако и за някои банки да са "инвестиция".

9

:):)

преди 5 години

траете си а ви дерат, как преди 3 години при 140$ барел нефт , дизела беше 2,57 а сега при 80$ е 2,50 вече И си седите и си траете като агнета ..

8

Анонимен

преди 5 години

300 000 руснаци,40000 немци,30000 англичани,сега пристигат гърци и сърби...така става!Цените на имотите растат,защото в България е зле.

7

Анонимен

преди 5 години

Скоро всичко ще е по-скъпо, само заплатите ще са ниски, защото само тарикати останаха.

6

Анонимен

преди 5 години

Думата м.ести е със звездички.

5

Анонимен

преди 5 години

Който се мести в чужбина не винаги си продава апартамента. А някои купуват апартаменти като инвестиция за бъдещето. Сред тях има и българи в чужбина.Така че поскъпването е реално. Отделно цените все още не са като европейските.

4

Динко

преди 5 години

Нормално!Все повече българи искат да се отделят и да живеят самостоятелно!Да си на 30 години и да живееш с родителите си е нещо ненормално според мен!След като навършиш 18,човек трябва да се учи да бъде възрастен и самостоятелен!Дали ще хваща пътя за навън или на квартира или с кредит,но човек трябва да се отдели-две поколения на едно място нямат работа!

3

Анонимен

преди 5 години

Държавата се изпразни, хората избягаха, в 1/3 от апартаментите не живее никой, а цените се качват. Как става тоя номер?