92

Активист на БКП

преди 5 години

До:139 - Какво означават тия звездички ,които си писал,бе момче?

91

Шопо

преди 5 години

Да питам: Маалата у Русе да не е самостоятелен анклав ? Данъците ,които плащат момчетата с моторите не са ли за всички пътища на територията на милата ни Татковина? Или ГЕРБ скришом е направил нова административна карта на България ,със анклави забранени за българи???!!!

90

цц

преди 5 години

Скапани ***. Вместо да защитите водачите на мпс че плащат данъци и винетки и могат да си карат по всички пътища без политата да ги спират, вие оплаквате онези с коловете и брадвите, неплащащи нищо и искащи като нас, с незаконни къщи, ток, вода и хитро лекуващи си само в спешното. Да дойдат ...какво беше ?

89

Анонимен

преди 5 години

Едно не разбрахме.Станишев там ли е бил?Защото " рокери" има най- различни.

88

Анонимен

преди 5 години

И откога *** махала е суверенна територия, през която е забранено да преминават МПС?

87

Roker

преди 5 години

Къде в законите пише,че не можеш да си караш мотора по улици,ако няма ограничителен знак или маркировка? Като са обособени квартали по вина на управници и власт,да не са държави в държавата? Мога да си карам където си искам и е разрешено от ЗДП,да не се правят на жертви ,неандарталците! По същата логика,след като плащам данъци и такси,винетки и глоби ,държавните пътища да са забранени за питекантропите не плащащи нищо и да си стоят в незаконните коптори!

86

Незнайко

преди 5 години

И какво като някой си карал бръмчилка. Тези с моторите си мислят, че са много страшни и големи герои, но това само те си го мислят. Трябват други неща, не бръмчилки.

85

до 131

преди 5 години

От това, което ми е попадало в германската преса и то след упорито търсене на материали по тези въпроси "жертвите" са ***, а българите са агресорите. Дискриминация, не се приобщавали към образователната система, оказвало се натиск от мажорните етноси срещу тях...нито думичка за криминални прояви от тяхна страна. Румънците също много огън и жупел отнасят, но не е за чудене- от българска страна няма нито дума, ни стон в опровержение или обяснение на истинския пейзаж и криминална статистика

84

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше с моторите. С танковете трябваше. Не може една малка група да тероризира до смърт цяла държава и да няма ТЕЖКИ последствия. Но нали терористите са избиратели, как да ги избиеш... Всички политически партии ги коткат за да могат да ги купят. Напоследък дори и Волен започна с четките...

83

до 125

преди 5 години

Тя и на немски думата е ***, обаче във всички публикации ги пишат "рома". Пък какви статии има затва колко са онеправдани и дискриминирани румънските и българските *** - да ги ожалиш горките.

82

ВЪПРОС

преди 5 години

Трябва Държавата да предприеме нещо срещу Ромите и Турците в БГ . Та те започнаха да убиват явно , и заплашват видно в Интернет и по Пътищата .

81

Анонимен

преди 5 години

Пак от партията на европейския ром ми назвездичиха коментара думата зад звездите е циг.анин като тоя дето ми го назвездичи да му се връща на тъпия цига.нски ислямистки нацист.

80

Анонимен

преди 5 години

*** как обича зная но още знам *** как бяга щом остане сам поздрав от новия парламент на еп към фронтекс и имограционните служби за екстрадация на ислямофашисти терористи.

79

Анонимен

преди 5 години

Римляните ако се надигнат на клавиатурните герои ще им се видят тесни панелките в които живеят.

78

Анонимен

преди 5 години

Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен. Тяхната мъдрост е неизмерима. Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!

77

Еии плагиати ...

преди 5 години

Български и руски рокер--направо смешна работа....

76

Anon

преди 5 години

До Горд българинСпокойно, никой не е анонимен, дори и тук. Този ***, дето му се връзваш, си чеше пръстите от много време, но този път премина границата. Не се подвеждай и не го мисли, ще му се случи каквото не си е и мечтал. Повече информация- във вечерните новини. Други предупрдждения за въпросния пътник няма да има.Съ нами Богъ

75

Горд Българин

преди 5 години

До Яcтpeб Оcманлията 101Е по това се различаваме. При вас още правите опити турчин да роди хахахахаха. А при нас и всички цивилизовани народи ражда жената.

74

Горд Българин

преди 5 години

До Анонимен 94Кадъните се плющят с българи, за да си подобрят маймунския род.

73

Анонимен

преди 5 години

Кого ще трепеш ти, кого заплашваш? Не си ястреб, а си за психиатрия и то спешно!Вън от държавата ни, отивайте си в Индия и Турция! И не смей да обиждаш българи и българки повече!