15

Анонимен

преди 5 години

До до Севеврозападния 1кат ти е толкова хубав и качествен и конкурентен източния блок , защо той не съсипа запада , ами стана обратното ?А запада защо съсипа източния блок, или по-точно защо източния се остави да го съсипат западняците? Ходете сега да работите черната работа и са слугувате на западняците, купувайте западни вносни стоки второ качество, пенсионерите нека ровят в кофите за огризки а които имат пари да ядата банани!

14

до Севеврозападния 1

преди 5 години

кат ти е толкова хубав и качествен и конкурентен източния блок , защо той не съсипа запада , ами стана обратното ?Какво сега ще сравнявам пак москвичите на източния блок с аудиттата на западния ли ?И ще ми обасняваш колко москвича е по-хубав ли ?

13

Анонимен

преди 5 години

С парите за една Тесла човек може да си купи кола от много по-висок клас бензин или дизел с пълно обурудване която също е екологично чиста дори по чиста от тесла, зарежда се за 3 минути резервоара и кара над 1000 км и навсякъде има бензиностанции. Само разни заблудени сноби купуват тесли, наистина е тесла за тия пари.

12

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаБългария ИМАШЕ и обучени специалисти, при това-не лошо обучени, имаше и материална база, имаше и възможност да развие и надгради изграденото през гнилия социализъм.Ако това беше станало как щяхме да внасяме стоки от западна Европа? Колко хора тогава в западна Европа щяха да са сега без работа - сигурно стотици хиляди и десетки милиони ако се смята за целия източен блок който беше съсипан и сега внася стоки. Не дай си боже да бяхме започнали да измасяме!

11

Анонимен

преди 5 години

силициевата долина (на краварите) е издухала супатаТук е задунайската долина на путинчовата губернийка , и тя смачка козяците като фас !Нъл тъй другаре членове на БКП ?

10

Анонимен

преди 5 години

Тесла е един балон а Мъск е просто един мошeник. Кой ги купува тези тежки и неефективни коли? Колко коли е продал досега? Освен това замърсяват много повече от дизела, защото 70% от тока се проузвежда от горене на въглища в ТЕЦове, да не говорим батериите колко са вредни ако не се рециклират, а кой ще ги рециклира, рециклирането им е скъпо, кой ще плаща за рециклиране?

9

Хъбаджията

преди 5 години

Еееех, мечтая си за времето когато България ще се превърне в стартъп хъб не само за източна Европа но и за цяла Европа, а защо не и за целия свят, ееееех!

8

Анонимен

преди 5 години

Българиярта и... Нещо, което изисква мислене? Вие, май ни се струва, че скоро не сте разговарял, със средностатистическото нагло умни *** познато, като съвременен български гражданин....

7

Бачи Мъск

преди 5 години

Мъск рече "хоп" и направи пейпал. После рече "хоп" и създаде Тесла. На следващото "хоп" започна да изстрелва ракети в космоса...Извинявайте много, ама не е ли малко странно как всичко му се получава от раз?? ? ? Повечето предприемачи опитват десетки пъти, преди да им потръгне бизнеса. Мъск-а малко на ЦРУ *** ми мяза.

6

Предприемач

преди 5 години

"Толкова се търси агнешко месо в Европата, ама вие не щете да сте овчери - Ай Ти специалисти ми били... "--- Вожда

5

Анонимен

преди 5 години

На Елън Мъск всичко му е супер само историята за внезапното му забогатяване е много невероятна.Как така се убеждават абсолютно непознати хора и финансови организации да започнат да ви ползват за да си трансферират парите чрез тотални непознат човек а и на всичкото отгоре да му плащат добър процент за това?Що не пробвате вие да отидете до някоя банка и да убедите шефовете и да почнат да ви преливат разплащания чрез вашата фирма за разплащания която сте създали преди месец и да вземате процент..

4

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е грешна на толкова много нива ...

3

Един от Северозапада

преди 5 години

България ИМАШЕ и обучени специалисти, при това-не лошо обучени, имаше и материална база, имаше и възможност да развие и надгради изграденото през гнилия социализъм.Вместо това,прогонивсичко младо и кадърно навън, или принуди специалистите си, учили години и трупали опит по специалността си десетилетия, да отворят квартална бакалия, или да карат такси.Проми мозъците на поколения, подмени ценностната система на хората.Вече е късно, за каквото и да било. Държавата е в агония.Малко и остава

2

Анонимен

преди 5 години

Да се смея ли или да плача?Ще смлача...

1

хахахахахаха

преди 5 години

ХА ХА ХА ХА ХА ахахахахахахах