133

Waffen SS

преди 5 години

"""Убиец признава убийство... 1/3 от присъдата приспадната. Излиза и убива."""Не и ,ако получи справедливо наказание,каквото заслужава -разстрел.Криворазбрания хуманизъм не може да е за сметка на човешкия живот.И великия Христо Ботев го е казал"за чест и воля да мъсти -доброму добро да прави,лошия с ножа по глава"

132

Анонимен

преди 5 години

А ти ве Веско, кьдето крадеш еврофондовете с вашата си дружинка и по тоя начин лишавате хората от храна ток и парно за вас каква да е процедурата? Сигора народната тояга добре ще ви се отрази!

131

Барселона

преди 5 години

До 130...Защото тогава се живееше в страх и тогава си имаше мизерници и престъпници,но нямаше никаква гласност....Не е виновна Демокрацията....виновни сме си ние за нашата криворазбрана Демокрация...

130

Анонимен

преди 5 години

Да си признае означава сам да отиде и да се предаде? А ако първо бяга и се крие и после си признава, това не е признание! За отнемане на човешки живот най-справедливото наказание е доживотна присъда!

129

П.Петров

преди 5 години

Доживотна и като умре се намалява с една трета условно!

128

Анонимен

преди 5 години

Умря известна личност ... ужас 1/3 нали подигравка е ... преди това колко народ е умрял по още по брутален начин ... и кво нищо ... са си измием ръцете пред света и бг хората ... да УПРАААМ раотата разбираш ли ...

127

бг

преди 5 години

Редуциране на присъдата да остане САМО ПРИ ПЪРВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. След това е безмислено улеснение на рецидивистите

126

Анонимен

преди 5 години

*** депутати. Правят закони без да мислят, гласуват ги по същия начин и след това се чудят на тъпотията си.

125

АНТИ

преди 5 години

до 134Виж кво ти казвам анонимна мишко:"Стой във панела си вмирисан.Па ако щеш тролирай яко,че Зима иде - трябва папо.Партийна линия поддържай,и от въпроси се въздържай."

124

Анонимен

преди 5 години

"Зарков смята, че в Русе трябва да се засили и присъствието на полицията, и да се подобри осветлението, и да се сложат камери."Само в Русе? Навсякъде у нас е така - без осветление, без работеща полиция, тъмно, мрачно, несигурно. Вероятно има някой и друг светъл и сигурен софийски квартал само.Ако днес трагедията е в Русе, утре ще е в Ловеч, в, Стара Загора, в Перник и т.н.

123

Анонимен

преди 5 години

В нашата мила държава убийците, насилниците, крадците си живеят най добре. Защото такива ни управляват. Нищо няма да се промени докато не се събудим от този сън, и сега, е момента не трябва да оставим да му се размине на този съдист.

122

Анонимен

преди 5 години

Абе ние по история не учихме ли за цар Крум...Човека не го е мислил много много.

121

Анонимен

преди 5 години

До АНТИГраф Хвостов посетил умиращия Суворов, който му казал "Митя, ти нали си добър човек, не пиши стихове, а ако не можеш поне не ги печатай."Та, г-н Анти, щото не се познаваме, да Ви питам, Вие добър човек ли сте?

120

Анонимен

преди 5 години

Крайно време, е да се направи референдум за смъртна присъда. Утре това може да ,е нашата майка,сестра, съпруга ,приятелка. Не трябва да се оставят така нещата за убийство да се дават по - малко от 30г, а човека вече да го няма. Толкова ли струва един живот.

119

АНТИ

преди 5 години

Тук плюете по социализъм.Експерти сте по комунизъм.Но тоз китайски комунисти,вън на площада го очиства.А вий хранете го в затвора,там ще попадне той на хора.Излезе ли, какво ще прави ?Туй дето най му се отдава.

118

Анонимен

преди 5 години

Убийствата на мyтрите и поръчоковите останаха в по-голямат си част неразкрити, ама за тях никой не жали. Но тези жестоки убийства безпричинни, породени от агресия и от битови проблеми почти винаги се разкриват, пращат ги в затвора, много от извършителите изгниха в затворите, и там добре ги обработваха. Защо хората си мислият, че сега като осъдят поредния и след това тази жестокост ще престане, ще се изпари и няма да има повече такива жестоки убийства?

117

невинната демокрация

преди 5 години

Интересно, преди да дойде да се прокламира и масово да се продава на матреяла пордукта с марката "демокрация", защо нямаше такива случаи на такава крайна жестокост, за 45 години почти нямаше такива случаи, един Жоро Павето имаше само, на пръсти се брояха.

116

аха

преди 5 години

Значи си е самопризнал,така ли!?И пред кого,ако не е тайна?Щото германците съобщиха,че са го задържали!?А за самопризнания нещо мълчат!?

115

Анонимен

преди 5 години

На всички ни е ясно, че системата ни очерни българите тук в България. И от вън на Запад. Това го знаят всички управници след Тошо артиста.Но за тях това е добре. Колкото народа е по страхлив, гузен, беден. Толкова по лесно се управлява.Психологията на много в Бг.- странана е важно да има в яслата. Виж МВР. Сигурна и голяма заплата, секс. Слава не ни, достойнство също. Ние тук в кафеза сме добре. Пройзводство и услуги да блъскат германците с фирмите си

114

Анонимен

преди 5 години

Интересно, пълно е с бетонни глави за които демокрацията им е виновна за всичко.С това трябва да се занимават психиатрите.