13

Анонимен

преди 5 години

Не само те искат достоен живот .Искаме го всички ние -искат го пенсинерите ,искат го работещите искат го учащите -искаме го всички ние .Ами тогава да подкрепиме тези майки те са бойците за по-достоен живот и сега е момента да ги подкрепим.Къде са тези неправителствени организации или и те са правителствени ,че си мълчат къде са синдикатите или и те са правителствени .Е всички останали сме неправителствени да го дакажем с Протест

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Хора с увреждания има навсякъде, но има и дневни домове, където ги оставят през деня за да могат родителите им да работят, не знам какво повече искат.

11

Анонимен

преди 5 години

Не само София трябва да се блокира такива хора с увреждания има навсякъде в страната и в другите градове излезте всички и да става промяната тази за която копнеем от 89г

10

Анонимен

преди 5 години

А къде са бащите, май се срамуват от майките, затова не се показват.

9

...

преди 5 години

Чета ви коментарите и си давам сметка, чя нама шанс за тази нация, долна и оскотяла...

8

Пешо

преди 5 години

Тия не им ли писна вече. Махайте им всичките помощи щом имат толкоз много свободно време. Професионални протестирщи станаха тия.

7

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тези квачки!

6

Анонимен

преди 5 години

Това да не са онези изтрадали майки дето се грижили за децата с 24/7 и нямало как да работят? Много интересно сега как ги правят тези денонощни протести? Да не би наследниците им да са се излекували?

5

Петър

преди 5 години

Тия нали бяха много заети да си гледат децата от къде имат това свободно време да протестират толкова много? Малко нахално вече става. Не стига че цоцат от държавата пари демек нашите данъци ми и още искат. Направо се гръмнете вече - официално ни се качихте на главите. Айде да слезнете на земята.

4

месара

преди 5 години

нещо не ви се получават протестите, нямате очакваната подкрепа от народа, а, вие (майките) дето системата ви убивала? ами нормално бе, вие (майките) дето се опитвате да изнудвате държавата с недъзите на децата си (за което те не са виновни), и дето " не протестирате за пари ". на народа му светна, не чакайте подкрепа! това което правите е отвратително, за цигари и бира пари имате, а за децата ви - държавата(народа) да плаща!

3

extremist

преди 5 години

отговорност на Бойко Борисов" - АЗ ДОСЕГА БОРИСОВ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ НЕ СЪМ ВИДЯЛ, ВИНОВНИ СА СТАНИШЕВ,ОРЕШАРСКИ, БКП И ХАН АСПАРУХ

2

и

преди 5 години

Аз пък не съм съгласен с мойте пари да се отглеждат живи трупове и техните родители! Децата са единствена отговорност на родителите им, ако те не могат или не желаят да ги отглеждат да им се отнемат родителски права.

1

?????

преди 5 години

Добре де, нали са намерени пари? Ще има и законови промени. Какво още искат ?